- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
- Konu Sahibi everytime_night
-
merhaba hanımlar biz 3 kız kardeşiz iki ablam var büyük ablamla pek anlaşamam ama severim biraz fesatlık vardır içinde küçük ablamla daha iyi anlaşıyorum yaşlarımız yakın diye belkide bi kaç ay önce büyük ablam babama benim onu kıskandığımı söylemiş bunu bana küçük ablam söyledi onada annem söylemiş hatta annemlede konuştuk bunu niye kıskanıyım çok mu zengiin yada çok iyi bi işimi var da kıskancam dedim ayrıca o ablam ne kadar anlaşamasakta abla kardeş arasında kıskançlık olmazki bana çok ters geldi duyduklarım bu konu beni çok rahatsız etti bunu ablama söyledim bugun bana yok öyle bişey allah seni bildiği gibi yapsın birsürü hakaret etti kavga ettik bana hatta uyduruyosun dedi bunları telefonda konuştuk annemde yanındaydı ablamın ve annem bildiğini kabul etmedi beni yalancı çıkardı beni sen yanlış biliyosun yok öyle bişey bir sürü yalan ve bana imalarda bulundular psikolaga gidiyorum bi aydır bende hayır o kıskanma olayını bana ablam söyledi herşeyi hatırlıyorum dedim ama kimse bunu bana söylediklerini kabul etmiyor nerdeyse akıl hastası yapcaklar beni suan bile o kadar sinirliyimki neden böyle yaptılar çok kırıldım hatta geçen annemler geldi yemege bende anneme ablamlar gelcekse ona öre servis açalım dediğimde babam hemen noldu ablanı istemiyomusun yoksa dedi yani adamı bile iandırmışlar ablamı kıskandığıma ama yok öle bişey ve bunu şimdi ben uydurmuşum gibi empoze ediyorlar ne yapmalıyım sizce?
kardeşlik bağlarınız ne kadar ilginç dimi..............
ne demek istediniz anlamadım ama suan bunu konuşmak bile çok saçma hatta kırıcı biz belkide kardeş olmayı bilemedik kendşimde arıyorum kusuru ama yaptığım hiçbişey yok ki zaten duyduklarımla yeterince kırıldım
valla çok ilginç bi konu gerçekten...
sence amacı ne bu şekilde bi lafın ortada dolaşmasının..
kardeşsiniz sonuçta ne kıskasnçlığı..
aslında gayet açık yazdım..
3 kardeş ,biri birini kıskanıyor,öbürü onu kıskandığını anneye söylüyor,anne bi koşu o söylenen lafı diğer kıza anlatıyor,sonra anne inkar ediyor,baba sen ablanı istemiyormusun diyor..ilginç deilmi sencede..
kardeşler arası her yaşta kıskançlık olur ama bu kan bağlarınıza zarar verecek derecede olursa ben suçu o kardeşlerden ziyade annede babada bulurum..
üstelemeyin ve kırıldığınızı belli edin derim annene babana söylemedinmi neden yalan söylüyorsunuz aramı açıyorsunuz diye tövbeye tam sopalıklar
kıskançlık olur ben bunu yadırgamam ama anne baba bunu duyup saçma sapan hareketler içine girerse o ailede bir tuhaflık olduğunu düşünürüm..
misal 16-17 yaşlarımda benden 3 yaş büyük abimi çok kıskanırdım.o an evde sesimiz bi yükselsin babam bi hött derdi sarılarak kaçacak delik arardık.kardeş o ya candır can.tırnağı kırılsa benim burda yüreğim kanar..
beni kıskanıomusun çekemiomusun gibi şeyleri bence kıskanan ve kendini karşındakisinden küçük görenler yapar aile içinde olması çok garip ama sessiz kal beklemek susmak ve hiç olmamış gibi yaşamak en iyisi ne kadar üstüne gidersen tek üzülen sen olursun tatlımmerhaba hanımlar biz 3 kız kardeşiz iki ablam var büyük ablamla pek anlaşamam ama severim biraz fesatlık vardır içinde küçük ablamla daha iyi anlaşıyorum yaşlarımız yakın diye belkide bi kaç ay önce büyük ablam babama benim onu kıskandığımı söylemiş bunu bana küçük ablam söyledi onada annem söylemiş hatta annemlede konuştuk bunu niye kıskanıyım çok mu zengiin yada çok iyi bi işimi var da kıskancam dedim ayrıca o ablam ne kadar anlaşamasakta abla kardeş arasında kıskançlık olmazki bana çok ters geldi duyduklarım bu konu beni çok rahatsız etti bunu ablama söyledim bugun bana yok öyle bişey allah seni bildiği gibi yapsın birsürü hakaret etti kavga ettik bana hatta uyduruyosun dedi bunları telefonda konuştuk annemde yanındaydı ablamın ve annem bildiğini kabul etmedi beni yalancı çıkardı beni sen yanlış biliyosun yok öyle bişey bir sürü yalan ve bana imalarda bulundular psikolaga gidiyorum bi aydır bende hayır o kıskanma olayını bana ablam söyledi herşeyi hatırlıyorum dedim ama kimse bunu bana söylediklerini kabul etmiyor nerdeyse akıl hastası yapcaklar beni suan bile o kadar sinirliyimki neden böyle yaptılar çok kırıldım hatta geçen annemler geldi yemege bende anneme ablamlar gelcekse ona öre servis açalım dediğimde babam hemen noldu ablanı istemiyomusun yoksa dedi yani adamı bile iandırmışlar ablamı kıskandığıma ama yok öle bişey ve bunu şimdi ben uydurmuşum gibi empoze ediyorlar ne yapmalıyım sizce?
merhaba hanımlar biz 3 kız kardeşiz iki ablam var büyük ablamla pek anlaşamam ama severim biraz fesatlık vardır içinde küçük ablamla daha iyi anlaşıyorum yaşlarımız yakın diye belkide bi kaç ay önce büyük ablam babama benim onu kıskandığımı söylemiş bunu bana küçük ablam söyledi onada annem söylemiş hatta annemlede konuştuk bunu niye kıskanıyım çok mu zengiin yada çok iyi bi işimi var da kıskancam dedim ayrıca o ablam ne kadar anlaşamasakta abla kardeş arasında kıskançlık olmazki bana çok ters geldi duyduklarım bu konu beni çok rahatsız etti bunu ablama söyledim bugun bana yok öyle bişey allah seni bildiği gibi yapsın birsürü hakaret etti kavga ettik bana hatta uyduruyosun dedi bunları telefonda konuştuk annemde yanındaydı ablamın ve annem bildiğini kabul etmedi beni yalancı çıkardı beni sen yanlış biliyosun yok öyle bişey bir sürü yalan ve bana imalarda bulundular psikolaga gidiyorum bi aydır bende hayır o kıskanma olayını bana ablam söyledi herşeyi hatırlıyorum dedim ama kimse bunu bana söylediklerini kabul etmiyor nerdeyse akıl hastası yapcaklar beni suan bile o kadar sinirliyimki neden böyle yaptılar çok kırıldım hatta geçen annemler geldi yemege bende anneme ablamlar gelcekse ona öre servis açalım dediğimde babam hemen noldu ablanı istemiyomusun yoksa dedi yani adamı bile iandırmışlar ablamı kıskandığıma ama yok öle bişey ve bunu şimdi ben uydurmuşum gibi empoze ediyorlar ne yapmalıyım sizce?
Kim yalan soyluyor bunu biz bilemeyiz ama,ortadaki suclu size laf getiren anne ve kucuk ablaniz,eger buyuk ablaniz ,sizin hakkinizda annenize birseyler soylemisse anneniz ablanizi o an susturacakti ve kardesler arasi kiskanclik olmaz diyecekti,ve o konusma orada kalacakti bir daha konusu acilmayacakti.
evet kardeşlikte kıskançlık olmaz zaten bende bundan dolayı çok rahatsızım resmn saçmalık ama şu varki ablamın bunu söylediğini düşünüyorum ablam kendi çapında bişeyler diker yapar bende bebeğim olunca çalışmayı bıraktım evdeyim belkide yaptığı şeyleri kıskandığımı düşündü yani bunu düşündürcek bişey yapmadım eminim çünki ama ablam çok dikkat eder mesela ablam bişey yaptı bi yemek hoşumuza gider tarifini alırım ablam bunu kıskanma olarak algılar sanki o yapıoda ben yapamıomuşum gibi düşünür çünkü çogu kez başkalarına bunları söylerken şahit oldum dediğim gibi yapısında biraz fesatlık var ve bende ablamın evide hep iğne üstünde olurum sanki heran bi hata yapıp yanlış anlamaya sebebiyet vercekmişim gibi düşünürüm tabi buna sebep hep ablam ve dawranışları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?