- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
- Konu Sahibi everytime_night
merhaba hanımlar biz 3 kız kardeşiz iki ablam var büyük ablamla pek anlaşamam ama severim biraz fesatlık vardır içinde küçük ablamla daha iyi anlaşıyorum yaşlarımız yakın diye belkide bi kaç ay önce büyük ablam babama benim onu kıskandığımı söylemiş bunu bana küçük ablam söyledi onada annem söylemiş hatta annemlede konuştuk bunu niye kıskanıyım çok mu zengiin yada çok iyi bi işimi var da kıskancam dedim ayrıca o ablam ne kadar anlaşamasakta abla kardeş arasında kıskançlık olmazki bana çok ters geldi duyduklarım bu konu beni çok rahatsız etti bunu ablama söyledim bugun bana yok öyle bişey allah seni bildiği gibi yapsın birsürü hakaret etti kavga ettik bana hatta uyduruyosun dedi bunları telefonda konuştuk annemde yanındaydı ablamın ve annem bildiğini kabul etmedi beni yalancı çıkardı beni sen yanlış biliyosun yok öyle bişey bir sürü yalan ve bana imalarda bulundular psikolaga gidiyorum bi aydır bende hayır o kıskanma olayını bana ablam söyledi herşeyi hatırlıyorum dedim ama kimse bunu bana söylediklerini kabul etmiyor nerdeyse akıl hastası yapcaklar beni suan bile o kadar sinirliyimki neden böyle yaptılar çok kırıldım hatta geçen annemler geldi yemege bende anneme ablamlar gelcekse ona öre servis açalım dediğimde babam hemen noldu ablanı istemiyomusun yoksa dedi yani adamı bile iandırmışlar ablamı kıskandığıma ama yok öle bişey ve bunu şimdi ben uydurmuşum gibi empoze ediyorlar ne yapmalıyım sizce?