KiM TuTaR BeNi--> 90lardan gidiyorum:)a

Tamam canım çarşamba günü günüm var o gün ödül günü bana
daha cuma başladım gerçi ne çabuk ödülü hak ettiysem:KK70:
ara öğünde o zaman kuru yemiş yiyeyim bir avuç olur mu

Olsun her Çarşamba ödül gunu super olur:)) kuruyemiş guzel olur canim ama sayisi onemli onlarda kalorili sonuçta. Eger kavrulmuş use dahada kalorili canim yedikten sonra bana sayisini yaz olur mu? Simdiden afiyet olsun:KK36:

Tamam canım çarşamba günü günüm var o gün ödül günü bana
daha cuma başladım gerçi ne çabuk ödülü hak ettiysem:KK70:
ara öğünde o zaman kuru yemiş yiyeyim bir avuç olur mu
Bir yemek kasigi kuruyemis yiyebilirsin, bir tatli kasigi yag hakkindan kullanmis olursun
Paketli gidalara gelince, 25 gram yani bir dilim ekmegin kalorisi yaklasik 70'dir. Paketli gida yerken kalorisine bakilir ve mesela 210 kalori yaziyorsa bunu ekmegin kalorisine bölerek bu gidayi yersek 3 dilim ekmek yemiş sayiliriz, 3 tahil hakkimiz gider...

Tünaydin diyeyim öglen olmus :KK50:
Güne güzel başlamişsin Mihenkciğim. Bir günde kaç porsiyon et kullanmayi düsünüyorsun? Sabah mesela 1 yumurta ve 1 kk peynirle iki porsiyon kullanmişsin.

Bir yemek kasigi kuruyemis yiyebilirsin, bir tatli kasigi yag hakkindan kullanmis olursun
Paketli gidalara gelince, 25 gram yani bir dilim ekmegin kalorisi yaklasik 70'dir. Paketli gida yerken kalorisine bakilir ve mesela 210 kalori yaziyorsa bunu ekmegin kalorisine bölerek bu gidayi yersek 3 dilim ekmek yemiş sayiliriz, 3 tahil hakkimiz gider...
Teşekkür ederim :KK19:
kuru yemiş yiycem şimdi

Şimdiden yazayım canım
1 kuru kayısı
2 badem kavrulmuş
4 beyaz leblebi
4 çıtır leblebi
nasıl

Bence cok guzel canim. Hem saglikli hem doyurucu. Beyaz leblebiyi biraz arttirabilirsin. Mesela 2 yemek kasihi kadar. Cunku tuzsuz afiyet olsun tatlım.
Tünaydin diyeyim öglen olmus :KK50:
Güne güzel başlamişsin Mihenkciğim. Bir günde kaç porsiyon et kullanmayi düsünüyorsun? Sabah mesela 1 yumurta ve 1 kk peynirle iki porsiyon kullanmişsin.

Canim sadece ogle yada sadece aksam et yiyorum genelde. Iki öğün olmuyor. Aslinda genelde öğle yiyorum ama arada degistirmeyi düşünüyorum. Metabolizma canli çalışsın diye.

Diyete başlangıç

Sabah 07:40
1 bardak limonlu su

Kahvalti 08:00
1 haşlanmış yumurta
1kk beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim k.ekmegi
Domates ve biber
1 kupa çay

Ara : 1 sekersiz sütlü turk kahvesi

Ogle yemegi

1 porsiyon sebzeli tavuk
1 dilim kepek ekmeği
1 kase cacık
Yagsiz salata

Şimdiye kadar 2 lt su bitti. aksama kadar 1-1.5 lt daha biter
25 dk egzersiz yapıldı.
(Mekik, ip atlama ve bölgesel egzersizler)
Simdide tarçınlı yesil cayimi demledim geriye keyifle yudumlamak kaldi.:KK72:

X