italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 12 Haziran 2009 Konu Sahibi italim #21 x_sHeYmA_x .!.: ayhh bn genelde 'kimsin yoo' diorum kapı çalınca...karşıdaki kapıyı açanın ben olduumu anlıo ama bn çalanın km olduunu pek anlayamıorum delikafadulden Genişletmek için tıkla... seyma88 .!.: Akraba:Kim ooo? Eşimolis Ak. :Anneeee polis geldiii Ak. :Neee ???? Aklıma geldikçe hala gülüyorum delikafadulden :dance: Genişletmek için tıkla... incitanemtuana .!.: süpersin yine canim tsklerrrrrrrrr:roflol: Genişletmek için tıkla...
x_sHeYmA_x .!.: ayhh bn genelde 'kimsin yoo' diorum kapı çalınca...karşıdaki kapıyı açanın ben olduumu anlıo ama bn çalanın km olduunu pek anlayamıorum delikafadulden Genişletmek için tıkla... seyma88 .!.: Akraba:Kim ooo? Eşimolis Ak. :Anneeee polis geldiii Ak. :Neee ???? Aklıma geldikçe hala gülüyorum delikafadulden :dance: Genişletmek için tıkla... incitanemtuana .!.: süpersin yine canim tsklerrrrrrrrr:roflol: Genişletmek için tıkla...
be_reN I'm takin back my love Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2009 2.726 4 13 Haziran 2009 Konu Sahibi italim #22 Nehir 21 .!.: - Kim o? - Benim ben yenge aç sütçü :roflol::roflol: bizim sütçüde böyle der..Sanki evden biriymiş gibi:roflol: Genişletmek için tıkla... hepsıı gercekten cok guzell ama ben bunu bı yerden tanıyorumm sanırım... bıze gelen sutcuyle aynı olmasın... şakkıdı emegıne saglık canımm cok guzel bı paylasım olmus gene... :1hug:
Nehir 21 .!.: - Kim o? - Benim ben yenge aç sütçü :roflol::roflol: bizim sütçüde böyle der..Sanki evden biriymiş gibi:roflol: Genişletmek için tıkla... hepsıı gercekten cok guzell ama ben bunu bı yerden tanıyorumm sanırım... bıze gelen sutcuyle aynı olmasın... şakkıdı emegıne saglık canımm cok guzel bı paylasım olmus gene... :1hug:
italim Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 10.130 7 15 Haziran 2009 Konu Sahibi italim #23 be_reN .!.: hepsıı gercekten cok guzell ama ben bunu bı yerden tanıyorumm sanırım... bıze gelen sutcuyle aynı olmasın... şakkıdı emegıne saglık canımm cok guzel bı paylasım olmus gene... :1hug: Genişletmek için tıkla...
be_reN .!.: hepsıı gercekten cok guzell ama ben bunu bı yerden tanıyorumm sanırım... bıze gelen sutcuyle aynı olmasın... şakkıdı emegıne saglık canımm cok guzel bı paylasım olmus gene... :1hug: Genişletmek için tıkla...