Nişan kim? nerde? nasıl? :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Bacılar selam hepinize, şimdi benim aralık -ocak gibi nişanım olucak inşaallah ama müstakbel eşimin ailesi oldukça kalabalık yani 6 kardeşler en küçükleri benim sevgilim oluyor hepsi evli ve çocuklu.. bide bunların amcaları felan... ee benim tarafımda var.. sözün özü benim evde nişan yapmama imkan yok.. İstanbul - zburnunda oturuyorum doğru düzgün mekan bakıyorum ama genelde güzel yerlerin fiyatları oldukça tuzlu :1no2:
sizce ne yapsam ya öğretmen evi felan olurmu acaba? fisfisfis

:enbuyukkk:

zeytinburnundaki öğretmen evini bilemiyorum ama biz hem abimin dugununu hem de kuzenimin sünnetini kosuyolundaki ogretmenler evinde yaptık, dugun bahcedeydi sunnet ise iceride kapalı kısımda ikisi de gayet güzel olmustu

canım düğün salonlarınıda araştır derim ben.öğretmen evleride olabilir tabi ama yemekli olduğu için onlar genelde tuzlu oluyor.uygun fyatlı bır dugun salonu ayarlarsın pastalı menu olur sadece

valla bilmiyorum ki kızlar kışın olucağı için haliyle kapalı bir mekan bulmam lazım

eğer 50 100 kişiyse bahsedilen pek pahalı olmaz20liradan olsa menü 1000lira eder canım yemekli olacaksa bundan az olmaz ama çok kişiyse başka

olur müzikhollere, büyük cafelere bak orada hesaplı çay bahçelerine bak

kızlar nişan için istanbulda avrupa yakasında levent-beşiktaş-mecidiyeköy-çeliktepe-gültepe-okmeydanı-kağıthane taraflarında bildiğiniz uygun bütçede tutulabilecek yerler var mı yada düğün salonları :uhm:

4. leventte palmiye-yıldızlar düğün salonları var, bnm düğünüm yıldızlarda oldu. gayet şık bi salon hem de ferah, bi de altında otopark var, misafirler için de çok iyi bu.fiyatı da pazarlıkla düşürebilirsiniz. yine 4. leventte ana cadde üzerinde palmina var ama uçuk fiyat veriyolar, yine de salon çok güzel. gültepedeki salonlarda iş yok valla. kimi çok eski, kiminin tavanı basık, kimi ücra yerde, bodrum katta filan...
asıl nişan yerim çok güzeldi, etiler'de bahçeli bir mekan. ama yaz için uygun sadece.

Kızlar tekrar merhaba, zeytinburnunda b,r yer buldum max 100 kişilik bir salon küçük ve samimi lila rengi giydirmeleri var çok temiz bir yer fiyatıda hafta sonu 350-400 TL pasta felan dahil ama ben pastayı dışardan yaptırmak istiyorum.. Fiyatı çok iyi geldi hemde kırık dökük bir yerde değil gayet temiz duvarları felan bembeyaz.. ınş. kısmetse orda yapıcaz nişanı zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…