kim inanır önceden erkek olduklarına

bu ne yarışmasıı en güzel olan dönme yarışmasımııı

bu ne yarışmasıı en güzel olan dönme yarışmasımııı:1shok::uhm:

en alt foto da sol taraftaki benim bi arkadaşa benziyoooCADIARZU:lepi:
kısss yoksa sennnnnnnnn:roflol::roflol:

ay inanmiyorum bunlar simdi onceden erkekmis oylemi :1shok:

valla Turkiye'de ben cok guzelim diyen bircok artist hanimdan guzeller masallah

o degilde su japonlar dondumu super donuyo tam kadin oluyo niyeki acep erkeklerin genindemi var acaba :roflol:

bu japonlar,çinliler zaten birbirlerine benziyorlar.yüz ifadeleri aynı gibi.başka milletlerde olsa farkedilir.ben şaşırmadım.kadın erkek hepsi aynı gibi.

Masadakiler de hanım göbeği tatlısı mı ne sositososito

:smiley-cool:

ayyyyyyyyy bunlar transseksuel mi yani :1shok::1shok:
haberim olmasa bunları hatun sanırdım...
:1shok:

Garsonun bakışına ne demeli.Oda inanamamış anlaşılan? Roflol Roflol

kesin filipinlilerdir bunlar.en çok orada var böyle şeyler.zaten erkeklerinin de vücut yapısı müsait,ufak tefekler.

cinsiyet değiştirenler için neden güzellik yarışması yapılıyor öncelikle bunu anlayabilmiş değilim...ben güzellik yarışamlarının bütününe karşıyım aslında kadını metalaştırmaktır benim için.cinsel obje haline getirmektir.çünkü teşhirde olan kadının beyni değil bedenidir.

ya ben dikkat ettimdee bikinilerine :jeyyar:
erkeği andırmıyor laa bi kabartı yokk :roflol:

kesin filipinlilerdir bunlar.en çok orada var böyle şeyler.zaten erkeklerinin de vücut yapısı müsait,ufak tefekler.

senabrnwicim tebrik ederim canım doğru tahmin etmişsin yarışma filipinlerdeymiş, üstelik her yıl düzenleniyomuş bu yarışma kaydirigubbakcemile3

vala vucutları cok güzel donmelerin belleri kalın oluyor bunların beli bile ince :dilcikar:

çok garip valla tıpkı kız gibi hiç erkek belirtisi yok güzellik yarışması mı bu ?

valla bizim cadı ve kermite bile bin basarlar hayreeett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…