• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kim hakli

kalbiminsahibisin

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
317
216
323
Kızlar ben işin içinden cikamiyorum tarafsız birileri olarak sizin düşüncelerinizi merak ediyorum ben evliyim kayinvalidemle aramda bi anlaşmazlık çıktı farklı şehirlerde yaşıyoruz senede iki uç kez bir araya geliyoruz kayınvalidesinin bir huyu var hakliya haklı haksiza haksız demez asla özellikle karşısında ben varsam mutlaka diğer tarafı tutar bi eltim var benden küçük onunla tartistim beni suçlu buldu eltime sarıldı ben hamile olduğumu öğrendim aradım haber verdim eltimle küs olmama ve ben haklı olmama rağmen sen ara hamile olduğunu eltime şöle dedi tabiki aramadim ondan bekledim eltim çok suratsız iş yapmaz yüzü gülmez bisey desen cevap vermez evine gitsem hoşgeldin demez kayinvalidemin evinde iş yapmaz gorumcelerimle anlaşamaz ben ole olmayı tam tersi olum ondan memnun değil kadının yüzü benden Gülsün dedim ama fazla iyi olmakta iyi değilmiş gelelim asıl konuya başta söylediğim gibi Kayınvalidem iyi ile kötüyü ayırt etmez gorumcemin düğünü için kayinvalidemle gittim 13 gün kaldım 6 aylık hamile olmama rağmen mutfaktan cikmadim yeri geldi belim agridi kasiklarim agridi odaya girip 5 dk Dinlendim yine mutfağa gidip iş yaptım eşim ailesi misafirlere mahcup olmasın diye eltim ise hiç birşey yapmadı ama işin sonunda Kayınvalidem oda soğan doğradı dedi bende artık kayinvalidemle arama mesafe koydum esinle bile aram bozuldu ben hakkımı helal etmiyorum bugün kaç saat boyunca ağladım hamile hamile didindim bi Allah razı olsun bile demedi hep eltime karşı beni ezdi sizce kim hakli

Bu kadar beklentiye girdiginiz icin hatalısınız.
Bırakın kim haklı kim haksız meselesini.
Gormeyin, he deyin gecin. BAkın kendi ailenize.

Kızlar ben işin içinden cikamiyorum tarafsız birileri olarak sizin düşüncelerinizi merak ediyorum ben evliyim kayinvalidemle aramda bi anlaşmazlık çıktı farklı şehirlerde yaşıyoruz senede iki uç kez bir araya geliyoruz kayınvalidesinin bir huyu var hakliya haklı haksiza haksız demez asla özellikle karşısında ben varsam mutlaka diğer tarafı tutar bi eltim var benden küçük onunla tartistim beni suçlu buldu eltime sarıldı ben hamile olduğumu öğrendim aradım haber verdim eltimle küs olmama ve ben haklı olmama rağmen sen ara hamile olduğunu eltime şöle dedi tabiki aramadim ondan bekledim eltim çok suratsız iş yapmaz yüzü gülmez bisey desen cevap vermez evine gitsem hoşgeldin demez kayinvalidemin evinde iş yapmaz gorumcelerimle anlaşamaz ben ole olmayı tam tersi olum ondan memnun değil kadının yüzü benden Gülsün dedim ama fazla iyi olmakta iyi değilmiş gelelim asıl konuya başta söylediğim gibi Kayınvalidem iyi ile kötüyü ayırt etmez gorumcemin düğünü için kayinvalidemle gittim 13 gün kaldım 6 aylık hamile olmama rağmen mutfaktan cikmadim yeri geldi belim agridi kasiklarim agridi odaya girip 5 dk Dinlendim yine mutfağa gidip iş yaptım eşim ailesi misafirlere mahcup olmasın diye eltim ise hiç birşey yapmadı ama işin sonunda Kayınvalidem oda soğan doğradı dedi bende artık kayinvalidemle arama mesafe koydum esinle bile aram bozuldu ben hakkımı helal etmiyorum bugün kaç saat boyunca ağladım hamile hamile didindim bi Allah razı olsun bile demedi hep eltime karşı beni ezdi sizce kim hakli

Boşver madem senin yaptıklarının kıymetini bilmiyor, bundan sonra da sen kendini düşün. Bilmiyorum farkı anlayıp değişir mi de, sen de onu fazla düşünme bundan sonra.

Tabiki siz haklısınız
Bundan sonra sizde eltinizin yaptığını yapın
Belki yaranirsiniz
Bi laf varya eden yaranir
Iylikten anlamayana iyilik yapmayın ve mesafe koyun anlasın

İş yapan iyi..yapmayan kotu olmalı senin hesabında..

Yapacaksan Allah rızası için iyilik yapmalısın..seni sevsinler diye değil

İnanın hiçbir zaman kayinvalidemle sorun yasayim kötü olayım demedim beklenti içinde hiç değilim ama şunu fark ediyorum sanki iyi niyetim kullanıyor kıymet bilinmiyor mesela en ufak biseyde bana kusuyor tavır alıyor mesala bu olay dün yaşandı bugün evimize döndük ondan çıkarken bile elini optum soğuk bi şekilde iyi yolculuklar dedi hiç demedi ki kızım bu haline yoruldun Allah razı olsun diye benim surat yaptığımı bile bile neyin var bile demedi ama eltim morali bozuk olsun hemen sorar bisey mi var diye bana haksızlıkları artık bir değil iki değil bende insanım o yüzden mesafe koymaya karar verdim

Yapmasaydın iş yani şu değer bilmeyenler için gelinlerin hem iş yapıp hem saydırmasını anlamıyorum.
Ayrıca açtığın konunun sadece son paragrafını okuyabildim, Türkçen felaket

İyi görünmek için yapmıyorum kesinlikle kurnazlik düşünsem hamileligimi kullanır asla ekimi biseye surmem amaç burada aslında iş yapıp övgü almak değil kayinvalidemin hep bana haksizlik yapması bir kere esinle tartistim evi terk ediyordum kapıya bile gelmedi gitme demedi beni kolay harcamasına uzuluyorum

Birilerine yaranmak için iş yapanlar genelde böyle hüsrana uğruyo
Yapabiliyosan yap yapmak istemiyosan da yapma
Böylece vay ben hamileyken de didindim karşılığı bu mu olacaktı demezsin
İnsanoğlu zaten nankör varlıktır, sıfatları ne olursa olsun sana ne kadar değer veriliyorsa sende o kadar ver

Yaranmak için asla yapmadım ben esimi düşündüm kimseye mahcup olmasın diye sorun sadece iş yapmak değil bana kolay kırılması kolay kusmesi beni kolay harcaması başkalarına karşı beni ezdirmesi esinle bile aramda sorun olsa gorumcemin sen haklisin dese bile yada başkaları o tam tersi beni hatalı bulur

Back
X