- Konu Sahibi regarde-moi
Hem de çok fena arada kaldım.Haklı olan yok, arada kalan var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de çok fena arada kaldım.Haklı olan yok, arada kalan var.
Uyardım zaten konusmayacak ki zaten öyle söylemek istemedim diyor yani kasti yapılmış birsey değil ama babam kırıldı. İnşallah eskiye döner ilişki.
Ben kiizdim zaten cok kızdım hatta. Tartıştık hak verdi bana ozur diledi ama olan oldu. Nasıl düzelecek bilmiyorum. Hic yere arada kalan ben oldum.
Ama eşim benden ozur diledi babamdan değil. Babam bi ozur açıklama bekliyor mudur tavırli mi bilmiyorum ama kardeşlerim bana tavırli bunu net olarak anlayabiliyorum. Babamla konuşup ozur dilemek olayı çözer mi büyütür mu kafam karıştı şimdi.Eşiniz babanıza, kendisinin bostan korkuluğu olmadığını hatırlatmış sadece:)) Seninde olumlu cevap vereceğinden korkup atlamış konuya ve bu en doğal hakkı bir eş olarak. Ben şahsen ısrardan hiç hoşlanmadığım için babanızı da haksız buldum. Eşinle bu sebepten aranızı bozmayın özürde dilemiş. Babanlara da bişey olmamış gibi gider gelirsiniz. konuyu açarsa da ne işim var elin babaannesinde der geçersiniz.
İyi de sen artık bekar değilsin ki tatlım. Baban haksız gibi geldi bana biraz. Yakınların haksızlık ediyor bence. Elin babaannesinde ne yapacaksın ki? Şöyle babam da olmadı gerçi. Hep eşimden ve eşimin ailesinden yana. Hep bizdesin diğer tarafa ayıp oluyor diye kızıyor bana.Arkadaslar merhaba. Size ailem ve eşimle ilgili bi konuda fikir danışmak istiyorum.
Benim bi ablam var. Kendisi nişanlı. Geçenlerde benim ailem ablamin nişanlısı ve eşim bi ortamdaydik. Eşim iş seyahati için şehir dışına çıkacak. o tarihlere yakın bi tarihte de ailem ablamin nisanlisinin babannesini ziyarete gideceklermis ki ben bunu o gün öğrendim. Babanne bize bayagi uzak bi şehirde ve dört gün kadar orda kalacaklarmis.
Babam seni de götürüyum isten izin al da dedi. Ben de alamam baba dedim. Haftasonuyla birleştiririz diye ısrar etti. eşim de benden için yalnız başına gitmesini istemiyorum dedi. Bizimkiler bozulup yalnız degil ki bizle gidecek dediler. Eşim de yalnız derken bensiz gitmesin zaten gelebilecek olsa benim gideceğim yere gelir dedi. Ben de zaten haftasonları eşim eve gelecek ki ben zaten sizinle oraya gelmek istemiyorum diye belirttim en son. Babam bize kızdı farkındayim. En cok da eşimin tavrına. Su an kardeşlerim bana tavırlilar babamla da konuşmadim olaydan sonra.
Şimdi kim haklı kim haksız arkadaşlar. Esimle tartıştım eve geldigimizde cok sinirliydim. Benim adima konuştuğu ve beni zor durumda bırakıp ailemi yok saydığı için ama babamin beni ısrarla oraya davet etmesi ne kadar doğru herkesin içinde.
Ama eşim benden ozur diledi babamdan değil. Babam bi ozur açıklama bekliyor mudur tavırli mi bilmiyorum ama kardeşlerim bana tavırli bunu net olarak anlayabiliyorum. Babamla konuşup ozur dilemek olayı çözer mi büyütür mu kafam karıştı şimdi.
Bence de ne yapacağım yani aynı sehirde ziyaret filan da değil ki on saatlik yola gitmeyi teklif ediyor dört gun de kalacakmisiz. Evet istemiyorum gitmek ki gitmem de zaten ama eşimin konuya dahil olması yanlış oldu. off yani arada kaldım ve sıkıntı içerisindeyim. Keske babam bana basbasayken sorsaydi.İyi de sen artık bekar değilsin ki tatlım. Baban haksız gibi geldi bana biraz. Yakınların haksızlık ediyor bence. Elin babaannesinde ne yapacaksın ki? Şöyle babam da olmadı gerçi. Hep eşimden ve eşimin ailesinden yana. Hep bizdesin diğer tarafa ayıp oluyor diye kızıyor bana.
Çok ayıp oldu. Keşke babam bana en azından ablamin nisanlisinin olmadığı bi ortamda sorsaydi. Keşke esim iki dakika daha dahil olmasaydi. Çok kızdım zaten eşime. Ama geri dönduremiyorum ki zamani. En iyisi babamın gönlünü almak. İnşallah düzelir hersey.Ya yazık babana, kaç yaşında adam.. O kadar ince düşünmek zorunda değil bence.. Birlikte güzel bir haftasonu geçirmek istemiş ki, alternatif üretip ısrar etmiş. Kesin olarak gidemeyeceğinizi belirttiğinizde, illaki konu kapanirdi zaten.
Ama eşinizin maço bir tavirla bensiz gidemez diye araya girmesi olayi karistirmis zaten. O hiç konuşmasaydi, baban haksiz damgasi yemezdi. Bu durumda kim olsa yanliş anlar ve kirilirdi zaten. O yüzden tek çözüm eşinizin özür dilemesinde bitiyor. Ayip etmiş resmen..
Özürlük birşey yok bence. Sonuçta o senin eşin ve kendi gitmediği yere senide yatıya göndermemek en doğal hakkı. Babanız sizi hala bekar sanıyor. Şimdi özür dilerse sözünün arkasında durmaz ve aileniz tarafından bir daha ciddiye alınmaz. Baban sana kızarsa benim eşimde böyle, çok kıskanç napalım dersin
Bu kadar uzmeyin kendinizi.. Elbette düzelir. neler oluyor insanlar arasında. iki laf için ömür boyu küs kalinmaz..Çok ayıp oldu. Keşke babam bana en azından ablamin nisanlisinin olmadığı bi ortamda sorsaydi. Keşke esim iki dakika daha dahil olmasaydi. Çok kızdım zaten eşime. Ama geri dönduremiyorum ki zamani. En iyisi babamın gönlünü almak. İnşallah düzelir hersey.
Ama esi evde kalmayacak şehir dişina cikacak onun gelemeyeceğini yüzde yüz zaten.Tersten düşünelim kv eşine diyo ki izin al seni de götüreyim bilmem kimin babannesine, sen bozulmaz mıydın ben neyim diye
Bir şey olmaz ya, unutulur gider inşallah. Eşin haklı olarak bir şey söylemiş. Sesini çıkarmasa da kılıbık damat derler. Benim eşim numaracının teki. Bizimkilerin yanında ağzını açmıyor. Onlar yokken bana söylüyor. Bu yüzden de hep ben kötü duruma düşüyorum ailemin gözünde. Bana hiç inanmıyorlar. Hep eşime hak veriyorlar. Eşinin konuşması iyi olmuş bence. Politika yapmasından iyidir.Bence de ne yapacağım yani aynı sehirde ziyaret filan da değil ki on saatlik yola gitmeyi teklif ediyor dört gun de kalacakmisiz. Evet istemiyorum gitmek ki gitmem de zaten ama eşimin konuya dahil olması yanlış oldu. off yani arada kaldım ve sıkıntı içerisindeyim. Keske babam bana basbasayken sorsaydi.
Ben babama ölsem böyle birşey söyleyemem ki su an nasıl duzeltecegim diye şaşırmış durumdayim.Allah Allah o kadar kolay mı şu durumda bir babaya bu sözü söylemek? Ne demek benim eşim çok kıskanç. Şu durumda bunu söylese bence çok büyük bir hakaret etmiş olur babasına. Ailesiyle bir yere gidecek. Ailesiyle yani. Kimden neden kıskansın onu kocası? Yorum yaparken biraz konu sahibesinin bulunduğu ortama göre yorum yapmak gerekmez mi? Neden böyle deyip de babasını ailesini üzsün ki?
Konuyla ilgili kendi yorumuma gelince de bir şey sormak istiyorum babanızın bu ısrarı, diğer tarafla ilişkileri çok iyi olduğu için dışlanmış hissetmeyin kendinizi eşiniz de yokken yalnız kalmayın diye olabilir mi? Ben burda yalnızım onlar orada hep birlikteler diye düşünüp üzülürsünüz diye bu kadar ısrar etmiştir belki de?
Bozulurdum ama eşim de şehir dışında olacak diye teklif etti babam. Hoş belki şehir dışında olmasa da teklif ederdi. Yeni enisteyle evde yeni acilimlar oldu. Herkes cok rahat. Ben ne dusunecegimi şaşırdım.Tersten düşünelim kv eşine diyo ki izin al seni de götüreyim bilmem kimin babannesine, sen bozulmaz mıydın ben neyim diye
Çok ayıp oldu. Keşke babam bana en azından ablamin nisanlisinin olmadığı bi ortamda sorsaydi. Keşke esim iki dakika daha dahil olmasaydi. Çok kızdım zaten eşime. Ama geri dönduremiyorum ki zamani. En iyisi babamın gönlünü almak. İnşallah düzelir hersey.
Ama esi evde kalmayacak şehir dişina cikacak onun gelemeyeceğini yüzde yüz zaten.
Bozulurdum ama eşim de şehir dışında olacak diye teklif etti babam. Hoş belki şehir dışında olmasa da teklif ederdi. Yeni enisteyle evde yeni acilimlar oldu. Herkes cok rahat. Ben ne dusunecegimi şaşırdım.