• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kim haklı?

böyle bi durumda eşin sen bilirsin deyip kenara çekilmeliydi bensiz gidemez onu yapamaz demek çok yanlış arkadaşı değil karşıdaki karısının ailesi.Baba belki sana değişiklik olur diye ısrar etmiş olabilir.Sende net bir şekilde yoğun olduğunu söyleseydin konu kapanırdı

bencede babanız haksız
hep beraber gıdılırse guzel olur dıye dusunmustur ama senın evın, kararların,duzenın ayrı
hıc esınle arayı bozma sonucta aılende esınle huzursuz olmanı ıstemezler bence
aılenınde gonlunu alırsın olur bıter
Nasıl alacağım ne yapacağım onu da kestiremiyorum. Bugün herzamanki gibi kardeslerimle konustum ama bana tavirlilar. Ben na yaptım inan ki çok üzüldüm.

Ben kiizdim zaten cok kızdım hatta. Tartıştık hak verdi bana ozur diledi ama olan oldu. Nasıl düzelecek bilmiyorum. Hic yere arada kalan ben oldum.

biraz zaman geçsin... gidip gelsinler sonra hep birlikte toplanınca sohbet muhabbet güler yüzle alırlar bırbırlerın gönüllerini.. dert etmeyin..

babanıza da sen cok haklısın diyerek körüklemeyin tabi sen de çok ısrar ettin falan diyerek ortayı bulun..

ama üzüldüm ya babam ayn durumda kalsın istemezdim.... eşin kendi evladı için de aynı duruma düşmek istemezdi eminim..

yani anlamadığım şey kız kardeşinizin nişanlısının babaannesini neden siz de ziyaret etmek zorundasınız?

eşinizin yalnız gitmesini istemiyorum cümlesi ailenizi kırmış olabilir sonuçta evlendikten sonra eşiniz sizin sahibiniz olmuyor.

sizi büyütüp yetiştiren ailenizi bu kadar dışlamamalıydı.

Siz hariç herkes sizin adınıza konuşmuş resmen.

Eşinizin cümlesi benim bakış açıma göre çok yanlış. Onsuz ailenizle bile bir yere gidemeyecek misiniz yani? Babanız bu konuda kızmakta haklı. Kızıyla bir yere gitmek için baba olarak eşinden izin mi alacak yani?

Babanız da ısrarında haksız. Çok yakın akraba falan olsa tamam ama o da değil. Keşke ısrarcı olmasaymış.

Eşinizin karışmamasını yeğlerdim. Evde bile olsa ailenizle bir yere gitmeye bence karışmaya hakkı yok. Evde yalnız kalmanız daha mı iyi sanki.
Keşke eşim karismasaydi keske orda kapanacakti ama oldu maalesef. Keşke babam bana musait bi ortamda söyleseydi. Tamam babamlar samimi olabilir ama ben tanimadigim bilmediğim bi insanı neden ziyarete gidiyim. Benden bunun beklenmesi ve sonrasinda da tavır alınması çok şaşırttı. Şimdi ne yapılır nasıl düzeltilir bilmiyorum.

biraz zaman geçsin... gidip gelsinler sonra hep birlikte toplanınca sohbet muhabbet güler yüzle alırlar bırbırlerın gönüllerini.. dert etmeyin..

babanıza da sen cok haklısın diyerek körüklemeyin tabi sen de çok ısrar ettin falan diyerek ortayı bulun..

ama üzüldüm ya babam ayn durumda kalsın istemezdim.... eşin kendi evladı için de aynı duruma düşmek istemezdi eminim..
Evet aynen bunu söyledim eşime. Ilerde kızımız olsa da esi sana aynısını söylese ne hissederdin dedim. Ama ben öyle demek istemedim senin gitmemeni istedim bi anda çıktı agzimdan dedi. Belki baban sevinmistir kizima sahip çıkıyor filan diye olumlu bi yan aradı ama olmaz yani babam kırıldı bi kere. O kadar canım sıkkın ki. Acaba babamı arayıp hal hatır sorsam mı diyorum ama tavırli konusursa diye aramaya da cesaret edemiyorum ama keşke babam o kadar alakasız bi yer için bana ısrar etmeseydi.

Eşiniz haksız babanız sizi davet etmiş gidip gitmemek size kalmış,eşinizin söylemiş olduğu sözü doğru bulmuyorum,sonuçta siz oraya gidecekseniz de ailenizle gideceksiniz yabancı biriyle gitmeyeceksiniz.
Yabancı biriyle değil de yabancı bi yere gitmek eşimi rahatsız etti sanırım. Yeni damat ve ailesi de olacak senin ne isin var orda diye düşündü. Aileler cok samimi. Ablamin nisanlisi haftanin cogu gunu babamlarda kalıyor. Biz eşimle nisanliyken haftasonu disarda görüşmemiz bile sıkıntı oluyordu babam için. Hepsini eşime yansitmiyordum. Yani esim bunun ne kadar farkında bilmiyorum ama ben çok kırılıyorum bu konuya. Esimin Tepkisi gereksizdi zaten gitmezdim ama olanlara engel olamadım. Keske ağzını açıp birsey söylemeseydi zaten kapanirdi konu ama su an ailem anlamsız bi şekilde bana tepkililer.

Evet aynen bunu söyledim eşime. Ilerde kızımız olsa da esi sana aynısını söylese ne hissederdin dedim. Ama ben öyle demek istemedim senin gitmemeni istedim bi anda çıktı agzimdan dedi. Belki baban sevinmistir kizima sahip çıkıyor filan diye olumlu bi yan aradı ama olmaz yani babam kırıldı bi kere. O kadar canım sıkkın ki. Acaba babamı arayıp hal hatır sorsam mı diyorum ama tavırli konusursa diye aramaya da cesaret edemiyorum ama keşke babam o kadar alakasız bi yer için bana ısrar etmeseydi.
babalar yaslandıkca cocuklasıyor benımkı de öyle..
iş arkadasının yanına bile elimden tutup götürebileceğını sanıyor:) hoslarına gidiyor galiba..

bence arayın babanızı ... hem alakasız bir yere ısrar ettiği için az sitem edin hem de eşinizin söylediklerinin kendisi farkına vardıgını dün konustugunuzu ve yanlıs anlamamasını anlatın. çok ısrar edince o da bana arka cıkmak ıstedı kelımeler yanlıs oldu dersınız.

Bir yönden eşiniz haksız. Ne demek yalnız gitmesini istemiyorum. Bir anne babaya söylenecek söz olmamasını da geçtim sizin böyle bir şeye karşı çıkmanız gerekir bence.
Babanız da ısrar ettiği için haksız. Gereksiz bir ısrar olmuş ama sizin orada onlarla birlikte mutlu olacağınızı düşünmüştür muhtemelen.
Siz de hatalısınız. Gitmek istemiyorsanız "baba izin alamam bu aralar. İşler çok yoğun" falan gibi bir şeyler söyleyerek kesin olarak gidemeyeceğinizi belirtebilirdiniz. O zaman ne eşinize laf düşerdi ne de babanız ısrar ederdi.
Belirttim babama izin mevzusunu ama haftasonu iznini kullanırız filan diye alternatif uretmeye başladı. Eşime zaten çok çok kızdım. Beni küçük düşürdü. Beni gondermeyen izin vermeyen insan yerine düştü. Babamin senden izin mi alması gerekiyor dedim dedim de dedim ama kırıldı kalpler. Bi anda ne oldu anlamadim. Eşim bi anda söyledim diyor sonra toparlamaya çalıştı ama bi kaos oldu sanki konuşmalar birbirine karıştı. Dışarda ayaküstü konuşuyorduk yani ayrilacagimiz zaman.
Ama şimdi ne yapılmalı da nasıl toparlanmali ilişkiler bilemiyorum.

Belirttim babama izin mevzusunu ama haftasonu iznini kullanırız filan diye alternatif uretmeye başladı. Eşime zaten çok çok kızdım. Beni küçük düşürdü. Beni gondermeyen izin vermeyen insan yerine düştü. Babamin senden izin mi alması gerekiyor dedim dedim de dedim ama kırıldı kalpler. Bi anda ne oldu anlamadim. Eşim bi anda söyledim diyor sonra toparlamaya çalıştı ama bi kaos oldu sanki konuşmalar birbirine karıştı. Dışarda ayaküstü konuşuyorduk yani ayrilacagimiz zaman.
Ama şimdi ne yapılmalı da nasıl toparlanmali ilişkiler bilemiyorum.

Eşin babandan özür dilesin. Öyle demek istemedim, regardenin gelmek istemediğini farkettim yabancı insanların yanında onu zor durumdan kurtarayım diye söyledim. Ama yanlış cümleler kurdum falan desin. Başka türlü zor toparlanır.

babalar yaslandıkca cocuklasıyor benımkı de öyle..
iş arkadasının yanına bile elimden tutup götürebileceğını sanıyor:) hoslarına gidiyor galiba..

bence arayın babanızı ... hem alakasız bir yere ısrar ettiği için az sitem edin hem de eşinizin söylediklerinin kendisi farkına vardıgını dün konustugunuzu ve yanlıs anlamamasını anlatın. çok ısrar edince o da bana arka cıkmak ıstedı kelımeler yanlıs oldu dersınız.
Peki arayacağım babamı. İnşallah yumusar. Hicbirsey yok gibi kendiliğinden düzelmesini beklemek haksızlık olur sanırım. İnşallah eskiye döner ama kardeşlerim bana neden tavırlilar bu kadar kolay mi anlayamıyorum. Ben onlara birsey yapmadım ki. Ki ablamin nişanlısı geldiğinden beri onlarda kaldığından beri ben zaten dışlanmis hissediyorum ama hicbirsey yansıtmadım kiskandigim düşüncesine kapilmamalari icin.

Eşin babandan özür dilesin. Öyle demek istemedim, regardenin gelmek istemediğini farkettim yabancı insanların yanında onu zor durumdan kurtarayım diye söyledim. Ama yanlış cümleler kurdum falan desin. Başka türlü zor toparlanır.
Ben konuşup anlatsam bunları acaba yine işe yarar mı. yada ben arayıp babamı anlatiyim ikna olmazsa da esim arasın ama ben bi on konuşma yapayım diyorum olur değil mi.

baban alınmış..eşin keşke başbaşayken gitme deseydi sende bir bahane bulup gelemicem deseydin..
Ben zaten gidemeyecegimi anlatmaya çalışıyordum ama esim bi anda dahil oldu zaten bana açıklama yaparken de birden çıktı ağzımdan dedi. Keşke keşke keske ama oldu maalesef bi kere. Şimdi ilişkileri toparlamam lazım. Sadece kardeşlerimin bana yardımcı olmalarını beklerdim. Sanırım bu beni daha çok kırdı. Bana tavır aldılar hissedebiliyorum.

Ben zaten gidemeyecegimi anlatmaya çalışıyordum ama esim bi anda dahil oldu zaten bana açıklama yaparken de birden çıktı ağzımdan dedi. Keşke keşke keske ama oldu maalesef bi kere. Şimdi ilişkileri toparlamam lazım. Sadece kardeşlerimin bana yardımcı olmalarını beklerdim. Sanırım bu beni daha çok kırdı. Bana tavır aldılar hissedebiliyorum.

kimseye kırılma..eşinide tatlı bir dille uyar babanın yanında böyle konuşmasın..

Ben konuşup anlatsam bunları acaba yine işe yarar mı. yada ben arayıp babamı anlatiyim ikna olmazsa da esim arasın ama ben bi on konuşma yapayım diyorum olur değil mi.

Sen de konuş ama bence eşin konuşsa daha iyi olur. Hatayı yapan, babanı kıran o çünkü. Onun özür dilemesi lazım, senin dilemen çok bişey ifade etmez.

Back
X