kim haklı sizce?

sana zararları yoksa fayda da bekleme, ederi kadar olsun.

ne sen üzül ne de eşini üz,değmiyor...

''yalan söleme'' yi lafın gelişi dedim zaten. illa yalancısın anlamında deil.

ama hani diyorsun ya hiç bi beklentim yok diye, o zaman boşver gitsin

''yalan söleme'' yi lafın gelişi dedim zaten. illa yalancısın anlamında deil.

ama hani diyorsun ya hiç bi beklentim yok diye, o zaman boşver gitsin

anladım.
başka zaman beklentim olabilirdi belki,ama bu olayda onlar üzerlerine düşeni zaten yaptı.
o yüzden o kadar rahat diyorum beklentim yok diye.
belki de o rahatlıkla eşime takıldım bilmiyorum,hani hadi ya arayıp sormuyorlar mı dese doğrudan diyecektim kardeşiyle görüştüğümü.
ama iş uzadı.
neyse,zaten konuştuk eşimle de.şu an mesele yok.
sadece erkeklerin ana baba meselesi olduğunda bu kadar at gözlüğüyle olaya bakmaları çok sinirimi bozuyor.

yani ben burda sizi pek de haklı göremedim..
beklentim yok demişsiniz ama aramaları gerekmiyordu ,birşeye ihtiyacın var mı diye demişsiniz...
buna en iyi cevabı siz verirsiniz. sonuçta daha önce aranız nasıldı tutumları bilemeyiz.
ayrıca sizin anneniz yanınızda diye gerek duymamış olabilirler.
siz arasanız ne olurdu..hal hatır sorup laf da dokundurabilirdiniz sesiniz soluğunuz çıkmadı eşim gittiğinden beri diye..

araba konusuna gelince de direksiyonun iyi değil ise toplu taşıma araçları var. kaldı ki taksiyi kullanıyormuşsunuz.
siz sanırım kp kızım araba bizde oraya götüreyim vs .demesini beklediniz.

yanlış anlaşılmışım sanırım.
mesele gerçekten eşimin ailesiyle ilgili değil.
eşimin tavrıyla ilgili.
ben eşimin ailesini arayıp laf falan dokundurmam,ve eğer istersem kayınpederim de arabayla beni her yere götürür.
oturduğum muhitte toplu taşıma yok o sebple taksi kullandığımı belirttim.
ben hangimiz haklı diyerek size eşimin görmesi gereken ihtimalleri saydım,bunları bari düşünerek bana hak vermeyi deneyebilirdi diye.
ama bunları sayarken sanırım,ben bekledim onlar yapmadı gibi bir hava estirdim,öyle değil kesinlikle.
ben eşimden ' evet sen de haklısın,arasalar iyi olurdu ama ne fark eder sen ara' gibi bir şey demesini bekledim.
o bana doğrudan 'onlar seni niye arasın ' dedi.ben buna sinirlendim.
ve bu aşamada gerçekten haklı olduğumu düşünüyorum hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…