Kim demiş kadınlar daha cok dedikodu yapar diye..

Hadi onlar 3-5 kişiymiş kendi aralarında arkadaşlarının evinin oradan geçerken laf döndürmüşler.
E sizin şimdi yaptığınız dedikodunun dik alası değil mi onlarca kişinin içinde?

X'in çocuğu olmasa balkonda bebek eşyasının ne işi var, oluyormuş demek tıp çok ilerledi diyerek aralarına dahil olmak isterdim

Ohooo pandemi de bizim sitede semaver keyfi tutturmuşlardi şimdi hiç biri birbirine selam vermiyor erkek dedikodusu çok fenadır 1 tane karıştıran olur diğerleri de saf saf dinler ama dedikoduyu kesen çıkmaz

Arkadaş arası saçma bir muhabbet ayol bu, hic dedikodu duymamış gibi yazmışsınız. Toplumdan bu kadar uzak kalmayın
Dedikodu olarak siradan dedikodular duydum milletin olmayan cocugunun agizda sakiz lakayt tavırla erkekler arasında otobuste bile konusuldugunu valla ilk defa duyuyorum

Yok onlari atmak istedim ben ne atlayacam

ben de dolmuşta 2erkeğin dedikodusuna maruz kalmıştım arkadasının sevgilisi alddatmışta kadını rezil etmişte kadın şöyleymiş böyleymiş cıkcıklar eşliğinde.. konusanlardan biride şofordu en kral dedikoduyu erkekler yapıyo ama asla kabul etmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…