Kim demiş kadınlar ayakta tuvaletini yapamaz diye!

Hm tamam anladım şimdi

İdrar yolları iltihabını maydanoz suyu atuyor zaten
Vajinal olanlara da sirkeli su iyi geliyor işte :KK45: Kaşıntıyı kesiyor :KK45:

Sirkeli suyu ogrendigim iyi oldu canim ben kronik iltihapliyim :( olcusu var mi bunun?

Sirkeli su ben de kullanırım beni dayanılmaz kaşıntılardan ve enfeksiyon ağrısından kurtaran şey sirkeli su kullanmak taharette :D Bir de maydanoz kaynatıp içmek :D

Gayet mantıkı görünüyor
Ay ben sirkeyi de icicemm sandim:)

Ehehe cok hossun :p
Taharette ölcü mesela ben şişe hazırlıyorum 1.5 lt şişenin 3-4 parmaklık bölümüne sirke koyuyorum geri kalanına su koyuyorum :) Yani sirke yakmayacak sekilde :)

Tisikkur ettim zaten icilmeyecekse olcude sorun yok :)))

Tisikkur ettim zaten icilmeyecekse olcude sorun yok :)))

Evet :) bi dene bakalim ise yarar umarim maydonoz kaynatıp içmek icerden sokup atiyor sirkeli su da kasintiyi ve kotu kokulu olan akintiyi kesiyor. Denersen de ise yararsa tavsiye edersin sen de :D

bunları icat edeceklerine yabancılar once tuvalete su koymayı ögrensinler , gerçi tuvaleti osmanlılardan aldılar tuvaletleri bile yoktu , bırde lavaboyu tıkayıp yüz yıkarlar daha nice pislikleri var oyuzden dıkkat ederseniz butun hastalıklar ordan geliyor adamlar pis bir kere bizim kadar temiz olamazlar...

Tutup idrar yollarıma zarar vermektense girerim tuvalete ben.Yanımda her zaman ıslak mendil,peçete,kolonya bulunur.Klozete serilen kağıttan yoksa peçeteleri serip otururum.Çeşmeleri peçeteyle açarım.:cool: Kapı kollarını da.:KK53: Çıkınca da çeşmeyi peçeteyle açar,ellerimi yıkar kurular,çeşmeyi peçeteyle kapatır,kolonyamı dökerim.:KK14:

Ayakta yapmak iyi bir nane olsa herifler prostat olmazdı.

bunları icat edeceklerine yabancılar once tuvalete su koymayı ögrensinler , gerçi tuvaleti osmanlılardan aldılar tuvaletleri bile yoktu , bırde lavaboyu tıkayıp yüz yıkarlar daha nice pislikleri var oyuzden dıkkat ederseniz butun hastalıklar ordan geliyor adamlar pis bir kere bizim kadar temiz olamazlar...

Turkler temiz millettir onu ayri tutarak soyluyorum. Bugun butun bulasici hastaliklar afrika ve asyadan yayiliyor. Afrikalilar elleri yag camur icinde gezer yemegini oyle yer. Araplar desen muslumanliktaki onca temizlik emirlerine ragmen les gibi kokarlar. Asyada her turlu pisligi yerler. Avrupa amerika insanina zor yetisir bu dunya temizlikte :)

Çok merak ettim evde de mi?
Evet şu anda oturduğum evde de klozet var, onda da aynı şekilde yapıyorum. Benimki hijyenden daha çok sistitten kaynaklı bir durum. Tuvaletimi tam yapmış gibi hissedemiyorum oturarak yaptığımda.

Back