Kim demiş kadınlar ayakta tuvaletini yapamaz diye!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Pis tuvalete oturmak zorunda değilsiniz

Stand-Up (ayağa kalk) adı verilen ve huni şeklinde tasarlanan kağıtlar kadınların tuvalet ihtiyacını ayakta gidermesine yardımcı oluyor.

Stand Up'ın mucidi Sara Grossman yazları müzik festivallerinde geçiren biri. Bu tarz yerlerdeki umumi tuvaletlerin pisliği de su götürmez bir gerçek. Mikrop yuvası klozetlerden muzdarip olan Grossman, 'Pis klozete oturmak zorunda değilsiniz!' sloganıyla yola koyuldu. Kadınların tuvalet ihtiyacını ayakta giderebileceği ürünü geliştirdi.

Stanford Üniversitesi mezunu, aynı zamanda eski çalışanı Grossman'ın, origami tarzında hazırladığı icadın kullanımı gayet basit. Sıkılarak genişletiliyor ve klozetle boşaltım organı arasında köprü vazifesi görüyor. İşiniz bittiğinde çöpe atabilirsiniz!

Grossman, icadının üzerinde uzun süre düşündüğünü belirtiyor. Birçok denemeden sonra en çekici bulduğu son tasarımın üzerinde yoğunlaşmış.

Aslında bu icat türünün ilk örneği değil. Ama Grossman, ürününün, bu yönde geliştirilecek diğer ürünlere örnek olabileceğini umuyor. Hindistan gibi kalabalık olan ülkelerde de çok işe yarayacağını düşünüyor.

Stan-Up'ın en güzel tarafı, küçük bir çantaya ya da pantolon cebine sığacak kadar kompakt olması. (HÜRRİYET)

ne iyi olmuş.Ben de o tarz yerlerde tuvalete girdiğimde yarı oturur pozisyonda yapacağım diye şekilden şekle giriyordum

yaygınlaşmaz ki bu. bizimkiler hala alafrangaya alaturka muamelesi yapıp. üstüne çıkarlar.

böğğğ

iyiymiş bu.kim bilir kaç kişi ne şekilde giriyor tuvalete mecbur kalınca bir şekilde gidiyoruz ya da eve kadar tut kıvran dur

Süper olmuş gerçekten de. Klozetlerin üstüne çıkıcam derken bir gün bi tuvalette patlatcam kafayı gözü.

hımmm ilk sefer de deliği tuttrmaya çalışma çabalarımızı düşünmezsek iyi icat. lakin işlevi geirdreği kurduğu köprüyü sulama ihtimali % 90. bence promosyonda yapsın mucit hatun deliği tutturana 2. si bedeva

evet üstteki oturağı kaldırıp çıkıyorum klozete, oturarak yapamıyorum. Tuvalet kağıdıyla da siliyorum.

en gıcık olduğum şeydi erkeklerin yanyana kabinlerde birbirlerinin şırıltısını duyarak ihtiyaç gidermesi.....desene bizim de var artık....
asla girmem söliyim.....

o neydi gız

ama büyük sorun be klozetin ne işi var umumi yerlerde çok saçmaki zaten

eski tür tuvalete ne olmuş

klozete girmem bunada

klozetemi çıkıyorsunuz ? Nasıl yani bildiğimiz o yuvarlıgın etrafına ayaklarla çıkıp çömelmek mi ?

abuu bismillah bi yaşıma daha girdim

ben popomu degdirmeden ayakta duruyorum ama bilemedim ki

ben klozet severim...evde tabiiki...disarda hic bir tarzi sevmiyorum ama mecburen giriyoruz ne yapalim. klozetse disardaki tuvalet...etrafini bi guzel tuvalet kagidiyla kapliyorum oyle...ama uzerine cikip tuneyemem

dısarda tuvalete gırmek iğrenç bişi bence. 1 rulo tuvalet kagıdını bitirdiğim oluyor
etrafını sara sara bır hal oluyorum.d
pislik, hastalık ne varsa hepsı tuvaletlerde.

bu sekılde çok seksı ama
temız olmaz yıne de

Etrafını sarmayın ya
Ben şey yapıyorum
Böyle oturur gibi yapıp oturmuyorum
Biraz sağlam diz-bacak kası lazım ama

hah bende aynen öyle yapıyorum yarı oturur pozisyon
zaten büyük abdesti de dışarda yapcak değiliz küçükte de idare ediliyor işte
o değilde ne b.ktan bi konu bu böyle

hah bende aynen öyle yapıyorum yarı oturur pozisyon
zaten büyük abdesti de dışarda yapcak değiliz küçükte de idare ediliyor işte
o değilde ne b.ktan bi konu bu böyle

konu sidikli b.klu napacaksın

tuvalete fake atıyorum tam oturucak gibi yapıyorum ümitlendiriyorum ama oturmuyorum

Şaka gibi ya o klozetin üstüne nasıl çıkıyorsunuz Sizin ayaklarınızı bastığınız yere milletin teni değiyor ya hu pes gerçekten
Oturmadan da yapabilirsiniz klozetlere pis ayaklarla basmak nedir gerçekten iğrendim. Kaç kişi mikrop kaptı kimbilir

böyle bişi yapılsa fena olmaz aslında, adam azmetmiş yapmış olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…