Kim bu Oktay Decko Doğan? Facebook’ta skandal mesajlar

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Kim bu Oktay Decko Doğan? Facebook’ta skandal mesajlar

Çocuk istismarı haberlerinin gündemden düşmediği Türkiye’de bugün de Oktay Decko Doğan ismini kullanan bir kişinin Facebook üzerinden çocuklara tuzak kurduğu ortaya çıktı.

Oktay Decko Doğan ismi önce İnci Sözlük’te gündeme geldi. Yazışmalarından çocuk istismarcısı olduğu anlaşılan bu kişinin, küçük çocukları model olma vaadiyle kandırmaya çalıştığı görülüyor.

Ekşi Sözlük’te de başlığı açılan bu isimin tuzağına çekilmeye çalışılan bir çocuğun yakını, “2. dereceden arkadaslarimdan birisinin ogluyla yaptigi mesajlasmalari gorunce sinirden ne yapacagimi sasirdim. bu tur seylerin ulke gundeminde daha detayli ve uzun sure yer almasi gerekiyor. yoksa “x’de y’lere tecavuz” haberlerine bile alisir hale geliyoruz” diye yazdı.

Söz konusu hesap, bu yazışmaların ifşa edilmesiyle birlikte profilini sildi. Resmi kaynaklardan henüz bir soruşturma haberi alınmazken, sosyal medyada bu kişinin yakalanması için kampanya başlatıldı.

İşte o yazışmalar…

http://www.magazzin.net/life/kim-bu-oktay-decko-dogan-facebookta-skandal-mesajlar-5810.html

Çocuk aklı başında bi cocukmuş iyi ki, uyarmak lazım bu tip durumlar için. Tehlikenin nereden geleceği belli olmuyor.

demekki neymis çocuklara face hesabi faln açilmiayacakmis
kaç yasinda basliyoalr bu çocuklar vbende face uisterim demeye ona gore onlem alicamda
odaya pc de yasakkkk

Az önce kızkardeşim de attı bu haberi bana..
Açıkcası ben çocukların sosyal ağları bu denli dibine kadar kullanmasına karşıyım.Hadi bu çocuk anlatmış ailesine ya anlatamayanlar...

aslında çocuk 2003 lü, 7 sınıfa gidiyor olmalı sosyal medya kullanabilir bence ama çocuklara yabancılarla konuşmamaları arkdaşlık kabul etmemeleri çok daha küçükkenden aşılanmalı, teknoloji dünyasındayız yasaklamak yerine doğru kullanım öğretilmeli bence

Bunu halkın eline versinler, 3 tane boydan arkalı önlü fotosunu çeker bizim insanımız

Belli yaş grubuna ait çocukları olan aileler, lütfen ama lütfen internetteki potansiyel tehlikeler, arkadaş çevrelerinden gelebilecek tehlikeler için hem kendiniz uyanık olun hemde evlatlarınızı bilinçlendirin.
Artık zaman aman ne iyi amca, teyze zamanı değil.

Sabah onedioda okudum bunu. Teknolojiye aşina olun hanımlar, eğer çocuğunuza Facebook açıyorsanız açtırıyorsanız aklı henüz ermeyecek olan çocuklarınızın girdiği internet sitelerini ve mesajlaşmalarını muhakkak kadar kontrol edin. Nette çeşitli yazılımlar mevcut, mutlaka edinin ve çocuklarınızı koruyun

Yavaş yavaş sapiklar disinda kalan herkes kaygi bozukluguna yakalanacak. Ben yakalim zira. Kizim cok kücük ve cok korkuyorum

İğrenç herif tipi giyimi falan da bir tuhaf. 10 yaşında erkek çocuğu gibi... Ruh hastası..

Allahim bana sabir evlatlarimiza dogru yol ahlaksizlarada hidayet eyle ya rabbim.

Biz 13 yaşında sokakta ip atlar,piknik yapardık..Anneler verince çocuğun eline tableti..Sonra böyle ŞEREFSİZ'ler türüyor..

Biz 13 yaşında sokakta ip atlar,piknik yapardık..Anneler verince çocuğun eline tableti..Sonra böyle ŞEREFSİZ'ler türüyor..

ne yapsınlar canım, sokaklar hiç güvenli değil, biz çocukken sabah çıkar gece eve girerdik, o zamanlar güvenliydi çünkü kimseye bişey olduğu yoktu, kız çocuğu gece 11 e kadar sokakta oynar mı oynardık biz, şimdi mümkün değil haklı olarak kimse izin vermez

Doğru canım o zaman onun yerine kendileri gezdirsinler..Oyuncaklar..Oyunlar..kitaplar alsınlar...
Öyle vallaha bende öyleydim saat 12 olurdu sokakta şaklambaç oynardık..Sokakta yer,içer,oynardık...

Nasıl bir iğrençlik bu yaa
Bu adamın kimliği ifşa edilmeli
Kimdir nedir, en önde gidip linç edesim var
İğrenç pislikler, yaşatmayacaksın bunları
İki gündür zaten cinlerim tepemde üzerine tüy dikti şerefsizzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…