slm kızlar ben 16 haftalık mı neydim 50 gramlık şeker yüklemesi yapımıştı 140 sınır çıkmıştı doktor gebeliğin ilerlesin bakalım ne olucak çünkü gebelik haftası ilerledikçe yükselebiliyor dedi neyse şuanda 26 haftalığım ve dün şeker yüklemesi yapıldı 50 gramlık sonuç açlık 108 tokluk 222 ikiside çok yüksek yarın 100 gramlık yapılıcak buda benim tahminim yüksek çıkıcak bana insülün vericek yada diyet ama ben diyet yapamıyorum aç kalıyorum bu sferde şekerim düşüyor bana tavuk et falan veriyor ben yiyemiyorum midem bulunıyor ve herşey yasak bide ben devlet dairesinde çalışıyorum evde yap soğuk soğuk yiyemem ilk gebeliğimde de yanısını yaşadım ve insülün verdi ben almadım diyet yapıcam o zaman dedi bende tamam deyip yapmadım ve erken doğum yaptım 8 aylık ve 1 hafta hastanede yattım şeker yüzünden insülün nasıl iyimi bebeğime zarar verirmi gerçi zarar verse vermezler bide korkuyorum vurmaya belkide bende var ama ben baktırmadım çünkü benim annem şeker hastası halam ve eşimin ailesi onlarda ırsi bebeğimde kalıcı olma ve bende kalıcı olma riski çok yüksek inşallah sağlıkla doğar fikri olan veya başına gelen duyan varmı kızlar moralim çok bozuldu