Az daha ağlatalım o zaman, patates ne ki, biz saman ithal ettik yahu, bildiğiniz samanBildigimiz pattis i ithal ediyoruz, gulerim aglanacak halimizr
Istanbulda dusse keskeZaten ithal değil mi yahugeçenlerde burda konusu bile açılmıştı, taze soğan dahil bir sürü şey ithaldi
Bizim pazarda patatesin ateşi düşmüş, 2,5 liraya düşmüş çok şükür
zengin olduğumuzdan avrupa malı yiyoruz birde giyebilsek tam olacakAz daha ağlatalım o zaman, patates ne ki, biz saman ithal ettik yahu, bildiğiniz saman
Taze ve kuru soğanı, patlıcanı, lahanayı,marulu, sivri biberi ithal ediyoruz, neyse övünmek gerekir, yediğimiz herşey Evropa
bu gün çıktım..soğan 2tl..3 kilo patates 10 tl ne demekse..organik domates 5 tl..organiktir inşallah paracıklarımız boşa gitmiyordur inşallahHaşlamalık 1.5 liraya düşmüş kızartmalık olan orta boy 2 liraya düşmüş bu hafta pazarda,domates de ucuzlamış,1 lira,1.5 arası idi normal domates , köy domatesi büyük boy 2 lira idi,küçük boy köy domatesi 1.5 liraydı en ufak boyu 1 liraydı.2 türlü domates satarlar bizim burada.
çilek acayip boldu 2 tlyede vardı..rusyanın geri postaladığı çilek olmasınIstanbulda dusse keske
Patates galp ben
patatesin meşhur olacağı günlerde varmış bak4-5 tane patates 1 kilo
yazık yaa fakirin bı patatesı vardıpatatesin meşhur olacağı günlerde varmış bak
bu gün çıktım..soğan 2tl..3 kilo patates 10 tl ne demekse..organik domates 5 tl..organiktir inşallah paracıklarımız boşa gitmiyordur inşallah
Al çilek. O konu sadece Rusya ile aramızdaki siyasi olay. Ermeni soykırımını tanıma açıklaması. Zaten Rusya ya ne zaman birşey desek mallarımız gümrükten döndürülüyor.çilek acayip boldu 2 tlyede vardı..rusyanın geri postaladığı çilek olmasınalmadık ama
sorma canım fakir zıkkımmı yiycek!yazık yaa fakirin bı patatesı vardı
artık o da yok
gülayım çilekte bir numara yokmudur diyorsunNe kadar organik de olsa tohumları İsrail den geliyor. Ama malesef İsrail tohumlarına boykot kampanyası yapılmıyor.
Al çilek. O konu sadece Rusya ile aramızdaki siyasi olay. Ermeni soykırımını tanıma açıklaması. Zaten Rusya ya ne zaman birşey desek mallarımız gümrükten döndürülüyor.
gülayım çilekte bir numara yokmudur diyorsun
doğrudur canım..kesinlikle ama yuriçinde satılan çileklerimizde şu an hormonlu bence,gerçi ben hamileyken çok yedim bir şey olmadı..test ettim onayladımTürkiye ne zaman siyasi bir açıklama yapsa Rus gümrüğünden malları döner. Bu sadece meyve sebze ile sınırlı da değil. Tekstiller de çok döndü.