Bende aynı konu hakkında muzdaribim. Fiziğim iyi ama yüzüm baya zayıf hele doğumdam sonra kendimi çok çirkinleşmiş hissediyorum. Doğum sonrası çok streslerim oldu o da baya etkiledi makarna patates türleri yüzden kilo aldırıyor diye biliyorumKızlar selam boyum 1.52 kilom 45-46. Bekarken 52 kilo civarıydım ve yüzüm çok güzeldi ya. 2 doğum yaptım sonra baya zayıfladım bu bi iki kilo almış halim ama oldum olası direk bacaklardan ve yanlardan alırım kiloyu. Ve o aldığım 1,2 kiloda üst bacaklara gitmiş gibi hissediyorum .
Mesela karnımda bile 1 tane çatlak yok ama bacaklarımın iç tarafı(daha 13-14 yaşımda oluşan çatlaklarla dolu) neyse şimdide üst bacaklarım kalın ve biraz yağlı gibi.
Asıl sorunum ise yüzüme bakan herkes aşırı zayıf olduğumu söylüyor. Gerçektende yanaklarım hiç yok, ve burnum aşırı uzun sivri duruyor bu şekilde. Ama doğum da yapmış olduğum için kilo almaktan korkuyorum vucudum iyice cirkinlesir mi birde kısayım ya aldığım kilo hemen belli olur. 52 kilo olsam yüzüm eskisi gibi olur mu acaba?
Ama okadar yiyorum içiyorum yüzümde hâlâ bi toplanma yok...
Bende de doğumdan sonra oluştu yaaBende aynı konu hakkında muzdaribim. Fiziğim iyi ama yüzüm baya zayıf hele doğumdam sonra kendimi çok çirkinleşmiş hissediyorum. Doğum sonrası çok streslerim oldu o da baya etkiledi makarna patates türleri yüzden kilo aldırıyor diye biliyorum
Benim de fiziğim iyi ama yüzümün top gibiKızlar selam boyum 1.52 kilom 45-46. Bekarken 52 kilo civarıydım ve yüzüm çok güzeldi ya. 2 doğum yaptım sonra baya zayıfladım bu bi iki kilo almış halim ama oldum olası direk bacaklardan ve yanlardan alırım kiloyu. Ve o aldığım 1,2 kiloda üst bacaklara gitmiş gibi hissediyorum .
Mesela karnımda bile 1 tane çatlak yok ama bacaklarımın iç tarafı(daha 13-14 yaşımda oluşan çatlaklarla dolu) neyse şimdide üst bacaklarım kalın ve biraz yağlı gibi.
Asıl sorunum ise yüzüme bakan herkes aşırı zayıf olduğumu söylüyor. Gerçektende yanaklarım hiç yok, ve burnum aşırı uzun sivri duruyor bu şekilde. Ama doğum da yapmış olduğum için kilo almaktan korkuyorum vucudum iyice cirkinlesir mi birde kısayım ya aldığım kilo hemen belli olur. 52 kilo olsam yüzüm eskisi gibi olur mu acaba?
Ahh şu kadınların çileli halleriBende de doğumdan sonra oluştu yaainşallah işe yarar ben pratikliği açısından makarna patates bu aralar daha sık yiyordum:)
Yüzüm top gibi olsun diye neler vermezdimBenim de fiziğim iyi ama yüzümün top gibi
Bende aynı durumdayım sızınle boyum 1.65 dogumdan önce 67 kıloydum sımdı 55 kıloyum bebegım 18 aylık oldu ama halen vücudum toparlamadı yuzum asırı zayıfladı herkes diyo yüzün çökmüş baya vermıssın morelım bozulduğu halde herkes üst üste söylenıp duruyo ya sankı ben bılmıyorum hıc kımseyı göresım gelmiyor artık. Bende bugun gıttım kan verdım vıtamınlerıme sekerıme baktırmak ıcın cok hareketlı bı bebegım var hem emzirme hem uykusuzluk kosturmaca eridim resmen umarım toparlanırız hemenKızlar selam boyum 1.52 kilom 45-46. Bekarken 52 kilo civarıydım ve yüzüm çok güzeldi ya. 2 doğum yaptım sonra baya zayıfladım bu bi iki kilo almış halim ama oldum olası direk bacaklardan ve yanlardan alırım kiloyu. Ve o aldığım 1,2 kiloda üst bacaklara gitmiş gibi hissediyorum .
Benimde yüzüm zayıfı dolgu yaptırdım bir sorun kalmadı:) kilo iyi birşey değil kiYüzüm top gibi olsun diye neler vermezdiminanın yanaklar içe çökükten çok iyi. Dolu yabak güzel gösteriyor yüzü ten açılıyor. Ama zayuf yüz yüzü koyulastırıyır çirkinleştiriyor en azından benim öyle
Yaaaa öyle miiiBenimde yüzüm zayıfı dolgu yaptırdım bir sorun kalmadı:) kilo iyi birşey değil ki
Ne kadar fıyata yaptırdınız dolguBenimde yüzüm zayıfı dolgu yaptırdım bir sorun kalmadı:) kilo iyi birşey değil ki
hangi şehirde qve nerede yaptırdıgınıza bağlı.Arastırıp sorusturabilirsiniz. Ben 2019 da yaptırdım. Su an fiyatlar aynı değildir.Ne kadar fıyata yaptırdınız dolgu
Anladım çok teşekkur ederım araştıraym bıraz bende yaptırablırımhangi şehirde qve nerede yaptırdıgınıza bağlı.Arastırıp sorusturabilirsiniz. Ben 2019 da yaptırdım. Su an fiyatlar aynı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?