• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLOLUYKEN BURUN ESTETİĞİ OLMAK

mecazkadin

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
1
0
6
22
Merhaba arkadaşlar benim 10-12 kilo fazlam var ve burun estetiği olmak istiyorum ama şundan korkuyorum estetikten sonra kilo verdiğimde yüzüm zayıfladığı için estetikli burnum büyük dururmu veya yüzüme uygunluğu bozulurmu bir yandan bunu düşünüyorum bir yandanda diyorum ki bozulmaz hem ameliyatlıyken sıvı beslenicem vs kiloda vermiş olucam bir taşla iki kuş daha iyi şuan iki arada bi derede kaldım ve hemen ameliyat olmak istiyorum lütfen konuyla ilgili tecrübesi veya bilgisi olan biri beni aydınlatabilir mi?

Merhabalar..
Benim de kilo fazlalığım vardı vermem lazım ama doktora sorduğumda burun estetiğinin kilo ile bağlantılı olmadığını söyledi. Benim yüzüm hep yuvarlak ve tombişti ve zaten burnum küçüktü. Yarın tamponlarım vs. çıkacak neye benziyor ben de merak ediyorum. 😁 bir de sadece ameliyat oldugunuz ilk gün sıvı, sonraki gunler diş ve ceneyi zorlamayan katı besine geciyorsunuz. Yani genelde her sey yeniyor ama lokmalar kucuk oluyor.

Back