• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLOLU TÜP BEBEK TEDAVİSİ

Kilolu tüp bebek deneyipte başarılı olanlar?

• EVET

• HAYIR

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Buarada kiloluyken tüp bebek olmaz diye bişey yok... teyzem 75*80 kg arasında gidip gelen kilolu bir kadındı daha önceki denemelerinde dış gebelik düşük falan geçirdiği için tüp bebek tedavisi gördü 3. denemesinde çocuk sahibi oldu bir kızı var kızı 4 yaşındayken kardeş istediğini söyleyince bir kez daha denedi ve 2. çocuğuda oldu.. 2 kız :)) kendiside hala kilolu bir kadın .. ama benim sağlık sorunlarım nedeniyle kilo vermem gerekiyor.. anne olup sağlıksız bir anne olmak istemiyorum ..

kilo engel oluyor diyor bazı insanlar o yüzden bende biraz endişeliydim açıkcası:(

inan içime su serptin.. peki rahim filmi cektirdin mi tedaviden önce.. bu sekilde soruyorum kusura bakma insan başına geldiğinde herşeyi merak ediyor:) bu arada inşallah sağlıkla doğsun doğduysa büyüsün
İnsallah cnm evet ben rahim filminde 2 tüpüm de kapalı çıktı ameliyat oldum 1 acildi aşılama oldum olmadı 1 kez histeroskopi 1 kez de laparoskopi oldum cnm

Merhaba,
100 kilo olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım..Bu kilolarda başarı şansı olan var mı? Deneyimlerinizi ve yaşadıklarınızı paylaşabilirmisiniz..
Merhaba ben de doksanlı kilolardayım ama pek belli olmuyor.

Tedavimi kısaca anlatayım. Eşimde ya da bende bir rahatsızlık yok. Bir yıldır olmayınca tedaviye başladık. İki aşılamada olmadı. Tüp bebeğe başladık.

20 yumurta taoplandı, 18 tanesi kaliteli çıktı. 13 civarı embriyo oluştu. 12 tanesi 3.güne gitti. 9 tanesi 5.güne kadar gitti. 2tanesini transfer ettiler. Transferden sonra hastaneyi aradım. Kaç embriyo dondurulduğunu sordum. Hiçbiri dondurulmamış, dondurulacak kadar kaliteli değillermiş :(

Böyle olunca doktor kromozom testi istedi. O test de normal çıktı. Şimdi tekrar başlayalım diyor. Ama embriyolarımın dondurulmaması ve tutmamasına bir çözüm öneremedi maalesef :(

kiloyla çok alakalı değil tutup tutmaması kızlar dert etmeyın rahat geçirin bu süreyi. bende cok arastırdım varmıdır acaba etkısı dıye ama çookk aşırııı derece olmadıktan sonra sıkıntı olacagını sanmıyorum. zaten aşırı olsa tüp bebek yapcak hal bulamayız herhalde. kilolu tüp bebek yaptıranlar dıye bı konu vardı sanırım 2010 yılında açılmış. oradada baya yazan olmuş.Allah ın da izniyle çoğunun tutmuş

kiloyla çok alakalı değil tutup tutmaması kızlar dert etmeyın rahat geçirin bu süreyi. bende cok arastırdım varmıdır acaba etkısı dıye ama çookk aşırııı derece olmadıktan sonra sıkıntı olacagını sanmıyorum. zaten aşırı olsa tüp bebek yapcak hal bulamayız herhalde. kilolu tüp bebek yaptıranlar dıye bı konu vardı sanırım 2010 yılında açılmış. oradada baya yazan olmuş.Allah ın da izniyle çoğunun tutmuş
Canım fazla kiloda insülin direnci oluşuyor biliyorsun. Bu hem yumurtanın gelişmesini engelliyor hem de embriyoların kaliteli olmasını engelliyor. İnsülin direnci varsa karbonhidrattan uzak durmak lazım.

Canım fazla kiloda insülin direnci oluşuyor biliyorsun. Bu hem yumurtanın gelişmesini engelliyor hem de embriyoların kaliteli olmasını engelliyor. İnsülin direnci varsa karbonhidrattan uzak durmak lazım.
haklısın canm tabıkı ama ben aşırı derece kiloyu kasdetmedim. balık etlı olmayı kasdettm :)) fazlası herseyın zarar

Merhaba,
100 kilo olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım..Bu kilolarda başarı şansı olan var mı? Deneyimlerinizi ve yaşadıklarınızı paylaşabilirmisiniz..
mrb tedaviye başladınmı bende 115 kiloyum vücut kitle indeksim 40 kiloyla ilgili ne dediler birde boyun kaç ?

inşallah en güzel sonuçları alırsın zor bir süreç ama yılmamamız gerekiyor.. Allah sabırlar versin bize
Kizlar merhba bnde bu sene baslicm tup bebk tedavsne ama kilom 100 küsür oldgu icn doktrm tutmaz dedi kilo vermn lazm dedi bnde ister istemz tutmaz deynce uzuldm siz yasadnzmi boyle bisey

Diyet uzun sureli yapamiorm ama doktrm 80 kusur olmn lazmki kesn tutsn dedgiicn ister istemz stres yapiom bilgnz varsa yardmci olrmusnz

Diyet uzun sureli yapamiorm ama doktrm 80 kusur olmn lazmki kesn tutsn dedgiicn ister istemz stres yapiom bilgnz varsa yardmci olrmusnz
Ben de 100 kilo hamile kaldım. Gebelikte sağlıkla beslenme ve yürüyüşle 7,5 kilo aldım. Şimdi ikinci için diyete girdim. Dukan diyetini denedin mi? Kısa sürede zayıflarsın ama multivitamini sakın ihmal etme. Her ayrıntıyı güzelce okuyup başlarsan başarılı olursun

Kizlar merhba bnde bu sene baslicm tup bebk tedavsne ama kilom 100 küsür oldgu icn doktrm tutmaz dedi kilo vermn lazm dedi bnde ister istemz tutmaz deynce uzuldm siz yasadnzmi boyle bisey
Ben 113 kiloyla 2. aşılamamda hamile kaldım. Maalesef düşük yaptım. Doktorum banada kilo verirsem iyi olacağını söyledi ama hamile kalamazsın demedi.

Back