Tedaviye ne zaman başlıyosun. bende kilolu olarak tüp bebeğe başladım 4. günüm bugün.Merhaba,
100 kilo olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım..Bu kilolarda başarı şansı olan var mı? Deneyimlerinizi ve yaşadıklarınızı paylaşabilirmisiniz..
Tedaviye ne zaman başlıyosun. bende kilolu olarak tüp bebeğe başladım 4. günüm bugün.
Bugun adetin 4. günü 2. doz gonal-f vurucam birazdan. bide bende pko var. yumurtalarım gelişmiyo eşimde sorun yokben şubat ayında başlayacağım sizin tedavi süreciniz nasıl ilerliyor?
Bende aynı duyguları yaşıyorum. aslına bakarsan kilolu olmak cok bişey değiştirmiyo. ne kilolular gördüm gayet saglıklı dogum yapan. pko nun başarısı şu yönde. bizde kist oluşturan bir sürü gelişmemiş yumurtacıklar gelişince yumurta toplamada çok sayıda yumurta toplanabiliyo. ama boş çıkma ihtimallrride var. bu arada benim bu ay yumurtam toplanacak bidahaki ay transferim olacak. pko oldugum icn yumurtalklarımı rahmimi dinlendirip başlıcak bence piskolojik anlamdada iyi gelir. ayrıca sana tavsiyem proteine yüklen. bol bol protein tüket . kilolularda protein ve kas oranı hem hamile kalmayı hemde bbeği taşımayı kolaylaştırıyo.inşallah çok güzel sonuçlanır ama biliosunuz kilolu olmayıp pko lu olanlarda var.. yalnız ben yinede hem endişeli hem heyecanlıyım.. aslında diğer forumlarda ve internette de pko lu hastaların tüp bebek tedavisinde diğer rahatsızlıklara göre daha başarılı olduğu yazıyordu
Kırmızı etten bahsediyorsan eğer onun yerine balık ve tavuk yemeni tavsiye ederim. mercimek bulgur süt yumurta yogurt bunları 2 günde bir tüketmeye çalış. ben istanbulda yaşıyorum. doktorum Özel Çapa hastanesinde. Ama tüp bebeği Bahçelievler Medicalpark ta yapıyo. Amin canımbende senin dediğin gibi yaptım cnm sürekli et tüketiyorum:) hem kilo da vermek için iyi oluyor.. sen hangi hastanede tedaviye başlayacaksın.. inşallah ilk seferinde tutar
Kırmızı etten bahsediyorsan eğer onun yerine balık ve tavuk yemeni tavsiye ederim. mercimek bulgur süt yumurta yogurt bunları 2 günde bir tüketmeye çalış. ben istanbulda yaşıyorum. doktorum Özel Çapa hastanesinde. Ama tüp bebeği Bahçelievler Medicalpark ta yapıyo. Amin canım
amin canım. aynen pes etmemek lazım elimizden ne geliyosa yapmamız lazım.inşallah en güzel sonuçları alırsın zor bir süreç ama yılmamamız gerekiyor.. Allah sabırlar versin bize
beni gelişmelerden haberdar edersen sevinirim en azından birbirimize destek oluruzamin canım. aynen pes etmemek lazım elimizden ne geliyosa yapmamız lazım.
bu konuda bi başlık açtım ordan takip edebilirsin. detaylı şekilde yaşadıklarımı deneyimlerimi paylaşıcambeni gelişmelerden haberdar edersen sevinirim en azından birbirimize destek oluruz
Merhaba kızlar bende 108 kilolu ile tedeviye başladım grupta kilolu olan tek bendim bitek benimki tuttu kilo sorun mu bilmem ama benim tuttu rabbim ol derse olur sakın üzülmeyin moral olarak iyi olun
Merhaba cnm ilk denemem di pendik marmara da yaptırdım mükemmel bi ekip var evet bende pco vardı cnmiçime su serptiniz çünkü çok heyecanlıyım.. teşekkürler yazdığınız için..acaba kaçıncı denemenizde tuttu? birde pko lumuydunuz sizde?
Merhaba cnm ilk denemem di pendik marmara da yaptırdım mükemmel bi ekip var evet bende pco vardı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?