• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİLOLU TÜP BEBEK TEDAVİSİ

Kilolu tüp bebek deneyipte başarılı olanlar?

• EVET

• HAYIR

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

lara08

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
68
113
13
Merhaba,
100 kilo olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım..Bu kilolarda başarı şansı olan var mı? Deneyimlerinizi ve yaşadıklarınızı paylaşabilirmisiniz..

Merhaba,
100 kilo olarak tüp bebek tedavisine başlayacağım..Bu kilolarda başarı şansı olan var mı? Deneyimlerinizi ve yaşadıklarınızı paylaşabilirmisiniz..
Tedaviye ne zaman başlıyosun. bende kilolu olarak tüp bebeğe başladım 4. günüm bugün.

tedaviye başlamadan glucopache kullandınız mı? bende de pko var ama doktorum bunu o yüzden kullandırdığını söylüyor

Glukophage değilde glukofen kullanıyorum zaten ikiside aynı sayılır. evet biz pko oldugumuz icin insulin direncine yatkınız. bu ilaçlar insülini düzenlemeye yardımcı oluyo pko için faydalı.

inşallah çok güzel sonuçlanır ama biliosunuz kilolu olmayıp pko lu olanlarda var.. yalnız ben yinede hem endişeli hem heyecanlıyım.. aslında diğer forumlarda ve internette de pko lu hastaların tüp bebek tedavisinde diğer rahatsızlıklara göre daha başarılı olduğu yazıyordu

inşallah çok güzel sonuçlanır ama biliosunuz kilolu olmayıp pko lu olanlarda var.. yalnız ben yinede hem endişeli hem heyecanlıyım.. aslında diğer forumlarda ve internette de pko lu hastaların tüp bebek tedavisinde diğer rahatsızlıklara göre daha başarılı olduğu yazıyordu
Bende aynı duyguları yaşıyorum. aslına bakarsan kilolu olmak cok bişey değiştirmiyo. ne kilolular gördüm gayet saglıklı dogum yapan. pko nun başarısı şu yönde. bizde kist oluşturan bir sürü gelişmemiş yumurtacıklar gelişince yumurta toplamada çok sayıda yumurta toplanabiliyo. ama boş çıkma ihtimallrride var. bu arada benim bu ay yumurtam toplanacak bidahaki ay transferim olacak. pko oldugum icn yumurtalklarımı rahmimi dinlendirip başlıcak bence piskolojik anlamdada iyi gelir. ayrıca sana tavsiyem proteine yüklen. bol bol protein tüket . kilolularda protein ve kas oranı hem hamile kalmayı hemde bbeği taşımayı kolaylaştırıyo.

bende senin dediğin gibi yaptım cnm sürekli et tüketiyorum:) hem kilo da vermek için iyi oluyor.. sen hangi hastanede tedaviye başlayacaksın.. inşallah ilk seferinde tutar

bende senin dediğin gibi yaptım cnm sürekli et tüketiyorum:) hem kilo da vermek için iyi oluyor.. sen hangi hastanede tedaviye başlayacaksın.. inşallah ilk seferinde tutar
Kırmızı etten bahsediyorsan eğer onun yerine balık ve tavuk yemeni tavsiye ederim. mercimek bulgur süt yumurta yogurt bunları 2 günde bir tüketmeye çalış. ben istanbulda yaşıyorum. doktorum Özel Çapa hastanesinde. Ama tüp bebeği Bahçelievler Medicalpark ta yapıyo. Amin canım

Kırmızı etten bahsediyorsan eğer onun yerine balık ve tavuk yemeni tavsiye ederim. mercimek bulgur süt yumurta yogurt bunları 2 günde bir tüketmeye çalış. ben istanbulda yaşıyorum. doktorum Özel Çapa hastanesinde. Ama tüp bebeği Bahçelievler Medicalpark ta yapıyo. Amin canım

inşallah en güzel sonuçları alırsın zor bir süreç ama yılmamamız gerekiyor.. Allah sabırlar versin bize

Merhaba kızlar bende 108 kilolu ile tedeviye başladım grupta kilolu olan tek bendim bitek benimki tuttu kilo sorun mu bilmem ama benim tuttu rabbim ol derse olur sakın üzülmeyin moral olarak iyi olun

Merhaba kızlar bende 108 kilolu ile tedeviye başladım grupta kilolu olan tek bendim bitek benimki tuttu kilo sorun mu bilmem ama benim tuttu rabbim ol derse olur sakın üzülmeyin moral olarak iyi olun

içime su serptiniz çünkü çok heyecanlıyım.. teşekkürler yazdığınız için..acaba kaçıncı denemenizde tuttu? birde pko lumuydunuz sizde?

Bende tüp bebek yaptırmak için kilo vermeye çalışıyorum 20 kg kadar verdiğimde başlayacağım.. :( Çocuk sahibi olmak isteyen herkesin Allah yardımcısı olsun

Buarada kiloluyken tüp bebek olmaz diye bişey yok... teyzem 75*80 kg arasında gidip gelen kilolu bir kadındı daha önceki denemelerinde dış gebelik düşük falan geçirdiği için tüp bebek tedavisi gördü 3. denemesinde çocuk sahibi oldu bir kızı var kızı 4 yaşındayken kardeş istediğini söyleyince bir kez daha denedi ve 2. çocuğuda oldu.. 2 kız :)) kendiside hala kilolu bir kadın .. ama benim sağlık sorunlarım nedeniyle kilo vermem gerekiyor.. anne olup sağlıksız bir anne olmak istemiyorum ..

içime su serptiniz çünkü çok heyecanlıyım.. teşekkürler yazdığınız için..acaba kaçıncı denemenizde tuttu? birde pko lumuydunuz sizde?
Merhaba cnm ilk denemem di pendik marmara da yaptırdım mükemmel bi ekip var evet bende pco vardı cnm

Merhaba cnm ilk denemem di pendik marmara da yaptırdım mükemmel bi ekip var evet bende pco vardı cnm

inan içime su serptin.. peki rahim filmi cektirdin mi tedaviden önce.. bu sekilde soruyorum kusura bakma insan başına geldiğinde herşeyi merak ediyor:) bu arada inşallah sağlıkla doğsun doğduysa büyüsün

Back