çok saol hamillerin duası daha cok kabul olurmus bol bol dualarını bizlerden esirgeme olur mu? verdm ama durdu cunku kacamaklarım oluyo esımın yzuunden daha cok vermem lazım saglıklı hamılelık ıcın 84 de fazla tabıkı benım esım gecen ay spermıyogram testı yaptı dr gayet ıyı demıs 8 mıyondu amelıyat olduktan sonra cok sukur sanırım 56 mılyon olmus bızde kecıboynuzunun meyvesınıde kullandı özunude ıctı sımdı karadut pekmezi içiyo çaksır koku ıcırıyorum bazen bızde bıraz tembel oldugumuz ıcın sabahları uykumuzu bolemıyoruz herzman aa senın taktıgını bu ay denıyelım adetın 14,15 gunlerı yumurtlama gunlerıymıs ozmanlar sabahaları deneyelım bklı kısemet artık reglım gcen ay 7.de oldu ondan oncekı ay 9 .da daha gelme ihtimai var inşaallaah gelmeemisinin sebebi bebeğimdir sabırla beklıyorum cnm yapacak bısey yok napalım rabbımın takdırı boynumuz kıldan ince elimizden geleni yapmaya calsııcaz artık ben glıfor 1000 mg kullanıyorum sabah yarım aksam yarım seklınde 2 ay lmustur baslayalı benim hormon teslerımde bızeyın yok dedıler sadee ınsulın dırencı oldugunu soyledım okdar dırek rahım fılmın gondeıler benı hıc yumurta takıbı yada klomen catlama ıgnesı falan hıcbısey yapmadılar inşaallaah gerek klamazda rahim filminde kurtulmus olurum test yapmaktan korkr oldum artık hep negatıf gormek esıme kotu haber vermek mahfedıo benı o yuzden ay sonuna kadar beklıycem inşaallaah bebeğimin müjdesini veririm !!!!!!!!!!!!!!