kilolu olupta glifor ilacı ile hamile kalan varmı

Canım çok iyi kilo vermşsn..kilo vermenin de etkisi olucaktr adet düzenlemeye..o yüzden bu şekilde devm et..ben sabah akşam 850 mg glifor içtm.eşim doktora gitmeden proxeed plus kullnmaya başladı.vitamin oldğu için bi sakncsı yok eczaneden alablrsnz.doktora daha sonra gttiğimzde o da bu ilacı verdi.3 ay keçiboynuzu kaynatp suyunu da iiçsin eşin..çok etki edio.bbizim ileri hızı ve sayıyı çok atrrdı vitamin ve keçiboynzu.

Biz yumurtlama zamanları iki günde bir devam ettk hep..o ay bi değişiklik yapalm demiştk hergün oldu.tabi sabah oldğu için birz zoraki oldu.ben hamile kaldğm ay dr a gitmeden klomen kullandm ama normalde gidilmesi gerekio.senin hormon testnde bi sıkıntı yok dimi cnm..
bu süreçte beklemek çok sor oluo biliorm sabret allahım hayrlısıyla nasip edecek inşşllh.ben de hiç olacağını düşünmüyordm çok karamsardım.ama hiç belli olmuo bebişler zamanını beklio.sen elinden geleni yap tedavni ol.bbi gün o mutlu haberi alacksn.bu arada adetn geçti mi test yaptn mı
çok saol hamillerin duası daha cok kabul olurmus bol bol dualarını bizlerden esirgeme olur mu? verdm ama durdu cunku kacamaklarım oluyo esımın yzuunden daha cok vermem lazım saglıklı hamılelık ıcın 84 de fazla tabıkı benım esım gecen ay spermıyogram testı yaptı dr gayet ıyı demıs 8 mıyondu amelıyat olduktan sonra cok sukur sanırım 56 mılyon olmus bızde kecıboynuzunun meyvesınıde kullandı özunude ıctı sımdı karadut pekmezi içiyo çaksır koku ıcırıyorum bazen bızde bıraz tembel oldugumuz ıcın sabahları uykumuzu bolemıyoruz herzman aa senın taktıgını bu ay denıyelım adetın 14,15 gunlerı yumurtlama gunlerıymıs ozmanlar sabahaları deneyelım bklı kısemet artık reglım gcen ay 7.de oldu ondan oncekı ay 9 .da daha gelme ihtimai var inşaallaah gelmeemisinin sebebi bebeğimdir sabırla beklıyorum cnm yapacak bısey yok napalım rabbımın takdırı boynumuz kıldan ince elimizden geleni yapmaya calsııcaz artık ben glıfor 1000 mg kullanıyorum sabah yarım aksam yarım seklınde 2 ay lmustur baslayalı benim hormon teslerımde bızeyın yok dedıler sadee ınsulın dırencı oldugunu soyledım okdar dırek rahım fılmın gondeıler benı hıc yumurta takıbı yada klomen catlama ıgnesı falan hıcbısey yapmadılar inşaallaah gerek klamazda rahim filminde kurtulmus olurum test yapmaktan korkr oldum artık hep negatıf gormek esıme kotu haber vermek mahfedıo benı o yuzden ay sonuna kadar beklıycem inşaallaah bebeğimin müjdesini veririm !!!!!!!!!!!!!!

çok saol hamillerin duası daha cok kabul olurmus bol bol dualarını bizlerden esirgeme olur mu? verdm ama durdu cunku kacamaklarım oluyo esımın yzuunden daha cok vermem lazım saglıklı hamılelık ıcın 84 de fazla tabıkı benım esım gecen ay spermıyogram testı yaptı dr gayet ıyı demıs 8 mıyondu amelıyat olduktan sonra cok sukur sanırım 56 mılyon olmus bızde kecıboynuzunun meyvesınıde kullandı özunude ıctı sımdı karadut pekmezi içiyo çaksır koku ıcırıyorum bazen bızde bıraz tembel oldugumuz ıcın sabahları uykumuzu bolemıyoruz herzman aa senın taktıgını bu ay denıyelım adetın 14,15 gunlerı yumurtlama gunlerıymıs ozmanlar sabahaları deneyelım bklı kısemet artık reglım gcen ay 7.de oldu ondan oncekı ay 9 .da daha gelme ihtimai var inşaallaah gelmeemisinin sebebi bebeğimdir sabırla beklıyorum cnm yapacak bısey yok napalım rabbımın takdırı boynumuz kıldan ince elimizden geleni yapmaya calsııcaz artık ben glıfor 1000 mg kullanıyorum sabah yarım aksam yarım seklınde 2 ay lmustur baslayalı benim hormon teslerımde bızeyın yok dedıler sadee ınsulın dırencı oldugunu soyledım okdar dırek rahım fılmın gondeıler benı hıc yumurta takıbı yada klomen catlama ıgnesı falan hıcbısey yapmadılar inşaallaah gerek klamazda rahim filminde kurtulmus olurum test yapmaktan korkr oldum artık hep negatıf gormek esıme kotu haber vermek mahfedıo benı o yuzden ay sonuna kadar beklıycem inşaallaah bebeğimin müjdesini veririm !!!!!!!!!!!!!!
Hormon tetestllerinde sorun olmaması çok güzel cnm..eşinin de değeri artmış.inşllh rahim filmine gerek kalmadan sen de güzel haberi alırsn..sen elinden geleni yapıosn ztn geriyei beklemekve sabretmekten başka bişi kalmıo dediğin gibi..dualarım seninle inş güzel haberi alrsn :)

Hormon tetestllerinde sorun olmaması çok güzel cnm..eşinin de değeri artmış.inşllh rahim filmine gerek kalmadan sen de güzel haberi alırsn..sen elinden geleni yapıosn ztn geriyei beklemekve sabretmekten başka bişi kalmıo dediğin gibi..dualarım seninle inş güzel haberi alrsn :)
cok saol canım ya rabbim inşaallaah sanada sorunsuz bı dogum nasip etsin saglıcakla analı babalı yarvunu buyutmeyı nasip etsin inşaallaah cnm evet sabretmekten baska yapabılecegımız bısey kalmadı bıde dr ların insafına kaldık ıste dogru bı tedavı uygularlarsa inşaallaah bende sizlerle müjdeli haberimi paylasırım cnm cok saol güzel moral oldun bana :KK66:

buarada siz özeldemi tedavi gordunuz cnm ben devlete gıdıyorum arastırma oldugu ıcın ve bana hıc klomen tedavısı falan uygulamadılar yumurtalarımda takıp etmedıler dırek rahım fılmıne yoneldnırdıler ?birde glıforun etkısını nezmn hıssetmeye basladın ben 2 aydır kullanıyorum gecen ay gayet ıyı regl oldum ama bu ay olamadım tabı ben bircok yontemde kullandım acaba regl olmama o mu fadalı oldu dıye dusunuyorum glıfor bende hıc etkı etmıyomus gıbıme gelıo senın adeterın glıforu kullandıktan nekadar zman sonra düzene gırdu

Ben özele gidiyordm ama drun istediği hormon testleri için devlete muayene olup orda yaptırıyordum.özelde tahliller bayağı yüksek.beni devlet hastahanesi kanuni sultan süleymana yönlendrmişti inferlite tedavisi için gtmedm..glifor ben de kullandıktan sonra ilk ay 30-35 güne düşürdü adetimi.önceden 60 gün adet olamadğm aylar oluyordu devamlı gebelk testi yapıyordum.adet olamamak da çok kötü psikolojisini bozuo iinsanın.bir ay yumurtlama zamanına kadar kuru incir yemiştim o da sanırım yumurtlamaya faydalı oluyo bi araştr cnm

Ben özele gidiyordm ama drun istediği hormon testleri için devlete muayene olup orda yaptırıyordum.özelde tahliller bayağı yüksek.beni devlet hastahanesi kanuni sultan süleymana yönlendrmişti inferlite tedavisi için gtmedm..glifor ben de kullandıktan sonra ilk ay 30-35 güne düşürdü adetimi.önceden 60 gün adet olamadğm aylar oluyordu devamlı gebelk testi yapıyordum.adet olamamak da çok kötü psikolojisini bozuo iinsanın.bir ay yumurtlama zamanına kadar kuru incir yemiştim o da sanırım yumurtlamaya faydalı oluyo bi araştr cnm
evet özelde sadece para tuzagı bı rahım filmi 400 tl olur mu ya devlette ücretsız ama randevu almak cok zor ordada ben sogan kuru bıttıkten sonra ıncır kürüde yaptım cnm ondan sonra süt maydonoz buharı adacayyıyagı fitili sonra bal tarcın corekotuda yaptım bu ayda hayıt tohumu syu ıcıyorum reglının 2.gunu baltarcın corektouna yıne baslıycam sanırım adetlerımı o düzeltti belkı glıforunda faydası vardır bklım reglıyı beklıyorum rahım filmi cektırmek ıcın 1.gunu randevu alınması gerekıomus bende ist kartal lütfi kırdar devlete gidiyorum bı arkadasım 2,5 yıllık tedavıden sonra 2 asılama yapıldı tutmadı 3,ye gıdecektı kendılgınden hamıle kalmıs o da kıloluydu sorun yapmamıslar kılosunu o yuzden oraya gıdıyorum sımdı inşaallaah hamileyimdirde gerek kalamz rahim filmine glıfor benımde ilk kullandıgım ay erken bıle olmustum ama bu ay yıne gecıktı belkıde yaptıgım kurler faydalı olmustır neyse sabırla devam edıcem glıfora bende 3 ay olmammıstım gercekten ktu bı durum cokta zor gecıo ozmanlar hep streslı olıyo ınsan regl olamayınca ben kan testı bıle yaptırmıstım dr da adet sokturucu verıp gonderıyordu saece rabbim inşaallaah daha fazla bekletmez bizlerde o güzel duyguyu yasayabiliriz inşaallaah okadar cok ıstıyorumkı hiç aklımdan cıkmıyor herkeste ısrarla bebek yap dıyıp duruyo o zaten içimi paramparca yapıyo cok zor bı donem rabbim hayırlısıyla bebeğimi nasip eder inşaallaah cnm

X