• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolu olup çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı ?

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
126
10
28
26
Merhaba bende pkos var
Kilo da var 130 kiloyum Dr hamile kalman zor olur olursada sıkıntılı olur dedi ama ben şimdi istediğimi söyledim o yüzden bana klomen verdi
Benim gibi kilolu olup böyle hamile kalan var mı ya korktum iyice ama çocukta istiyorum çünkü zayiflayamiyorum bir türlü çok denedim belki çocuk olursa biraz dikkat ederim kendime diye düşünüyorum çünkü nasip işi inşallah bı sıkıntı olmaz ya

Merhaba bende pkos var
Kilo da var 130 kiloyum Dr hamile kalman zor olur olursada sıkıntılı olur dedi ama ben şimdi istediğimi söyledim o yüzden bana klomen verdi
Benim gibi kilolu olup böyle hamile kalan var mı ya korktum iyice ama çocukta istiyorum çünkü zayiflayamiyorum bir türlü çok denedim belki çocuk olursa biraz dikkat ederim kendime diye düşünüyorum çünkü nasip işi inşallah bı sıkıntı olmaz ya
Allah nasip ederse sende dikkat edersen olmaz inşallah canım kilo almamaya dikkat et hamileyken ama fazla kilolu hamile kalanlar zaten çok kilo almıyor yani benim çevremde gözlemlediğim kadarıyla

Evet oldu ama 3 kere düşük yaptım bence deneme bolr 130 aşırı fazla kilo ben 98 kiloysum.doktor 80.ol dedi

Ben 94 le doktora gittim 85 e düştüm hamile kaldım. Belki tesadüf belki düzenli yaşam.. bebek olunca dikkat ederim gibi bir durum olmuyor ağır sporlar, kg vermeye yönelik diyetler zaten yasak. Bir spor salonuna yazılıp yada hiç olmadı evden video izleyip abur cubursuz en azından biraz daha sağlıklı yaşama geçebilirsiniz. Bu şekilde hamile kalsanız o kg 150 ye dayanırsa sizin hayat işkence olur.

Ben 2012 ve 2018 de doğum yaptım ikiside klomen ve çatlatma iğnesi ile oldu ama 80-90 kg lardaydım. Polikistik over ve haşimato troidi, adet düzensizliği, karaciğer yağlanması, şeker sınırdaydı. 2012 de ilk denemede hamile kaldım. 2.sinde 2. ayda hamile kaldım.
Zamanla kilo alımım devam etti. 100 kg ile devlet hastanesinde tüp mide ameliyatı oldum. 45 kg verdim 58 kg ya düşmüştüm ki yine hamile olduğumu öğrendim. Nasılsa ilaç kullanmadan hamile kalamıyorum rahatlığı ile davranırken tüm hormonlar rahatsızlıklar gitmiş süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. Mümkünse zayıflayıp hamile kalma yoluna girin, yok diyorsanız da mutlaka tüp mide ameliyatı olun hayatınızı kurtarın.

Back