• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolu hamilelik ve Şeker Hapı

Limonluihlamur

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
8
3
1
29
Kızlar merhaba.
7+2 günlük hamileyim.25 yaşındayım.Malesef 95 kiloyla hamile kaldım.Bugun doktor kontrolüne gittim bir sıkıntı olmadığını sadece kilolu hamileliklerde gebelik şekeri olma ihtimalinin cok yuksek olduğunu bu yüzden şeker hapina başlamamız gerektiğini söyledi.8 haftayı doldurdugunda bebeğim içmeye başlamalıymışım.

Ancak kafamı karıştıran şu hiç şekerime bakmadan ilaç vermesi normal mi ? Ve de kullansam bebegime zarari olur mu.Acikcasi internette ikiye bölünmüşler kimisi kullanın diyor kimisi kullanmayın diyor.Ne yapacagimi şaşırdım aranızda kullanan var mı ?

Teşekkürler şimdiden.:anneadayı::anneadayı:ı

valla canım şekerine bakılmadan nasıl şeker ilacı öneriyor. Bende 25 yaşındayım 88 ile hamile kaldım. Şuan 95-96 ta gidip geliyorum 25. Haftamdayım. Ama doktor hiç kilolusun sendr şeker çıkar ilaç kullanalım demedi. Şeker yüklemesine göre yapılması gerekiyor bence tedavi eğer gerek duyuluyorsa. Onun dışında niye gereksiz yere ilaç kullanasın boşu boşuna