Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım aynı dertten muzdaribim bende kızım birkaçgün sonra 4 yaşını bitirecek bende 2.çocuğu istiyorum artık ama 76 kiloyum hamile kalırsam eğer en kötü ihtimalle 90 lara dayanırım hem o kiloları veremem kolay kolay hemde kilolu hamile kalmak hem bebek hem anne için ciddi sağlık sorunları anlamına geliyo.bende zayıflamaya çalışıyorum şimdi 60 kiloya inip öyle hamile kalıcam inşallah. sen kaç kilosun?
ah be canım keşke senin kilonda olsam...ilk gebeliğime 70 kiloyla kaldım senin kilon çok değil hiç düşünme...geçiktirmeden hamile kal...ben ilk hamileğimde tam 40 kilo aldım 110 kiloyla doğuma girdim...6 ay içinde 40 kilo verdim ...ama sonra depresyon ilaçlarıyla yeniden aldım ...çok canım sıkkın...o yüzden senin hiçbirşeyin yok kardeşim ....keyfine bak ve dert etme inşallah ii haberlerini alırım ne olur bana yaz.....şuanda tam 98 kiloyum ben ne yapayım şimdi
çok tşk ederim doktorum banada kilolusun kilonu vermeden çocuğu falan unut dedi çok üzülmüştüm mahvolmuştum ama bana umut oldun allah razı olsun sendenmerhabalar ben su an 4 aylık hamıleyım 107 bucuk kılo ıle hamıle kaldım fakat bu 4 ay zarfında mide bulantılarımdan yaklasık 4 kılo verdım su an 104 kıloyum hıc korkmayın derım ben bızım sulale boyle ve en az cocugu olan 2 .dr umda umursamıyor bu konuyu doguruyorlar bır sorun olmuyor sende doguracaksın yeterkı hormonal bır problem olmasın dedı.yanlız ben 1 senede hamıle kaldım tam dr a gıttım olmuyor dedım oda hormonlarıma baktı bır sorun cıkmadı bıde ılacsız yumurtlama takıbı yaptı o ay hamıle kaldım daha dr ılac bıle vermeden.o ay hamıle kalmassam öbür ay hamıle kalmamı kolaylastırmak ıcın ılac verecektı .kısmet ıste.eskıden annelerımız koylerde mankenmıydı bır dusunun bakalım .korkmayın yanlız hamıslıkte cok oburluk yapmayın kendınızı tutun bıraz 40 kılo ne demek arkadasım.dr um en fazla 10 11 kılo dedı ben 8 kılo ıle tamamlamayı dusunuyorum.tabı olursa olmassa zaten 10 11 e kadar ızın var.benım hıkayem bu umarım yardımcı olabılmısımdır sıze hıc dusunmeyın cogu dr kılo ver falan der ama takmayın .kılolularında anne olmaya hakkı var unutmayın.doga bu bır yaradılıs allah bu ozellıgı kadına verırken sen sısmansın doguramassın sen zayıfsın duguramassın dememıs nıtekımde butun kadınlara vermıs bu ozellıgı .cok sukurler olsun.vereliniortak
yahu düşündüğünüz şeye bakın canlarım benim, doktor sizin duygularınızdan ne anlar, onlar işin mantıksal boyutuyla ilgileniyorlar... Anne olmak, etrafınızdakileri umursamadan, sadece yavrunuzu düşünmek demek.. :)
hay ağzın bal yesin
canım benim hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah...merhabalar ben su an 4 aylık hamıleyım 107 bucuk kılo ıle hamıle kaldım fakat bu 4 ay zarfında mide bulantılarımdan yaklasık 4 kılo verdım su an 104 kıloyum hıc korkmayın derım ben bızım sulale boyle ve en az cocugu olan 2 .dr umda umursamıyor bu konuyu doguruyorlar bır sorun olmuyor sende doguracaksın yeterkı hormonal bır problem olmasın dedı.yanlız ben 1 senede hamıle kaldım tam dr a gıttım olmuyor dedım oda hormonlarıma baktı bır sorun cıkmadı bıde ılacsız yumurtlama takıbı yaptı o ay hamıle kaldım daha dr ılac bıle vermeden.o ay hamıle kalmassam öbür ay hamıle kalmamı kolaylastırmak ıcın ılac verecektı .kısmet ıste.eskıden annelerımız koylerde mankenmıydı bır dusunun bakalım .korkmayın yanlız hamıslıkte cok oburluk yapmayın kendınızı tutun bıraz 40 kılo ne demek arkadasım.dr um en fazla 10 11 kılo dedı ben 8 kılo ıle tamamlamayı dusunuyorum.tabı olursa olmassa zaten 10 11 e kadar ızın var.benım hıkayem bu umarım yardımcı olabılmısımdır sıze hıc dusunmeyın cogu dr kılo ver falan der ama takmayın .kılolularında anne olmaya hakkı var unutmayın.doga bu bır yaradılıs allah bu ozellıgı kadına verırken sen sısmansın doguramassın sen zayıfsın duguramassın dememıs nıtekımde butun kadınlara vermıs bu ozellıgı .cok sukurler olsun.vereliniortak
ay kızlar nasıl umut olduk burda birbirimize allah hepinizden razı olsun...şimdi biraz daha güçlüyüm..ve mutluyum...bu arada reglime 5 gün kaldı bakalım neler olacak...herkeze teşekkür ederim tekrardan...nasıl ii geldi bu bilemezsiniz...:)
işallah sende hayırlısıyla tekrar anne olursun canını sıkma:1hug:
çok tşk ederim doktorum banada kilolusun kilonu vermeden çocuğu falan unut dedi çok üzülmüştüm mahvolmuştum ama bana umut oldun allah razı olsun senden
canım benim hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah...