Kilolarım yüzünden güzel bir gelin olamayacak mıyım?

mer93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
327
302
Arkadaşlar ben 46 beden bir kızım. 26 yaşındayım. Eylülde düğünüm var ama gelinlik bile seçemiyorum çünkü güzel bir gelin olamayacağımı düşünüyorum. Kolumda bir ameliyat var sinir sıkışmasından dolayı bu yüzden ağır kaldıramıyorum plank yapamıyorum itme ve çekme hareketi yapamıyorum hazır gıda fast food besleniyorum bu yüzden de gittikçe kilo alıyorum her gece ağlayasım geliyor halimi gördükçe artık kilo vermek istiyorum ama üşengeçin önde gideniyim. Bana bir yol gösterin nolur...

Diyetisyene git öncelikle düzgün bir şekilde beslen. Bence sen bahane arıyorsun üşendiğin için. Kolunu çalıştırmadan da spor yapabilirsin. Fitnessa gidip kardiyo yap mesela.

Arkadaşlar ben 46 beden bir kızım. 26 yaşındayım. Eylülde düğünüm var ama gelinlik bile seçemiyorum çünkü güzel bir gelin olamayacağımı düşünüyorum. Kolumda bir ameliyat var sinir sıkışmasından dolayı bu yüzden ağır kaldıramıyorum plank yapamıyorum itme ve çekme hareketi yapamıyorum hazır gıda fast food besleniyorum bu yüzden de gittikçe kilo alıyorum her gece ağlayasım geliyor halimi gördükçe artık kilo vermek istiyorum ama üşengeçin önde gideniyim. Bana bir yol gösterin nolur...
Öncelikle geçmiş olsun canım. Burda çok diyet yapan kişi ve diyet listesi var. Sende hoşuna giden bir taneye başla. Sayfaya yaz yediklerini içtiklerini.
Bugün burada olup durumdan rahatsız olman bile bir başlangıç.
Kilolu olmak çirkin olmak değildir. Ama sağlıksız beslenmek çok zararlı. Gelinlik içinde tabiki coook güzel olacaksın.
Beslenme şeklini değiştirmeye çalış. Fast food bağımlılık yapıyor. Yedikçe bir sonraki öğün daha acıkırsın. Protein diyetini araştır. Diyet yapmak aç kalmak değil. Sağlıklı şeyleri tercih etmek.
Karnın acıkınca ekmek arası yemek yerine, süt iç yoğurt ye, çiğ fındık. Büyük bi göbek marul, yeşil elma, kara lahanayı doğrayıp limonlu şekilde tüket çok lezzetli.
Ya da tavuk göğsü haşla onu ye.
Dışarıdaki yerlerde tavuklu salata, çorba tercih edebilirsin ya da sütlü kahve içersin.
Ara öğünleri yanında taşı. Kuru kayisi, ceviz, yer fıstığı. Küçük kutu süt.

Al benden de o kadar haziranın sonunda evleneceğim Allah nasip ederse ama kilomdan hiç memnun değilim kabul etmemeye çalışıyorum ama 44 beden kıyafetler artık olmuyor :olamaz: gelinlik konusunda bende çok çekingendim zayıflamadan bakmayacağım diyordum ama aldım zayıflarsam düğünden önce ayarlanacak yine ama gelinlik de öyle bişeymiş ki şaşırdım kaldım gayet zayıf değildim ama normal görünüyordum :KK54: ama tabiki 38 beden olarak giymek istiyorum o gelinliği azim şart bende çok azimli davranamadım ama çok istiyorum ve artık kararlıyım:spor::spor: sende umutsuz olma daha yaşın genç kolayca verebilirsin sağlıklı bir diyet ve spor ile :KK200:

Al benden de o kadar haziranın sonunda evleneceğim Allah nasip ederse ama kilomdan hiç memnun değilim kabul etmemeye çalışıyorum ama 44 beden kıyafetler artık olmuyor :olamaz: gelinlik konusunda bende çok çekingendim zayıflamadan bakmayacağım diyordum ama aldım zayıflarsam düğünden önce ayarlanacak yine ama gelinlik de öyle bişeymiş ki şaşırdım kaldım gayet zayıf değildim ama normal görünüyordum :KK54: ama tabiki 38 beden olarak giymek istiyorum o gelinliği azim şart bende çok azimli davranamadım ama çok istiyorum ve artık kararlıyım:spor::spor: sende umutsuz olma daha yaşın genç kolayca verebilirsin sağlıklı bir diyet ve spor ile :KK200:
Aynen ben de gelinliğimi aldım. Ve aldığım günden beridir dışarıda pasta yiyeceğime salata yiyorum evde diyet programına riayet ediyorum. Bence kilo verebileceğim. Hadi bakalım

Herşey dış gorunus değil. Kendinizle barışık olmayan çalışın. 46 beden olduğunuzu kendinizi begenmediginizi söylüyorsunuz ama sizi beğenen birisi var bu hayatta o kişi sizi bu halinizle beğenmiş. Hayatım boyunca hiç kilo problemim olmadı ama hep yalnızdim. Şu hayatta karşılıklı sevip sevilmek kadar güzel bı şey yok. Kiloyu sağlığınız için vermeye çalışın ama bu süreçte kendinizi de çok yipratmayin.

X