- 10 Ekim 2014
- 31.867
- 142.749
- 798
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
ben karşı cinse kızgınım bir süre ortalıkta gözükmesinler, bi kaşık suda boğacağım onları
iyi olmak yaramıyor kızan, küsen, trip yapan, onunla görüşme buraya gitme diye kısıtlayan lazım belli ki onlara.
zorlukları birlikte aşarız diyen, işim yoğun dediğinde saygı duyan, çirkeflik yapmayan biri olarak yaranamıyorum.
bu yüzden sevgimi hak etmediler, iç çamaşırımı da hak etmiyorlar
dantelli sütyeni, tangayı, jartiyeri başlarında çalasım var.
günlük giymeye çok var zaten ben diğer zamanlar için almak istiyorum, yani almam lazım.
sonuçta bugün kızarım yarın kızmam belli olmaz :)
Bunlar da işe yaramıyor naçizane belirteyimiyi olmak yaramıyor kızan, küsen, trip yapan, onunla görüşme buraya gitme diye kısıtlayan lazım belli ki onlara.
Ameliyatın sonuçları kişiden kişiye göre çok değişebiliyor. Benim iki tanıdığım da verdiği kiloları geri aldı mesela. Bir tanesinin midesinde yaralar oluştu tekrar ameliyata girmek durumunda kaldı. Konu sahibinin rahatsızlığı yokmuş o yüzden sağlıklı şekilde kilo vermek önceliği olmalı.Canım hic korkmamalisin 3 kisi oldu cevremde.Ve acılı bir islem degil asla.Refakatci konusuna da arkadasim baska bir ile gitti tek basına ameliyat icin.Bak kilo vermeye baslayinca umutsuzca baktigin her yola bir ısık tutulacak sanki..
Herşeyin problemi kilo demek degil tabiki ama insani cok cok cok etkiliyor motivasyon icin.
Bunları yazınca hah komşu akraba örneği de verildi olay bitmiştir deyip aşağılama moduna giriyorlarBen tatilde bir kızla tanışmıştım, önceden 100 kilonun üzerindeymiş ufak tefek bir şeydi o da. Önceki fotoğraflarını gösterdi şoka girdim 55 kilo vermiş. Ameliyat olmadan spor ve diyetle yapmış. Bunlar da mümkün yani konu sahibi. Umarım istediğiniz görünüşe kavuşursunuz en yakın zamanda.
Kisiden kisiye degisir doktordan doktora da degisir elbet haklısınız.İsin özünde finalde her kosulda ne yaparsa yapsın iradeli ve istikrarli olmaliAmeliyatın sonuçları kişiden kişiye göre çok değişebiliyor. Benim iki tanıdığım da verdiği kiloları geri aldı mesela. Bir tanesinin midesinde yaralar oluştu tekrar ameliyata girmek durumunda kaldı. Konu sahibinin rahatsızlığı yokmuş o yüzden sağlıklı şekilde kilo vermek önceliği olmalı.
Ben tatilde bir kızla tanışmıştım, önceden 100 kilonun üzerindeymiş ufak tefek bir şeydi o da. Önceki fotoğraflarını gösterdi şoka girdim 55 kilo vermiş. Ameliyat olmadan spor ve diyetle yapmış. Bunlar da mümkün yani konu sahibi. Umarım istediğiniz görünüşe kavuşursunuz en yakın zamanda.
Yani ben iki durumun da olabileceği örneğini vermek için yazdım aslında. Mide ameliyatının da olumsuz sonuçları olabilir ama ameliyatsız, sağlıkla zayıflayanlar da var.Bunları yazınca hah komşu akraba örneği de verildi olay bitmiştir deyip aşağılama moduna giriyorlar. Halbuki yapan var işte benim neyim eksik kafasına girse okuyan feyz alsa...
Evliyim ve o donlardan bende edindim doğum yaptıktan sonraBen de surekli taciz ediliyorum acaba disil enerjim fazla mi oluyo simdiben de kilo aldim, issizim cok dertliyim. Yas oldu 31, sadece kedilerim var vs. Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz aslinda birazda zamane insanlarinin yuzunden.
Ne jartiyeri, danteli kis geliyo babane donlarinizi hazirlayin
Psikolog degilim ama " babanizla ilgili" kisma takildim ben. Sanirim en buyuk cozulmesi gereken sorun bu.
Onemli olan o donun icinde disil olmak degil mi zatenEvliyim ve o donlardan bende edindim doğum yaptıktan sonradişilik -726272727
Dişil mi hımmm neyi o ? Ben bu bebeyi yaptığım gece dişilik mişilik gittiOnemli olan o donun icinde disil olmak degil mi zaten
Kadinsilik gibi bisey mis bu ara cok moda. Meditasyonda cok kullaniliyo disil eril enerjiDişil mi hımmm neyi o ? Ben bu bebeyi yaptığım gece dişilik mişilik gittisaat 9 da uyuyorum ben yeaaa !
Takip ettiğim tek şey kızımın kakasını düzenli yapıp yapmadığı hdbdjdhjs üzgünüm :SKadinsilik gibi bisey mis bu ara cok moda. Meditasyonda cok kullaniliyo disil eril enerji
Aslında tüp mideyi düşündum ama hem operasyon beni korkutuyor hemde cerrahi operasyon sürecjnde toparlanincaya kadar benimle ilgilenecek kimse yok o yüzden dudunemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?