• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolarim, emzirme ve kardesimin mezuniyeti

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.779
133
39
iyi aksamlar kizlar. 5 ay once dogum yaptim. Dogum oncesi kilomdan 4 kilo fazlam var ama gobegim hala duruyor :( ustelik de emzirme devam ettigi icin emzirebilecegim ve yeni bedenime uyan bir kac kiyafetle 5 aydir idare ediyorum. Zaten evden pek cikamiyorum, ciksam da bebegimle alisveris cok zor oluyor. Yalniz bu ctesi kardesimin mezuniyeti var(okuldaki toren) ve ben tarihi bugun ogrendim :( istanbuldaki ozel bi universitenin okuldaki mezuniyet toreninde(gunduz) ne tarz giymeliyim? Ayrica emzirme icin de uygun kiyafet olmali :KK17:

açık mısınız kapalı mısınız? Kilonuz kaç yazmamışsınız.
Gömlek elbise diye bir şey var giyer misiniz bilmiyorum. Ben çok severim.
Belden hafifçe büzgülü sonra bollaşıyor. Göbeğiniz belli olmaz. Üst kısmı da düğmeli olduğu için emzirmek kolay olur.

Abiye giycek halin yok.,icine korse giy.. annene filan birak iki saat baksin gidip alisverisini yap

açık mısınız kapalı mısınız? Kilonuz kaç yazmamışsınız.
Gömlek elbise diye bir şey var giyer misiniz bilmiyorum. Ben çok severim.
Belden hafifçe büzgülü sonra bollaşıyor. Göbeğiniz belli olmaz. Üst kısmı da düğmeli olduğu için emzirmek kolay olur.
Acigim ve 40 bedenim. Cok iyi fikir gercekten tesekkur ederim. Zamanim az internetten alamam bulabilecegim magaza onerebilir misiniz?

Önü düğmeli güzel elbiseler var. Ya da gömlek pantolon da olur. Gömleğin üzerinw ceket ya da yelek gibi bir şey giyebilirsiniz. Onu açılabilecek bir şey olmalı aksi çok zor olur. Ne giyerseniz giyim önü fermuarli ya da düğmeli olsun.

Acigim ve 40 bedenim. Cok iyi fikir gercekten tesekkur ederim. Zamanim az internetten alamam bulabilecegim magaza onerebilir misiniz?
Şimdi bu modeller çok moda her yerde var bu tarz elbiselerden marka vermek serbest mi neyse sansürlü yazayim Lw ve Def, Ko. gibi meşhur mağazalarda bu modellerin her şekli her rengi var.

Önü düğmeli güzel elbiseler var. Ya da gömlek pantolon da olur. Gömleğin üzerinw ceket ya da yelek gibi bir şey giyebilirsiniz. Onu açılabilecek bir şey olmalı aksi çok zor olur. Ne giyerseniz giyim önü fermuarli ya da düğmeli olsun.
Yani tarz olarak smart casual olabilir degil mi?

Şimdi bu modeller çok moda her yerde var bu tarz elbiselerden marka vermek serbest mi neyse sansürlü yazayim Lw ve Def, Ko. gibi meşhur mağazalarda bu modellerin her şekli her rengi var.
Aynen bu mağazalarda çok var. Hatta uzun olanları da var onlar da güzel duruyor yazlık elbise gibi. Şimdi yaz zaten bulunur

Hm in çok şık emzirme elbiseleri var.
420B3AA1-F4A5-4907-A8DB-624B740F06CC.webp 0B6E6BC8-7AF3-4540-8D8B-585CF70D201F.webp DFE42D25-FC6E-4EE8-91BC-9825F603ABEC.webp D81FF5FE-249E-4E7D-A3AB-EAB3FD598C21.webp

Örnekte böyle :)
Online siparişle 2 günde elinizde

Yani tarz olarak smart casual olabilir degil mi?
Olabilir canım yani kepi siz atmayacaksiniz zaten spor şık da gayet güzel olur. Klasik spor çok çeşitleri var. Hiç olmadı gömlek pantolon giyin canım gayet şık olur. Gömlekler göbek de belli etmez öyle.

Back
X