- 27 Kasım 2015
- 36
- 7
- 1
- Konu Sahibi Hicranda gonlum
Sporu sikilasmak icin haftada iki,uc kez yapiyorum,bol suicerimama gecede cok aurcubur yerim aslinda gece yemeyi kessem veririm sanki..Spor yap, akşam 8'den sonra bir şey yeme, bol su iç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sporu sikilasmak icin haftada iki,uc kez yapiyorum,bol suicerimama gecede cok aurcubur yerim aslinda gece yemeyi kessem veririm sanki..Spor yap, akşam 8'den sonra bir şey yeme, bol su iç.
ya valla 3 kılom kaldı 2 kılom kaldı dıye yazanlara hem hayranlık duyuyorum hemde gülüyorum bır yanım dıyo bu kadar takıntılı olmamak lazım... bır yanım dıyo bak mıllet 3 kıloyu dert edıyo sen 15 kıloyu vermek ıcın ugrasamıyon
Aynen hih bende onu demek istemistim boyle biranda kisa surede vermek. istiyorumbu lahana corbasi diyeti nasil oluyor.yok dukan bana gore degil et sevmemKarsı çıkan olabilir ama ben 3-5 kilo vereceksem dırek şok dıyet yapıp 1haftada kurtulma yanlısıyım..
Uzun vadeli diyet beni bunaltıyor..
1-2gune lahana çorbası dıyetıne baslıyacagım bende..yeşillik seven biri olarak kendime çok uygun buldum bu dıyeti..
Haa et seversen dukan yapabılırsın..et sevmedığım ıcın zorlanmıstım ama basladığım dört günde dört kılo vermiştim yazın..
Google'a yaz öyle anlamaya çalış..bende bugun okudum..gun gün değişiyor çorbanın yanında yemene ızın verilen şeyler..Aynen hih bende onu demek istemistim boyle biranda kisa surede vermek. istiyorumbu lahana corbasi diyeti nasil oluyor.yok dukan bana gore degil et sevmem
Bir anda şok diyet demwk çökmüş bir yüz,kaybedilmiş su demek.gereksiz sakın yapmayın.tartıda ne yazdığının ne önemi var.görüntü önemliAynen hih bende onu demek istemistim boyle biranda kisa surede vermek. istiyorumbu lahana corbasi diyeti nasil oluyor.yok dukan bana gore degil et sevmem