• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo :(

Karsı çıkan olabilir ama ben 3-5 kilo vereceksem dırek şok dıyet yapıp 1haftada kurtulma yanlısıyım..

Uzun vadeli diyet beni bunaltıyor..

1-2gune lahana çorbası dıyetıne baslıyacagım bende..yeşillik seven biri olarak kendime çok uygun buldum bu dıyeti..

Haa et seversen dukan yapabılırsın..et sevmedığım ıcın zorlanmıstım ama basladığım dört günde dört kılo vermiştim yazın..

Karsı çıkan olabilir ama ben 3-5 kilo vereceksem dırek şok dıyet yapıp 1haftada kurtulma yanlısıyım..

Uzun vadeli diyet beni bunaltıyor..

1-2gune lahana çorbası dıyetıne baslıyacagım bende..yeşillik seven biri olarak kendime çok uygun buldum bu dıyeti..

Haa et seversen dukan yapabılırsın..et sevmedığım ıcın zorlanmıstım ama basladığım dört günde dört kılo vermiştim yazın..
Aynen hih bende onu demek istemistim boyle biranda kisa surede vermek. istiyorumbu lahana corbasi diyeti nasil oluyor.yok dukan bana gore degil et sevmem

Aynen hih bende onu demek istemistim boyle biranda kisa surede vermek. istiyorumbu lahana corbasi diyeti nasil oluyor.yok dukan bana gore degil et sevmem
Google'a yaz öyle anlamaya çalış..bende bugun okudum..gun gün değişiyor çorbanın yanında yemene ızın verilen şeyler..
Misal 1.gun lahana çorbası ve sadece meyve yemen serbest..

Gibi gibi..kolay masrafsız..yapan herkes vermiş anında

Bir anda şok diyet demwk çökmüş bir yüz,kaybedilmiş su demek.gereksiz sakın yapmayın.tartıda ne yazdığının ne önemi var.görüntü önemli

Bi yerde okumusduk esimle mesala ben 59kilo hamile kaldi m dogum kilolarini verdikten sonra kaldigin kilonun ustune 5kilo hesap edersen iste en zor kilolar olan o kilolar yani kiminde o kilo gitmezmis kiminde gidermis bende cok sey yaptim ve halanda yapiyorum ama gitmiyor napim ben boylede memnunum 64kiloyum bir anne olarak duz duvarda olmak istemem

Ben abur cuburu sigara bırakır gibi bıraktım. şimdi 40 yılda bir denk gelirse yiyorum diyebilirim. Galiba abur cubur bağımlılığını da sigarayla aynı kefeye koyarsanız o zaman daha kesin bir şekilde duruma bakabiliyorsunuz.

Abur cuburculara önerim ; özellikle akşam yemeklerinden sonra canınız abur cubur tatlı falan çekiyorsa, akşam yemeğinden 2 saat önce ara öğün olarak üzerine tarçın dökülmüş bi çeşit meyve yiyin (yeşil elma güzel oluyor). Tarçın kan şekerinizi dengeler ve akşam tatlı isteğinizi bastırır. Ben 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum çok canım bir şeyler isterse bi türk kahvesi yapıyorum yanına da sadece bi parça bitter çikolata. Ben doğum kilolarımı böyle veriyorum 2 kilom kaldı :21: Ve tabi ki pilates :KK49::KK49::KK49:

ben familia ve st.dalfour tüketerek ayda 4 kilo verdim,nesfit vb. ürünleri daha önce denemiştim aksine kilo aldım. 3 beyaz kuralını kesinlikle tavsiye ederim. bu ürünlerin yanında yeşil çay vb. içeceklerle daha rahat kilo verebilirsin bence,sabahları 1 bardak yeşil çay içebilirsin :KK9:

Abur cuburu kesmek için tatlı ve düşük kalorili Smoothieleri denersen gün boyu hiç tatlı birşey yiyesin gelmiyor, abur cubur yerine daha hora geçen temel besinleri tercih ediyorsun. Zaten smoothieyi 1-2 saatte yudum yudum içiyorum ve bütün gün hiç birşey istemiyor canım... Harley Pasternak'ın smoothie tariflerini dene bence...

Ekmek yemeyin ve akşam uyumadan önce yemeyin. Az yiyin inanırsınız bir süre sonra kilo veriyorsunuz

Back