• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo :(

Hicranda gonlum

tevekkul edene allah kafidir...
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
36
7
1
Merhaba bayanlar uzun zamandir aklima takiliyor kilo vermek istiyorum ama olmuyor,boyum 166,kilom57,hamile kaldigimda 53kiloydum hepsini verdim bi 4-5 kilo kaldi veremiyorum ciddn cok istiyorum ama aburcuburu kesemiyorum,herkes kilon cok guzel kilon boyle kalsin koru diyorlar ama ben zayifliga alismisim kendimi cok kilolu hissediyorm ve kisa surede 5 kilo vermek istiyorum nasil verebilirim yani tavsiyeleri olan varmi?
Buarada dogum yapali 1 yil oldu...

Evet normalmis ama beneski zamanlardaki gibi zayif olmak istiyorum rahat rahat cikolata yemek istiyorum :KK48: Simdi kilo alacagim zaten sinirdayim korkusundan rahat rahat yiyemiyorum

Merhaba bayanlar uzun zamandir aklima takiliyor kilo vermek istiyorum ama olmuyor,boyum 166,kilom57,hamile kaldigimda 53kiloydum hepsini verdim bi 4-5 kilo kaldi veremiyorum ciddn cok istiyorum ama aburcuburu kesemiyorum,herkes kilon cok guzel kilon boyle kalsin koru diyorlar ama ben zayifliga alismisim kendimi cok kilolu hissediyorm ve kisa surede 5 kilo vermek istiyorum nasil verebilirim yani tavsiyeleri olan varmi?
Buarada dogum yapali 1 yil oldu...
kilon iyi aşırı bir şey yok ki zamanla verirsin

ya valla 3 kılom kaldı 2 kılom kaldı dıye yazanlara hem hayranlık duyuyorum hemde gülüyorum:KK70: bır yanım dıyo bu kadar takıntılı olmamak lazım... bır yanım dıyo bak mıllet 3 kıloyu dert edıyo sen 15 kıloyu vermek ıcın ugrasamıyon:KK43:
Inan vermem gereken cok kilom olsa gayret eder verirdim ama simdi zaten az deyip kendimi saliyorum:63:

Ben seni anlıyorum.aynı durumdaydım.vücut zayıflığa alışmışsa dönüyor bi şekilde eski haline merak etme.bende hwp 49-50 idim.sonra 58 lere çıktım.iki yıl kaldım öyle diyebilirim.şimdi 52 yim.daha da verırım.eskiden nasıl besleniyorsan aynını yap.dönüyo kendi alıştığı kiloya

Ben seni anlıyorum.aynı durumdaydım.vücut zayıflığa alışmışsa dönüyor bi şekilde eski haline merak etme.bende hwp 49-50 idim.sonra 58 lere çıktım.iki yıl kaldım öyle diyebilirim.şimdi 52 yim.daha da verırım.eskiden nasıl besleniyorsan aynını yap.dönüyo kendi alıştığı kiloya
Eskiden cok istahsizdm simdide emziriyorum onun icin mi bilmiyorum surekli atistirmak istiyorum,belki emzormeyi birakirsam veririm...

Back