dediklerini uygulayıcam canım saolasın yaaa
canım umutsuzluğa kapılma sakın..çok gençsin ve metabolizman hızlı çalışıyor..biraz açaba sarfetsen mutlaka sonuç alacaksın..arkadaşlar zaten yapman gereken herşeyi söylemişler.
bol su iç,ara öğün atlama mutlaka ye çünkü 1 meyve yemek yada 1 bardak süt içmek mideyi çalıştırdığı için metabolizmayıda canlı tutuyor..ama fazlası değil.
ara öğünden kastım ya 1 meyve
ya 1 kase yoğurt
ya bir bardak süt
veya 3 ceviz
2 diyet büskivi falan....
mutlaka hergün yürüyüş yapmaya çalış
eve gittiğinde ip atla,mekik çek,20 ile başlayıp çeşitli egzersizler yap git gide arttırırsın çok faydasını görürsün..
abur cubur dan uzak dur.
hele ki poğça asla
evden kahvaltı yapmadan çıkma sakın.
peynir salatalık maydonoz domates
yumurta zeytin ye...
yeşil çay,5i 1 yerde çayları içebilirsin..
başarılar dilerim şimdiden
Oyyy çok teşekkür ederimmmm
Hepinize çok teşekkür ederim bu arada sormam lazım..
Ev yemeği yemediğinizde ekmek arası yiyorsunuz ya onun miktarı ölçüsü ne kadar oluyor ve o gün başka öğünde ekmek yiyormusunuz
Oyyy çok teşekkür ederimmmm
Hepinize çok teşekkür ederim bu arada sormam lazım..
Ev yemeği yemediğinizde ekmek arası yiyorsunuz ya onun miktarı ölçüsü ne kadar oluyor ve o gün başka öğünde ekmek yiyormusunuz
ben lisedeyken küçük bi kaba salata penir domates fln koyardım. şimdi üniversitedeyim.kepekli yada tahıllı ekmek arası salata ve yanına et ( haşlanmış tavuk,tonbalığı vb.) yada peynir koyup götürüyorum.yemesi çok zor oluyo boş biyer bulana kadarama olsun bu sayede 1 haftada 2 kilo yağ kaybetmiştim.okuldaki yemeklerden yediğimde çok veremiyordum hep yağlıydı.kimseyi umursama aman ne derler fln diye.önemli olan sensin.zayıflayıp mutlu olacağını düşün.hemde bence hiç bişey yok nolcakki. ben brokoliyi çok seviyorum light yogurtla yiyorum hep. herşey light.süt peynir yoğurt.azıcık düzene girsin alışırsın öyle beslenmeye. şekerli tuzlu unlu yağlı şeyleri çıkar hayatından sonra kendiliğinden veriliyo zaten ben öyle yaptım. aç kalınca insan kilo veremiyo ayrıca ben ekmek yemiyodum doktorum kızdı. bunlarda zararlı. ben gece 12 ye kadar yiyorum hatta yatana kadar yiyorum.ne zaman deil ne yediğin önemli.mesela şimdi acıktım.1 elma yicem yada 2yemek kaşığı nesfiti 1 çay bardağı süte koyup yicem yada şöyle yapıyorum biraz yoğurta baharat katıyorum nane kırmızı ve kara biber sonra içine k-fleks atıyorum.mis gibi oh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?