Kilo vermesi duranlar

mltm87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
2.327
4
0
Diğer
ya kilolar ne güzel giderken birden duruverdi. ee napcaz şimdi senağlama
benim kilom 60tı boyumda 170 şuan 5 kilo verdim 55im ama daha 4 kilo vermem gerek haftada 300-400 gr. a bile razıyım senağlamaama yok gram gitmiyor üstelik şişkinliğimin olduğu günlerde artıyor bile kilom 1 kilo kadarsenağlamaadetime de 3 gün kaldı onun halt yemesi midir ki bu :1ninca:

siz neler yapıyorsunuz kilo vermeniz durunca nasıl bi kür ve ya bitki çayı kullanalım bişeyler yapalım canım sıkılıyor valla b duruma iyice sinirlerimi hoplatıyor:mymeka:

bi yöntem bişey paylaşalım yoksa kendimi sinirden yemeye vurucam o olucak diye korkuyorum-tatlicadiarzu-

170 boya 55 kg çok çok ii benimde boy 171 daha 4 kilom var orayaa gelmeme

bence vücudun artık kilo vermk istemiyor ondan durdu.boyun uzun ve sen 51 kilo olmak istiyorsun aç gezmen lazım bunun için..
sana tavsiyem şuan olduğun kiloda kalmaya çalış..

ama normal bir diyette kilo verme durduğu zaman 2günlük kabak çorbası kürü ii gelir..kabak domates maydonoz dere otu soğan sarımsak..çorba yapıyorsun yoğurtla yiyorsun sabah akşam. öğlende 2-3 porsiyon meyva..en azından bana iyi gelmişti..sende dene istersen

canım ama seninde boyun ve kilon iyi şuan da aslında sende vermesen olur dimi :hulya:
ama işte insanın kendini hangi kiloda rahat hissettiği önemli olan

ya ben kabak çorbasını lahanalı yapıp öyle içtim 2 gün ama inanılmaz acıktım iştahımı açtım 3. gün nasıl yemek yediğimi hatırlamak istemiyorum:gitme:
bide çalışıyorum o yüzden zor olucak bu 2 günlük küre uyum sağlamak
şu reglim gelsin gitsinde bi ödemim fln geçsin baktım gördüm kilo hala oynamıyor senin tarif ettiğin şekilde domatesli maydonozlu deneyebilirim belki çorbayı haftasonu zaten 2 gün ertesi gün yani pazartesi işte olacağımdan buzdolabına saldırma gibi bi durumda söz konusu olmaz
bakalım bide şimdi fındık yağını araştırıyorum tadı olmadığından dolayı içince iştah kesiyomuş shangri la mı öyle bişeydi bu yöntemin adı da:hulya:

canım haklısın tabi aslında vermem gereksiz ama ben evliyim ve seneye çocuk düşünüyorum inebileceğim en az kiloya inip o kiloyu uzunca süre koruyarak öyle hamile kalmak istiyorum malum doğum sonrası kiloları kabus gibi.üstelik balık eti bi yapım var uğraşım bundan yani..ama en son sınırım 55 olacak.bu arada bahsettiğin yöntemi bilmiyordum ben..fındık yağını sadece doğum sonrası çatlaklar için birebir diye biliyordum bir araştırayım aslı varmıdır iştah kestiğinin..haftasonju dene bence verdiğim çorbayı çok doygunluk hissetmezsen yanında 1-2 badem yada ceviz yersin.amacımız aç kalmadan metobolizmayı canlandırmak..

sevgiler..a.s.

canım bu yolda öncelikle sana kolay gelsin kilonun takılması kadar can sıkıcı bir durum yoktur herhalde sabah erkenden acaba bugün nekadar gitmiş diye bakıp gram oynamadığını görmek inanılmaz motivasyon bozuyor istersen yeme düzenini bir kaç gün değiştir işe yarıyor zaten regline az bi süre kalmışsa ne yaparsan yap zor oyna bitmesini beklemek daha mantıklı bende elma diyeti yapıyorum istediğim kiloya geldim şimdi kendiliğinden gidiyor kilolar sabitlemeye çalışıyorum

evet canım anlıyorum seniŞenizbende işte bu yaşlarımı kaç kiloyla geçirirsem ilerde de ona yakın bi kiloda olurum diye uğraşıyorum birazda şimdiden önlem alma da diyebiliriz çünkü benimde 2 yıl öncesine kadar kilom hep 53-56 arasıyken 2 yıldır bi kere 65i bi kere de 60 ı gördüm :sinifsinif:dikkat istiyor yani ipin ucunu kaçırırsam gidicek anlaşılan:bbo:
bak sende balık etli gibi duruyormuşsun benimde göğüslerim büyük yani 51 olduğumda sopa gibi durmuyorum bendekaydirigubbakcemile3büyük göğüsün dezavantajı kilonu olduğundan birz daha fazla gösteriyor kafamçokkarıştıkışın 52 kiloydum mesela ama öyle sopa gibi bi görüntüm yoktu

sağol yardımın için kabak çorbasını patatesli ve tuzlu yapılınca bayılıyorum ama diyet için yapılınca tuzsuz patatessiz baya kötü oluyo ama dediğin gibi yoğurtla deneyince içilebilir oluyor bakalım kilom durmaya devam ederse yapıcamyerimseniben

sağol canım sana da kolay gelsinŞeniz
elma diyetini denedim ve sonuç hüsran oldu mafoldumben 2 hafta denememe rağmen 1 kilo aldırdı :1shok:neden nasıl niçin inan ki bilmiyorum ama böyle herkese kilo verdiren tek tip diyetler bana kilo aldırıyor ve ya verdirmiyor
benim kilo vermemi sağlayan diyet 3+3 hatta öğün sayısı artabiliyor bile başka türlü mümkünü yok veremiyorummafoldumben

Son düzenleme:
canım bol su ve yeşil çay unutma daha önceleri su içmeyen biri olarak söylüyorum su ve sabah kahvaltısı olmazsa olmazlardan okadar sıkı kahvaltı yapıyorumki çekinmeden akşama kadar zaten sabah yediklerim gidiyor ve öğlen araya hazır çorba sıkıştırıyorum ben 3ü1 aradayla hemem hemen aynı kalori ama bekle ve bu ara reglin bitene kadar tartıya çıkama canım sonun zafer senin olacak biraz azim ve sabır :

canım zaten ben günde 4 lt su içiyorum aslında daha içesim var ama su zehirlenmesi muhabbetinden korkuyorum yazın 7 lt. bile içtiğim oluyor:1ninca:
yeşil çay desen o da su gibi gidiyor ben siyah çay içmiyorum o yüzden iş yerinde çaycı teyzem sağolsun sürekli yeşil çay getiriyor ee eve gelince 500 ml. suya yeşil çay+biberiye+kekik demleyip içiyorum
ya bide benim bi arkadaşım diyetisyene gitmişti doktor ona özellikle tembih etmişti kesinlikle ama kesinlike hazır çorba, hazır meyve suyu içmiceksin diye yani aslında sende yapabilirsen kendin yapsan çorbanı daha sağlıklı olmaz mı canım hem hazır çorbalar biliyorsun kremalı oluyorakannehir

aslında imkanım evde var ama üşengeçlikten bitanem 2 yıldır hazır meyve suyu yada kola fanta tüketmem hazır çorba okulda öğle arasın sıcak iyi gidiyor malum kayserini kışı şimdiki korkum verdiğim kiloları almamak 3 ana öğünü yapıp ara öğünde elma yemeği düşünüyorum 5 ten sonrada bişey yemiyeceğim bakalım kilo vermekten çok sabitlemek zor gelecek sanırım sende regl bittikten sonra inş çok kolay vereceksin canım allah yardımcımız olsun bakalım

sağol tatlım amin cümlemizin aslında korumak kolay ya çok fazla kendini zorlamana gerek yok
umarım geri almazsın verdiklerini en fazla 1-2 kilo değişebilir onun içinde canını sıkma diyette yediğinden daha fazla şey yiyeceğin için fazlaymış gibi çıkar kilon ama aslında o yediklerinin kilosudur:1hug:

Kişiden kişiye değişebilir mutlaka ama ben kendi yaşadığım birşeyi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık beş kilo kadar fazlam vardı ve diyet yapıyordum. ıki ay düzenli diyet yaptım ve dört kilo verdim. Fakat son bir kilo bir türlü gitmiyordu. Üstelik aldığım kalori miktarını da azaltmama rağmen. Sonunda bende o bir kiloyu vermekten vaz geçtim. Aylardır da hamburger yememiştim. Diyette değilken haftada bir kez hamburger iznim var kendime =)) Sabah normal her zamanki gibi yedim. Akşam yemeğinde hamburger yedim bir gün. Ertesi gün normal diyetime devam ettim. ıki gün sonra korkarak tartıldım ya kilo aldıysam diye. Bir de ne göreyim beni sinir eden o bir kilo gitmiş =)) Diyet konusunda benden daha bilgili olan bir arkadaşıma sorduğumda, o hamburgerin, uzun zamandır aynı şekilde çalışan metabolizmamı birden hızlandırmış olabileceğini bunun da o son bir kiloyu vermeme yardımcı olmuş olabileceğini söyledi. Tabi kişiden kişiye değişir gene bunu yapın demiyorum. Ama fikirdir sonuçta paylaşmak istedim =))

morrison canım bende dün bi küçük boy pizza yedim kaydirigubbakcemile2işe yarar mı dersin

Canım valla ben şöle yapıyorum mesela artık. Bir gün fast food yedim diyelim ki ya da tatlıyı fazla kaçırdım. Ertesi gün diyet bir beslenme programı uyguluyorum. Az karbonhidrat bol sebze yeşil çay filan. Öyle öyle kilomu koruyorum. Sen de şimdi pizza yemişsin mesela bi üç dört gün boyunca normal diyetine devam et bakalım sonuç ne olacak belki sende de işe yarar. Sonucu bildir bize de :))

tamam canım sağol fikrin için bugün akşam yemeğimi narla geçiştirdim mesela bi kaç gün hafif geçireyimde bende merak ediyorum adetim gelip gittikten ve de ödemi de götürdükten sonra 54ü görebilecekmiyim :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…