170 boya 55 kg çok çok ii benimde boy 171 daha 4 kilom var orayaa gelmeme
bence vücudun artık kilo vermk istemiyor ondan durdu.boyun uzun ve sen 51 kilo olmak istiyorsun aç gezmen lazım bunun için..
sana tavsiyem şuan olduğun kiloda kalmaya çalış..
ama normal bir diyette kilo verme durduğu zaman 2günlük kabak çorbası kürü ii gelir..kabak domates maydonoz dere otu soğan sarımsak..çorba yapıyorsun yoğurtla yiyorsun sabah akşam. öğlende 2-3 porsiyon meyva..en azından bana iyi gelmişti..sende dene istersen
canım ama seninde boyun ve kilon iyi şuan da aslında sende vermesen olur dimi :hulya:
ama işte insanın kendini hangi kiloda rahat hissettiği önemli olan
ya ben kabak çorbasını lahanalı yapıp öyle içtim 2 gün ama inanılmaz acıktım iştahımı açtım 3. gün nasıl yemek yediğimi hatırlamak istemiyorum:gitme:
bide çalışıyorum o yüzden zor olucak bu 2 günlük küre uyum sağlamak
şu reglim gelsin gitsinde bi ödemim fln geçsin baktım gördüm kilo hala oynamıyor senin tarif ettiğin şekilde domatesli maydonozlu deneyebilirim belki çorbayı haftasonu zaten 2 gün ertesi gün yani pazartesi işte olacağımdan buzdolabına saldırma gibi bi durumda söz konusu olmaz
bakalım bide şimdi fındık yağını araştırıyorum tadı olmadığından dolayı içince iştah kesiyomuş shangri la mı öyle bişeydi bu yöntemin adı da:hulya:
canım haklısın tabi aslında vermem gereksiz ama ben evliyim ve seneye çocuk düşünüyorum inebileceğim en az kiloya inip o kiloyu uzunca süre koruyarak öyle hamile kalmak istiyorum malum doğum sonrası kiloları kabus gibi.üstelik balık eti bi yapım var uğraşım bundan yani..ama en son sınırım 55 olacak.bu arada bahsettiğin yöntemi bilmiyordum ben..fındık yağını sadece doğum sonrası çatlaklar için birebir diye biliyordum bir araştırayım aslı varmıdır iştah kestiğinin..haftasonju dene bence verdiğim çorbayı çok doygunluk hissetmezsen yanında 1-2 badem yada ceviz yersin.amacımız aç kalmadan metobolizmayı canlandırmak..
sevgiler..a.s.
canım bu yolda öncelikle sana kolay gelsin kilonun takılması kadar can sıkıcı bir durum yoktur herhalde sabah erkenden acaba bugün nekadar gitmiş diye bakıp gram oynamadığını görmek inanılmaz motivasyon bozuyor istersen yeme düzenini bir kaç gün değiştir işe yarıyor zaten regline az bi süre kalmışsa ne yaparsan yap zor oyna bitmesini beklemek daha mantıklı bende elma diyeti yapıyorum istediğim kiloya geldim şimdi kendiliğinden gidiyor kilolar sabitlemeye çalışıyorum
canım bol su ve yeşil çay unutma daha önceleri su içmeyen biri olarak söylüyorum su ve sabah kahvaltısı olmazsa olmazlardan okadar sıkı kahvaltı yapıyorumki çekinmeden akşama kadar zaten sabah yediklerim gidiyor ve öğlen araya hazır çorba sıkıştırıyorum ben 3ü1 aradayla hemem hemen aynı kalori ama bekle ve bu ara reglin bitene kadar tartıya çıkama canım sonun zafer senin olacak biraz azim ve sabır:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?