• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vermeniz durduysa bunu deneyin!

nilay35

Her Hakkım Saklıdır®
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
77
4
86
Antalya
Kızlar teyzem verdiği 17 kilodan sonra kilo vermesi durmuştu ve arkadaşından duyduğu bi yöntemi uyguladı 1 hafta sonra 5 kilo vermişti sonrada kaldığı yerden devam etti.Şimdi ben başladım aynı diyete 3.günündeyim ve 4kilo verdim belki işinize yarar.

1. gün sadece LİGHT SÜT
2.gün sadece HAŞLANMIŞ PATATES
3.gün sadece YEŞİL ELMA
4.gün sadece HAŞLANMIŞ TAVUK
5.gün sadece SU

Evet biraz zorluyo ama inanın dayanabilirsiniz.Bunları sınırsız yiyebilirsiniz fakat o gün onun dışında başka birşey yememeniz gerekiyor.Hepimize Allah kolaylık versin.. :)kaydirigubbakcemile2

insan sadece su veya süt içerek nasıl dayanır
ister istemez kilo verirsin ki zaten böyle yapınca

öyle demeyin kızlar inanın 3 aydır gunde 1 elmayla geciriyorum gunumu hatta su saat oldu hala ağzıma 1 bardak su almadım ama gelin görünki 3 kilo almısım şaşırıyorum kendime gunde sadece 1 ögün yiyorum oda zorla canım istemiyor aclık hissetmiorum hiç metabolizmam durmus sanırım

ya ben aslında bu gibi diyetlere karşıyım.bir günü sadece aynı besinlerle geçirmek.
evet kilo verdiriyor.ama bi zamandan sonra hemen geri alınıyor o kilolar.
zamanında bende denemiştim.
sağlıksız bence.

öyle demeyin kızlar inanın 3 aydır gunde 1 elmayla geciriyorum gunumu hatta su saat oldu hala ağzıma 1 bardak su almadım ama gelin görünki 3 kilo almısım şaşırıyorum kendime gunde sadece 1 ögün yiyorum oda zorla canım istemiyor aclık hissetmiorum hiç metabolizmam durmus sanırım
ama öyle kendine hiç iyi yapmıyorsun
yemek yemedikçe metobolizman yavaşlıyor
diyetisyenler 2-3 saatte bir az az yiyin diyorlar
sen az yediğin için yediğin şeyler hemen yağ olarak sana geri dönüyor
ya ben aslında bu gibi diyetlere karşıyım.bir günü sadece aynı besinlerle geçirmek.
evet kilo verdiriyor.ama bi zamandan sonra hemen geri alınıyor o kilolar.
zamanında bende denemiştim.
sağlıksız bence.

ben de senin gibi düşünüyorum
daha sonra kat kat alnıyor böyle hızlı kilo verdiğimiz zaman

ama öyle kendine hiç iyi yapmıyorsun
yemek yemedikçe metobolizman yavaşlıyor
diyetisyenler 2-3 saatte bir az az yiyin diyorlar
sen az yediğin için yediğin şeyler hemen yağ olarak sana geri dönüyor

haklısın canım ama ne yapayım canım istemio o 1 elmayı bile zor yiyorum inan

Tek yönlü beslenmelere ben de karşıyım.
Kilo verme uğruna sağlığımızdan olmaya değmez.
Hızla gider ama hızla gelir.
Önemli olan sabırla ve sadece yağ kaybını sağlayan sağlıklı beslenme tarzını, sporla birlikte uygulayabilmek.:hulya:

Kızlar teyzem verdiği 17 kilodan sonra kilo vermesi durmuştu ve arkadaşından duyduğu bi yöntemi uyguladı 1 hafta sonra 5 kilo vermişti sonrada kaldığı yerden devam etti.Şimdi ben başladım aynı diyete 3.günündeyim ve 4kilo verdim belki işinize yarar.

1. gün sadece LİGHT SÜT
2.gün sadece HAŞLANMIŞ PATATES
3.gün sadece YEŞİL ELMA
4.gün sadece HAŞLANMIŞ TAVUK
5.gün sadece SU

Evet biraz zorluyo ama inanın dayanabilirsiniz.Bunları sınırsız yiyebilirsiniz fakat o gün onun dışında başka birşey yememeniz gerekiyor.Hepimize Allah kolaylık versin.. :)kaydirigubbakcemile2

ölümcül diyet bu resmen. ohaoldumsmile

Ben o zaman bigün sadece tavuk yesem olmamı cokacimcoook
bayılırım daa :delphin: boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

merhaba...
günde 1 elme yada 1 ögünle kilo almanız gayet normal . çünkü o yediginiz vucud tarafından direk dapoya atılıyor kıtlık piskolajisi ile hatta vucudunuzyeni yag hücreeri üretüyor . aç kaldıgıiçin ....:1no2:üzgünüm . kilo vermek istiyorsanız aç kalmak deyilde yemek yemeniz lazım ...

ben tek tip beslenerek diyet yapamiyorum cok halsiz ve bir o kadar da sinirli oluyorum ama bu diyeti biliyorum annem diyetisyen kontroluyle 6 ayda 25 kilo verdi sonra donem donem kilo vermesi duruyordu metabolizmayi calistirmak icin bu sok diyeti yapiyordu ve 5 gunde 5 kilo veriyordu ama onun yaptiginda su yoktu onun yerine yumurta vardi ve butun gun istenilen kadar degil sadece 3 ogun birer tane yiyiyordu ve dolayisiyla kilo veriyordu

5 gün gözümü karartıp yapsam mı diyorum ama bu diyette çay/kahve serbest mi acaba?

yemeyerek kilo verilmez
sık sık yiyip bo lbol hareket etmek lazım
ha birde hazmı kolay yiyecekler yenmeli tabi..

merhaba...
günde 1 elme yada 1 ögünle kilo almanız gayet normal . çünkü o yediginiz vucud tarafından direk dapoya atılıyor kıtlık piskolajisi ile hatta vucudunuzyeni yag hücreeri üretüyor . aç kaldıgıiçin ....:1no2:üzgünüm . kilo vermek istiyorsanız aç kalmak deyilde yemek yemeniz lazım ...

canım niyetim kilo vermek deildi sadece canım hiçbişi yemek istemiyor zor yiyiorum yani yemedigim halde kilo aldım bunu sölemek istedim yani yemiyimde zayıflayayım diye bir niyetim yoktu haklısınız bundan sonra düzene oturtmam lazım

bu şok diyet şok ölüm diyeti mi ne? insan nasıl dayanır ya başım döner valla hem süt , su tok tutmaz ki... ben de şok diyet olarak pirinç lapasını yaptım 2 gün ve 2 kilo verdim ayrıca verdiklerimide geri almadım... tok tutuyor ve hiç zorlamıyor deneyin derim ... şimdide diyetisyene gittim 15-16 gün falan oldu 5 kilo verdim kesinlikle aç kalmayın çünkü metabolizma zayıflıyor ve beni aç bırakıyor sahibim diye kendini korumaya alıyor yani kısacası her yediğini depoluyor:))

günde tek besinle beslenmek felakeet ki 5 gün nasıl yapılır..helede günde sadece su...su da besin değeri yokki...mutlaka besin değeri olan şeyler yenmeli..sonra sağlığınız bozulur

bunlar sağlıklı şeyler değil sakın arkadaşlar direnme noktası oluyor evet ama belli bir dönemden sonra kırılacaktır ben 2 aydır aynı kiloda kaldım ama mutlak geçecek

Back
X