Kilo Vermemiz Durursa Ne Yapmalıyız?

M

miska

Ziyaretçi
arkadaşlar,bilgisi olan var mı: diyet yapmaya başladıktan bir süre sonra kilo vermemiz yavaşlıyor ve hatta duruyor ya.. napıcazz:çok üzgünüm:

aynen diyete devam etmek lazım,yalnız sen aşırı zayıflığı hedeflemişsin 16,8 BMI zayıflıktır,hastalıklara eğilimin artar. BMI en düşük 18 olmalı. yanlış yapıyorsun.

haklısın. inanmıcaksın ama ben 2 yıl önce 42 kiloydum,gecen sene de 47. bir kaç ayda 11 kilo aldım. hayatım boyunca bu kadar kilolu olmadığım ve hiç bir kıyafetime giremediğim için o kadar mutsuzum kii :KK43: haziran sonu mezuniyet balom var,o zamana kadar 36 beden olmak istiyorumm

ben de tam bunu merak etmiştim benim de kilo vermem durdu galiba devam ediyorum da nolcak sonra bilen sölesin

işte normale dönmüşsün bence :) 42 kilo ne demek ya :S emin ol aşırı zayıflık beğenilmiyor da. boşver fırsat bu fırsat gardrobu yenilersin :) bence en fazla 50ye düş daha fazla inme,yazık olur.

tutuklu çok teşekkür ederim değerli tavsiyelerin için :) haklısın galiba.dur bi 50 ye düşeyim de :) sonra tatmin olursam bırakırım belki.
sevgili korkmaz,sadece diyet yapmak yetmiyor. doğru bir beslenme sistemi oturtmak ve kesinlikle egzersiz yapmak gerekiyor. yoksa açlık çözüm değil

sevgili cüvcüv, acaba metabolizma hızlandırıcı bir takım önlemler mi almak gerekir? ya da diyeti değiştirmek? bir bilen gelse de yardım etseee

sevgili cüvcüv, acaba metabolizma hızlandırıcı bir takım önlemler mi almak gerekir? ya da diyeti değiştirmek? bir bilen gelse de yardım etseee

valla ben sabit yemiyorusm evde olan şeyleri az yiyiorum sadece akşamarı ise sadece protein herhalde vucud bir şaşırıyor ve kendni korumaya alıyor herşeyin normal olduğunu görünce tekrar vermeye başlayacak öyle okumuştum.Şu an direnç gösteriyor.çünkü anormal bir durum var sanıor.

içtiğin su ve yediğin yemeği uyanık kaldığın saatlere fazlasıyla yaydığın zaman bu arada da hareket-egzersiz yaptığın zaman metabolizman hızlanacaktır. bağırsakları günde 1-2 defa boşaltmak kilo vermeyi hızlandıracaktır. kabızlık kilo almaya eğilimi artırır. iki farklı filmdeki 'mişka' adlı bebek ve kız geldi aklıma senin nicki görünce.(depdevrik bir cümle oldu :) )

evet cüvcüv haklı olabilirsin. çünkü vücudu tamamen aç bırakırsan asla kilo veremiyorsun çünkü vücut kendini açlığa karşı korumaya alıp ağzından giren her lokma ve yudumu depolamaya çalışıyormuş

içtiğin su ve yediğin yemeği uyanık kaldığın saatlere fazlasıyla yaydığın zaman bu arada da hareket-egzersiz yaptığın zaman metabolizman hızlanacaktır. bağırsakları günde 1-2 defa boşaltmak kilo vermeyi hızlandıracaktır. kabızlık kilo almaya eğilimi artırır. iki farklı filmdeki 'mişka' adlı bebek ve kız geldi aklıma senin nicki görünce.(depdevrik bir cümle oldu :) )

canım işte diyetle beraber kabızlık da geliyor sabahları kuru kayısı yedim de rahatadım bir kaç gündür dediğim gibi galiba alışmaya çaılışıyor ben çnceden 1 bardak suyu zor içerdim şimdi 3lt içiyorum şaştı kaldı benim zavallı metaboliizim
:bbo:

kesinlikle vücudu ac birakmiyacaksin yoksa savas aciyor sana ve kilo vermek te inatcilik yapiyor ben 6 ögün yiyorum 3 ana 3 ara böylelikle metebolizma hizli calisiyor birde 6 dan sonra hic yemiyorum misafirliklerede gitmiyorum

diyetle birlikte kabızlık gelmemesi için posalı yiyecekleri öncelikle tercih etmelisin. meyve mi sebze mi yesem diye düşünürken posasından dolayı sebzeyi tercih etmelisin. et mi kuru fasulye mi diye düşünürken kuru fasulye demelisin posa açısından. yarım dilim beyaz ekmek yerine 1 dilim kepek ekmek yemelisin posa için. bir de suyu aniden bol miktarda içmek midenin diyet sırasında küçülmesini önler hatta büyütür bu yüzden içtiğin suyu da olabildiğince gün içine yaymak lazım.

eger aksam oturmasina gidersem pisman olup geliyordum önceden ama simdi gitmiyorum ve 14 kilo verdim

diyetle birlikte kabızlık gelmemesi için posalı yiyecekleri öncelikle tercih etmelisin. meyve mi sebze mi yesem diye düşünürken posasından dolayı sebzeyi tercih etmelisin. et mi kuru fasulye mi diye düşünürken kuru fasulye demelisin posa açısından. yarım dilim beyaz ekmek yerine 1 dilim kepek ekmek yemelisin posa için. bir de suyu aniden bol miktarda içmek midenin diyet sırasında küçülmesini önler hatta büyütür bu yüzden içtiğin suyu da olabildiğince gün içine yaymak lazım.

aynen öle yapıyorum canım ama ilk günler yaşadım kabızlık yoğurt meyve tam tahıl ekmeği suyu da litrelik şişelerde yudum yudum içiyorum uynadığımdan yatana kadar şimdi biraz normale döndü

sevgili tutuklu,lifli gıdakların da kabızlığı önlediğini eklemek istiyorum. ben de sevgili korkmaz gibi 3 ana 3 ara öğün yiyorum,ara öğünlerimde meyve ve yoğurdun yanı sıra,bir kaç lifli büskivi ya da müsli tüketiyorum. hazımsızlığı ve kabızlığı önlüyor.
sevgili korkmaz,tebrik ediyorum 14 kilo büyük başarı. ne kadar zamanda verdin?

ben öyle sabit şeylere bağlı kalamıyorum evde ne varsa o gün neredeysem o şekilde yiyebiliyorum ben de daha az yiyorum yavaşladı kilo vermem bir kaç gün daha beklicem bakalım nolacak.

kızlaarrr bi sendr kilo vermeei duran yok mu ayol kimse yazmamış??
benm moralim çok bozuk durdu hatta arttı bile noluyo yaa reglde yok yakında??

eger aksam oturmasina gidersem pisman olup geliyordum önceden ama simdi gitmiyorum ve 14 kilo verdim

ben de aynısını yapıyorum sık sık az az yiyorum akşam 6 dan sonra hiççççççççççç emme kilo vermedim de almadım da en azından fakat yürüyüşlere devam ettiğimden bir kaç haftaya kilomda düşme olacak eminim:emir_bebek:

napıoruzz aslaa pes etmiyoruuzzzz bugün itibariyle tekrar kilo vermeye başladım hemide bi baktm 1.3 kilo!!!

X