M
miska
Ziyaretçi
- Konu Sahibi miska
arkadaşlar,bilgisi olan var mı: diyet yapmaya başladıktan bir süre sonra kilo vermemiz yavaşlıyor ve hatta duruyor ya.. napıcazz:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili cüvcüv, acaba metabolizma hızlandırıcı bir takım önlemler mi almak gerekir? ya da diyeti değiştirmek? bir bilen gelse de yardım etseee
içtiğin su ve yediğin yemeği uyanık kaldığın saatlere fazlasıyla yaydığın zaman bu arada da hareket-egzersiz yaptığın zaman metabolizman hızlanacaktır. bağırsakları günde 1-2 defa boşaltmak kilo vermeyi hızlandıracaktır. kabızlık kilo almaya eğilimi artırır. iki farklı filmdeki 'mişka' adlı bebek ve kız geldi aklıma senin nicki görünce.(depdevrik bir cümle oldu :) )
diyetle birlikte kabızlık gelmemesi için posalı yiyecekleri öncelikle tercih etmelisin. meyve mi sebze mi yesem diye düşünürken posasından dolayı sebzeyi tercih etmelisin. et mi kuru fasulye mi diye düşünürken kuru fasulye demelisin posa açısından. yarım dilim beyaz ekmek yerine 1 dilim kepek ekmek yemelisin posa için. bir de suyu aniden bol miktarda içmek midenin diyet sırasında küçülmesini önler hatta büyütür bu yüzden içtiğin suyu da olabildiğince gün içine yaymak lazım.
eger aksam oturmasina gidersem pisman olup geliyordum önceden ama simdi gitmiyorum ve 14 kilo verdim