Kilo vermekte yeteri kadar iradeli değilim

cicek_

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
12
0
16
Bursa
Merhabalar. 15 yaşındayım, 1.60 civarında boyum var ve 65 kiloyum. Vücut kitle indeksine göre kilolu olduğum belirtilmekte. Yaşım gereği, yaşıtlarımın fiziğine özenmekte ve ben de onların ince bedenlerine benzer bir bedene sahip olmak istemekteyim. Ama gelin görün ki defalarca diyete başlamama rağmen hiçbirinde başarı olamadığım da acı veren bir gerçek benim için. Defalarca başladım, bir günü geçen diyetimi hatırlamıyorum. Onu yesem bir şey olmaz bunu yesem bir şey olmaz diye diye 1 kilo bile veremedim. Aslında sabah kahvaltılarım ve öğlen yemekleri normal bir insan gibi yemekteyim. Fakat akşam yemeklerinde bir tabakla doymadığımı bazen bu tabak sayısının ikiye hatta üçe çıktığını da söylemeliyim. 50 kiloya inmek istiyorum yalnız bu gidişle değil 50 60 kiloya bile inemeyeceğimi biliyorum. Beni azimlendirecek, irade sahibi yapacak, deneyimleri olmuş birçok kişiden bu konuda benim için yazı yazmalarını bekliyorum. Eğer beni azimlendirecek ve irade sahibi yapacak birileri çıkarsa onlara şükran duyacağımı da belirtmek isterim. Yazılarınızı bekliyorum, şimdiden yazan ya da yazmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Canım yaşın küçük olduğu için çok rahat verirsin. Metabolizman hızlıdır.

23 kilo vermiş biri olarak söylüyorum bunu sadece kafanda bitireceksin.

İradeli,hırslı olacaksın.

Bak bakalım o zaman kilodan eser kalıyor mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…