Spor salonuna gitme imkanim yok evde calismakta yarar sağlar umarim evde calisicam şişe filan agirlik olarakİmkanınız varsa ağırlıklarla kas çalışmanızı tavsiye ederim
Evet bende o vitaminleri icemiyorum ayretten yuzumde roza cilt rahatsizligi var yuzume yanma yapiyor birde midem rahatsiz yanma cok yapiyor oyuzden besinlerden ne kadar alabilirsem diye dusunuyorumKas calışması yanımfa kolajen c vitamini ve balık yağı takiye gıda alınması gerekiyormuş. Nefte bir oğlan cok kilo vermiş bu şekilde sarkmalardan kurtuşmuş. Videı linkini atıcam
Evet bende o vitaminleri icemiyorum ayretten yuzumde roza cilt rahatsizligi var yuzume yanma yapiyor birde midem rahatsiz yanma cok oyuzden besinlerden ne kadar alabilirsem diye dusunuyorumKas calışması yanımfa kolajen c vitamini ve balık yağı takiye gıda alınması gerekiyormuş. Nefte bir oğlan cok kilo vermiş bu şekilde sarkmalardan kurtuşmuş. Videı linkini atıcam
Evet bende o vitaminleri icemiyorum ayretten yuzumde roza cilt rahatsizligi var yuzume yanma yapiyor birde midem rahatsiz yanma oyuzden besinlerden ne kadar alabilirsem diye dusunuyorumKas calışması yanımfa kolajen c vitamini ve balık yağı takiye gıda alınması gerekiyormuş. Nefte bir oğlan cok kilo vermiş bu şekilde sarkmalardan kurtuşmuş. Videı linkini atıcam
Evet ne guzel vermissiniz.sarkma hic oldumu peki vucudunuzda?ozellikle gogus bacak icleri kolllar sıkıntı Bende cok pismanim aldigima cunku az yiyerek aldim midemde sorun var calismiyor tam kilo yapiyor kolayca hic almak istemedim bu kadar anliyamadim birden almişim hic bu kadar kilolu olmamistim heryerim degismis hic mutlu değilim ozellikle gögüslerim cok buyuduler hic boyle alisik degilim agirlik yapiyor sinirlerim bozuluyor goruntusu bile degismis gevsek duruyor alt kisimlari ama simdi ginede iyiler sizin gögüslerinizde eskisi gibi oldular mi sarkmadan kuculup sıkılastilarmi bende eski halime bi dönebilsem eskisi gibi olamamaktan korkuyorum bende 58 filan olmak isterim veya 60.spor yapmaya calisicam sagligim pek iyi degil oyuzden hep yapamiyorum ama ins yapabilirim bu sporlar sıkılasmayida sagliyormu yazdiklariniz birde deri kuruluğunuz hic oldumu deri kuruluğu bende cok var oda sarkma yapiyormus ?baya soru sordum ama iyi olmak cok istiyorum.Her dönem kilo alınıo veriliyor. Ben83 tüm sanırım doğuma 85 ile girdim. 40 günde 15 kilo gitti. Doktor vermisin baya dedi. Harketsizlik multi..vitamin. kuruyemiş... ekmek arası... börek ...tatlı... pişman değilim... zevkle yedim.. sonta hepsini verdim.. şimdi 54-56 arası gidio geliyorum.. evdeyim işi bıraktım. Sabahları oplum uyurken dans veya zumba..
Growith jo
Growingannas
Caroline girman .. videolardı
Benim spor günlüklerim var eğlenceli zumba videoları attım yapmalısınız.
Kas calışması yanımfa kolajen c vitamini ve balık yağı takiye gıda alınması gerekiyormuş. Nefte bir oğlan cok kilo vermiş bu şekilde sarkmalardan kurtuşmuş. vitamin kullanayim dedim oda dokundu mideme yüzüme simdi yeme durumum az daha iyi bir sabah birde aksam yiyebiliyorum birazcik midemden dolayi.bikaç ay önce tek ögün beslenmek zorunda kaldim beni maf etti vitaminsiz kaldim buyuzdende.inş besinlerden alirim tekrar.duzelirim umarim ama balik yaği denemek istiyorum bi onu kullanmadim