Kilo vermek- Sıkılaşmak

Dizzy

Adım adım..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
1.075
18
Meraba arkadaşlar öncelikle..

Çok değil ama 3-4 kilo vermek istiyorum. Ve basen-bacak kısmım biraz kalın olduğu için inceltip sıkılaştırmak istiyorum. Plates işe yarar diye düşünmüştüm ama kilo vermeden yapılırsa o şekilde sıkılaşıyo daha sonra kilo vermek çok zor oluyo dediler. Şimdi ben platesle kilo veremez miyim ? Bi de "walk at home " ve " callanetics" diye bi şey duydum. Bunlar hakkında fikri ve önerisi olan var mı ? Bu arada söylemeyi unuttum bugün internetten 75 cm pilates topu ve 3 farklı dirençte pilates bandı sipariş ettim. Fiyatları çok uygundu toplam 35 liraya falan geldi. Şimdi ben önce kilo mu vereyim yoksa pilatesle birlikte halledebilir miyim ? ( boyum 1.70 kilom 57.5 ben 53 falan olmak istiyorum ve sıkı bi vücut tabiki :) )

sizden ricam okuyup geçmeyin.önerinize ihtiyacım var.

kilon boyuna göre gayet normal bence zayflamadan sıkılaşmaya başla kilon aynı kalsa bile sıkılaşnca bikaç kilo vermiş gibi olursunn..

evet tweest arkadaşın dediğine katılıyorum. ben de 3 aydır bir fitness merkezinde kardiyo falan yaptım (2 ay kardiyo 1 ay pilates ) bende sıkılaşmak için gitmiştim. 3 ayın sonunda kilom hala aynı -arada alıp verdm ama aynı noktaya geri geldim - fakat yağ oranım azaldı, kas oranım arttı, inceldim ve herkes ''çok zayıflamışsın'' diyor bana.

kilonuz iyi olduğu için pilates yapabilirsiniz. sıkılaşmanıza yardımcı olur. ayrıca yemeklerinize dikkat ederseniz o arada kilo da verebilirsiniz...

evet tweest arkadaşın dediğine katılıyorum. ben de 3 aydır bir fitness merkezinde kardiyo falan yaptım (2 ay kardiyo 1 ay pilates ) bende sıkılaşmak için gitmiştim. 3 ayın sonunda kilom hala aynı -arada alıp verdm ama aynı noktaya geri geldim - fakat yağ oranım azaldı, kas oranım arttı, inceldim ve herkes ''çok zayıflamışsın'' diyor bana.

kilonuz iyi olduğu için pilates yapabilirsiniz. sıkılaşmanıza yardımcı olur. ayrıca yemeklerinize dikkat ederseniz o arada kilo da verebilirsiniz...

aslında göbek açısından hiç problemim yok. kilo verince basenlere bi etkisi olmuyorsa kendimi kasmamak en iyisi :KK70:

aslında göbek açısından hiç problemim yok. kilo verince basenlere bi etkisi olmuyorsa kendimi kasmamak en iyisi :KK70:

benim de göbek problemim yok çok şükür. spora başlarken hem sağlık hem de basenlerim ve bacaklarım incelsin sıkılaşsın diye başlamıştım. ve düzenli gitmeye çalışmak ve gayret etmek fayda etti, bacaklarım ve basenlerim inceldi sıkılaştı. bölgesel olarak zayıflamak biraz daha çaba isteyen bir durum, bu yüzden eğer 3-6 ay düzenli yaparsanız iyi bir sonuç alacağınız kesin gibi...

benim de göbek problemim yok çok şükür. spora başlarken hem sağlık hem de basenlerim ve bacaklarım incelsin sıkılaşsın diye başlamıştım. ve düzenli gitmeye çalışmak ve gayret etmek fayda etti, bacaklarım ve basenlerim inceldi sıkılaştı. bölgesel olarak zayıflamak biraz daha çaba isteyen bir durum, bu yüzden eğer 3-6 ay düzenli yaparsanız iyi bir sonuç alacağınız kesin gibi...

:- evet doğru çok azımlı ve sabılı olmalısın hergun aynaya bakmaktan VazgeÇ...

ben gunde 40 defa bakarım aynaya kı benim kilom 52 amaa selilit oldu ve basenlerrim sporu bırakınca saldı yumuşadı azcık ayva göbeği oldu.. Düznli hergun plates ve Bacak basen ve göbek egzersizleri yapıyorum youtube Den Plates hareketlerıne bak derim am turklerın yaptığına deil yanabcıların plates hareketlerın e bakın :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

:- evet doğru çok azımlı ve sabılı olmalısın hergun aynaya bakmaktan VazgeÇ...

ben gunde 40 defa bakarım aynaya kı benim kilom 52 amaa selilit oldu ve basenlerrim sporu bırakınca saldı yumuşadı azcık ayva göbeği oldu.. Düznli hergun plates ve Bacak basen ve göbek egzersizleri yapıyorum youtube Den Plates hareketlerıne bak derim am turklerın yaptığına deil yanabcıların plates hareketlerın e bakın :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

ya merak ettiğim şu pilates yaparken yediklerimize dikkat etsek kilo da veremez miyiz ? bacaklarım çok kalın değil bana öyle geliyo belki ama azıcık selülit var bi de kalçalarm biraz büyük :$ bunları şekillendirmek istiyorumm..ben bu akşam başlayacağım sporuma..her gün mü yapsam pilatesi ? yoksa haftada şu kadar saat gibi bi durum var mı ? Bi de yine bu forumda gördüğüm tarçın-bal kürünü kullanıyorum ben..o da metabolizmayı hızlandırıyormuş , tuvalete sık çıkmaya başladım :)

X