Kilo vermek isteyen bunu okusun tam 12 kilo verdim

Konu sahibi arkadaşımın izniyle:

Aç gezerek kilo veremezsin.
SAbah-Öğle -Akşam düzenli yemeklerini ye. Her öğünde kendi kilona göre 2-3 dilim esmer ekmek, yoğurt, sebze/salata, et grubu ye.
Ara öğün yap. Ara öğünlerde çiğ badem, fındık (10 taneyi geçmemeli), kuru meyve, yağsız tost yanına ayran, meyve falan ye.
Kızartma, şeker, hamurişi, tatlı, pasta, paketli uzun ömürlü her türlü (bence light ürünler dahil) yiyecek ve içecekten uzak dur.
Bol su iç. Bol egzersiz yap, yürü.

İlk 1 ayda en az 4 kilo vereceğinden emin ol...

http://narkadinlar.blogspot.com.tr/2014/04/kilo-verme-maceras.html

Ne kadar güzel heyecan ve şevkle paylaşmışsın. Harikasın. Söylediklerinin hepsine katılıyorum. Yalnız ben eşime yaptıramıyorum. En azından evde yaptığım yemekleri sağlıklı ve dengeli yaparak katkı sağlamaya çalışıyorum işte. ellerin dert görmesin.

Tek kelimeyleee supersin ya ...
Manyak gibi kilo vermissin cok tebrik ediyorum bana da yardimmm et cicim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tek kelimeyleee supersin ya ...
Manyak gibi kilo vermissin cok tebrik ediyorum bana da yardimmm et cicim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımm gerçekten elimden geleni yaparım yardım için ama bana biraz hayatınızdan bahsetmeniz gerekiyor:)

Ona kızların ona asla bakmayacagını sağlıksız göbekli bir erkek olacağını söyleyip kandırabilirsin :) ben yapmışdım:)

Spor yapamıyorum .. Metobolzmamda cok yavaş kılo veremıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Spor yapamıyorum .. Metobolzmamda cok yavaş kılo veremıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Spor diyetin zaten yüzde 20 si sabahları yaptığın kahvaltı bile metabolizmanı hızlandırır ama en öncesi bu yavaşlıgın sebebini öğrenmek gerekir bi aile doktoruna kan tahlili ile baktırsan ona göre birşeyler önerilebilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…