• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo vermek isteyen bunu okusun tam 12 kilo verdim

Arkadaslar neguzel yazmissiniz...kiskandim vallahi...ben 15 gundur eskiye oranla ac geziyorum ama ancak 1 kilo verebildim.sadece ama sadece 3 kilo vermek istiyorum ama gitmiyor bir turlu..motivasyonum dustu iyice...birakmak istemiyorum ama...birde gobegim halaa duruyor...moralim bozuk...giysi alirken hep bol aliyorum..gobegimi kapatsin diye....

Konu sahibi arkadaşımın izniyle:

Aç gezerek kilo veremezsin.
SAbah-Öğle -Akşam düzenli yemeklerini ye. Her öğünde kendi kilona göre 2-3 dilim esmer ekmek, yoğurt, sebze/salata, et grubu ye.
Ara öğün yap. Ara öğünlerde çiğ badem, fındık (10 taneyi geçmemeli), kuru meyve, yağsız tost yanına ayran, meyve falan ye.
Kızartma, şeker, hamurişi, tatlı, pasta, paketli uzun ömürlü her türlü (bence light ürünler dahil) yiyecek ve içecekten uzak dur.
Bol su iç. Bol egzersiz yap, yürü.

İlk 1 ayda en az 4 kilo vereceğinden emin ol...

http://narkadinlar.blogspot.com.tr/2014/04/kilo-verme-maceras.html

Slm kızlar
Evlendikten sonra herkez kilo alır ya ben 12 kilo verdim eşim ise 14 :))
Şaka gibi ama doğru güleceksiniz biliyorum ama ben hayvan beslemeciyim ve derdimi bu arkadaşları besliyoruz neden biz düzgün beslenmiyoruz

Sonuç olarak piyasadaki tüm kitapları okuyup hepsini denedim sonuç kısa süreli evet uzun süreli fiyasko
Denediklerin alakalı diyet dukan karatay karbonhidrat ve bir sürü lahana çorbasında dahil:)
Mevzu su neden başarılı değiliz çünkü tam olarak onların dediğini yapamıyoruz
Ve ayrıca konu bir diyet değil sağlıklı beslenme anlayışı geliştirmek olmalı diye düşünüp kabul ettim
Besleme biyokimyam oldukça iyi oldugundan besinlerin ne işe yaradığına da ayrıca hakimim şimdi anlatıyorum tüm öğrendiklerimi

Geniş bir özet bu ilgilenenlere ayrıca anlatabilirim

Beyaz ekmek şeker hamurlu yemekler sulu yemekler kesinlikle tüketmedim ( özel durumlarda tüketebilirsiniz bir misafirlikte fazla kaçırmamak şartıyla gibi yada adet öncesi çikolata izni gibi)

Sabahları çorbasında flakes bile yedim ama biraz küçük porsiyonlar
Sonuçta anlatamasamda uzun uzun günlük ihtiyaçlarınız belli
Ayarında yiyin ben hayatımdan yağlı yemeği çıkardım
Kekikle sotelenmiş başlama tavuk yada lahana salatası benimde eşiminde favorisi oldu
Zaman geçtikçe vücudunuz kabul etmeyecek zararlı besinleri
Ayrıca internetten yoğa izleyip bir hoca kadar öğrendim denebilir kendime uygun hareketleri ve eşime uygun hareketleri belirleyip haftada üç gün yoga yaptım spor salonuna çok karşıyım çünkü
Ee ankara sokaklarındada nereyi yürüyebilirsiniz evde çalışmak en iyisi
64 kilodan 52 kiloya 4 ayda düştüm
Eşim 99 kilodan 84 kiloya düştü onun hala vermesi gerekiyor ama açlık sınırı çok yüksek oldugundan ona şokları daha az uygulayıp süreyi uzatıyorum hiç aç kalmıyor ve öğlen yediği hersey başından beri ona serbest kebap falan yiyor:)
Yogadanda korkmayın eşim o kiloda öğrenip yapabildiyse hepiniz yaparsınız
Extra birşey sormak isteyen olursa cevaplayabilirim hatta diyet değil sağlıklı beslenme proğramına destekte olabilirim

Unutmayın siz her halinizle güzel değilsiniz size bu gazı verenler inanın arkadasınız değil
Yada zayıfladıkça ay çökmüşsün diyenler
Hepsi sizi kıskanıyor:)
Koca poposu ve göbeği olanlardan olmayacağız ve sağlıklı kalacağız:))
Güzel kalın kızlar öpüldünüz:40:

Ne kadar güzel heyecan ve şevkle paylaşmışsın. Harikasın. Söylediklerinin hepsine katılıyorum. Yalnız ben eşime yaptıramıyorum. En azından evde yaptığım yemekleri sağlıklı ve dengeli yaparak katkı sağlamaya çalışıyorum işte. ellerin dert görmesin.

Slm kızlar
Evlendikten sonra herkez kilo alır ya ben 12 kilo verdim eşim ise 14 :))
Şaka gibi ama doğru güleceksiniz biliyorum ama ben hayvan beslemeciyim ve derdimi bu arkadaşları besliyoruz neden biz düzgün beslenmiyoruz

Sonuç olarak piyasadaki tüm kitapları okuyup hepsini denedim sonuç kısa süreli evet uzun süreli fiyasko
Denediklerin alakalı diyet dukan karatay karbonhidrat ve bir sürü lahana çorbasında dahil:)
Mevzu su neden başarılı değiliz çünkü tam olarak onların dediğini yapamıyoruz
Ve ayrıca konu bir diyet değil sağlıklı beslenme anlayışı geliştirmek olmalı diye düşünüp kabul ettim
Besleme biyokimyam oldukça iyi oldugundan besinlerin ne işe yaradığına da ayrıca hakimim şimdi anlatıyorum tüm öğrendiklerimi

Geniş bir özet bu ilgilenenlere ayrıca anlatabilirim

Beyaz ekmek şeker hamurlu yemekler sulu yemekler kesinlikle tüketmedim ( özel durumlarda tüketebilirsiniz bir misafirlikte fazla kaçırmamak şartıyla gibi yada adet öncesi çikolata izni gibi)

Sabahları çorbasında flakes bile yedim ama biraz küçük porsiyonlar
Sonuçta anlatamasamda uzun uzun günlük ihtiyaçlarınız belli
Ayarında yiyin ben hayatımdan yağlı yemeği çıkardım
Kekikle sotelenmiş başlama tavuk yada lahana salatası benimde eşiminde favorisi oldu
Zaman geçtikçe vücudunuz kabul etmeyecek zararlı besinleri
Ayrıca internetten yoğa izleyip bir hoca kadar öğrendim denebilir kendime uygun hareketleri ve eşime uygun hareketleri belirleyip haftada üç gün yoga yaptım spor salonuna çok karşıyım çünkü
Ee ankara sokaklarındada nereyi yürüyebilirsiniz evde çalışmak en iyisi
64 kilodan 52 kiloya 4 ayda düştüm
Eşim 99 kilodan 84 kiloya düştü onun hala vermesi gerekiyor ama açlık sınırı çok yüksek oldugundan ona şokları daha az uygulayıp süreyi uzatıyorum hiç aç kalmıyor ve öğlen yediği hersey başından beri ona serbest kebap falan yiyor:)
Yogadanda korkmayın eşim o kiloda öğrenip yapabildiyse hepiniz yaparsınız
Extra birşey sormak isteyen olursa cevaplayabilirim hatta diyet değil sağlıklı beslenme proğramına destekte olabilirim

Unutmayın siz her halinizle güzel değilsiniz size bu gazı verenler inanın arkadasınız değil
Yada zayıfladıkça ay çökmüşsün diyenler
Hepsi sizi kıskanıyor:)
Koca poposu ve göbeği olanlardan olmayacağız ve sağlıklı kalacağız:))
Güzel kalın kızlar öpüldünüz:40:

Tek kelimeyleee supersin ya ...
Manyak gibi kilo vermissin cok tebrik ediyorum bana da yardimmm et cicim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tek kelimeyleee supersin ya ...
Manyak gibi kilo vermissin cok tebrik ediyorum bana da yardimmm et cicim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımm gerçekten elimden geleni yaparım yardım için ama bana biraz hayatınızdan bahsetmeniz gerekiyor:)

Ne kadar güzel heyecan ve şevkle paylaşmışsın. Harikasın. Söylediklerinin hepsine katılıyorum. Yalnız ben eşime yaptıramıyorum. En azından evde yaptığım yemekleri sağlıklı ve dengeli yaparak katkı sağlamaya çalışıyorum işte. ellerin dert görmesin.

Ona kızların ona asla bakmayacagını sağlıksız göbekli bir erkek olacağını söyleyip kandırabilirsin :) ben yapmışdım:)

Spor yapamıyorum .. Metobolzmamda cok yavaş kılo veremıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Spor diyetin zaten yüzde 20 si sabahları yaptığın kahvaltı bile metabolizmanı hızlandırır ama en öncesi bu yavaşlıgın sebebini öğrenmek gerekir bi aile doktoruna kan tahlili ile baktırsan ona göre birşeyler önerilebilir:)

Back