Ben 17 yaşındayım ve basenlerimden çok rahatsız oluyorum. Belim basenlerime göre aşırı ince. Mesala üst bedenim 38 ise alt bedenim 40 beden. Bu göz zevkimi bozuyor. Ücüncü gün bugün düzenli olarak hergün bir gün pilates, bir gün fittnes yapıyorum. Şuan her yerim et kırığı ama olsun. Bir ay sonra diyetle birlikte en azından ince ve sıkılaşmış biri olucam sanırım. Yani öyle umuyorum. Altın Çilek çayı aldım, normal çay yerine bunu içiyorum gün içinde bazen tatlandırıcılı bazen ise şekersiz olarak. Her sabah kalktığınız da aslında elma sirkesi içmeniz aşırı derece kilo verdiyor. Ben dört kilo vermiştim öyle ama midem kaldırmıyor açıkcası. Kesinlikle dondurma, kola bu tarz seylerden uzak duruyorum.
Günlük Olarak Beslenmem İse Şu:
Kahvaltı :
-İki dilim ince domates.
-Bir dilim yağsız peynir, yağsız lor falan da oluyor.
-Bir tane biber.
-Üç tane siyah zeytin.
-Normal çay veya kahvaltıdan önce ve beraberinde altın çilek çayı(yeşil çay) falan da olur.
-Bir dilim kepekli ekmek.
Öğlen :
Sadece Salata - Bol yeşillikli marul - roka - nane - maydonoz - soğan (yağsız ve tuzsuz)
Ara Öğün :
Çay eşliğin de bir tane grissini ve kibrit kutusu yarısı peynir - çay.
Akşam :
Evde hazırlayabiliceğiniz standart olarak.
Yağsız balık, tavuk göğsü.
Ben genel olarak haslanmış tavuk, yağsız ve tuzsuz olarak. Tek göğüs büyük geliyor biraz kesiyorum.
Yanına yine biraz yağ oda zeytin yağıyla, yeşil salata.
Saat akşam 18:00'dan sonra ise yemek yok.
Belki karpuz olabilir.
Ve bol bol su içmek gerek.
Spor olmadan sağlıklı kilo verilmez arkadaşlar en azından yürüyüş yapın, bisiklet binin.
Verdiğiniz kilonuz otursun, şekilli ve sıkı bir vucüdunuz olsun.
Umarım 1 ayda 5-6 kilo verebilirim bu kadar seyle.
Önerileriniz varsa da açığım.
: )