arkadaşlar ben 23 yaşında pco hastasıyım kilolu değilim aslında ama son 1 yıldır biraz aldım fazlam var yani pco olanlar bilir biizm hastalıkta kilo almak kolay vermek zordur hormonal nednelerden kullanılan ilaçlardan vs nedenlerden dolayı
boyum 1 63 kilom normalde 61 falan bana yakışan kilo bu çok zayıflık yakışmıyor bana ama ben 1 yılda 70 kiloya çıktım kendime dedim dur bi burda neoluyorsun aldın başını gidiyorsun dedim birde çocuk isteğimdne dolayı kilo vermeliyim dedim
ve 5 ekimde yemeği azaltmakla işe başladım ilk 3 gün çok zor oluyor ama dayanmak lazım sadece porsiyon küçülttüm diyete başladıktan 3 gün sonra ekmek yemeyi kestim normladede çok yemem ama neyesem yarıyor maşallah bana su içmeye özen gösterdim
ara ara sadece kahvaltıda çok aaz belki 1 dilim ekmek yedim hergün değil ama evde ne pişiridysem yedim ama herzamnki yediğimn 3 te 1 i kadar yani öyle aç kalmadım
yedim ama az az birden bire olmuyor zaten gün gün azaltıyosunuz yemeği ekmeği
rejim yaparken çikolata şeker krizleri meşhurdur oyüzden günde 1 tane küçük bir çikolata yedim
20.gün ve ben 4 kilo verdim nekadar sağlılı bilemem ama bir 4 5 kilo daha vermeyi düşünüyorum buşekilde
ilk 1 hafta vücut ağrılığında gözle görülür bir değişim olmuyr hatta tartıdada 300 400 grm farkediyor sadece
kabızlık oluşuyr ve vücut şiş gibi oluyor (kabızlık sorununu bitkisel şeylerle giderdim ben )kayısı süt sinamaki gibi şeylerle ) oyüzden kilo veremiyorm zannediyorsunuz ama 1 hafta yada 10 gün sonra vücudunzn süzüldüğünü farketmeye başlıyorsunuz size tavsiyem asla ilk 15 20 gün tartıya çıkamayın diyeti kesinlikle olumusz etkiliyorrrr
belki faydam olur diye paylaşmak istedim herkese başarılı diyetler yani 20 günde 4 kilo verdim yani 1 ayda 5 kilo verilebilinr buşekilde
Canım bende 21'nde başladım 21 günlük diyetime.Bu 5'inci akşamım ama zorlanmaya başladım.Canım tatlı istiyor ama zorluyorum kendimi yememek için.Bende çok merak ediyorum 21 günün sonunda ne kadar eksileceğimi.Tam motivasyonum bozuluyorken iyi geldi yazdıkların
Canım bende 21'nde başladım 21 günlük diyetime.Bu 5'inci akşamım ama zorlanmaya başladım.Canım tatlı istiyor ama zorluyorum kendimi yememek için.Bende çok merak ediyorum 21 günün sonunda ne kadar eksileceğimi.Tam motivasyonum bozuluyorken iyi geldi yazdıkların
canın çok tatlı istediğinde küçük bir çikolata ye canım bişey olmaz küçük bir çikolatadan ben yedim şahsen 7 gün zor oluyor sonra kendin bişeyler yemek istemiyosun benm iştahım kapandı iyice bişey yemek gelmiyor içimdne darısı sana