Kilo vermee

didoscskn

Evli, mutlu
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
110
149
53
33
Arkadaslar merhaba,

Forumda yeniyim :)
1.58 boyundayim. Ortalama 48-50 kg arasinda olan biriydim. Kendimi bildim bileli de gobegim var.
Fakat 17 gun sonra dugunum var ve son zamanlarda gobegimin daha cok ciktigini farkettim. Basenlerim yok, vucudumun ust kismi alt kismina nazaran daha iri.
Acil yardimlariniza ihtiyacim var ..

acil diyete girmen lazım :) hayırlı olsun şimdiden :) benim tavsiyem biraz yürüyüş yap yemeklerine dikkat et sanırım çok bi sıkıntı yok yürüyüş yapamıyorsan leslie ler var arkadaşları tavsiye ettiği baya yoruyor benden yaptım bir iki kere onuda yapabilirsin yeter ki yediklerine dikkat et :)

Yuruyus konusunda hic skintim yok ama ben strese girdikce sigaraya ve yemege vuruyorum kendimi :)

Benim boyum da ayni ama 52 kiloyum nasil fazlaniz var gözümde canlamadi bile, kilom fazla ama benim gözüme batan biryer olmadi.
Canlandiramadi

Kalcam yok ust kisimdan aliyorum kiloyu. Basenlerim olsaydi gozume batmazdi

Yine de o az kiloda nasil pirtlar üstten kilolar, cok mu ince olmak istiyorsunuz. Demek kalcaniz cok dar bacaklariniz ince. Ben bu 52 kiloyla evet bacaklarim ince degil, kalcam da öyle ama normaller. Gelinlige girerim.
Vucut yapiniz elma tipli galiba, o bölgelere yüklenin, kiloda probleminiz yok aslinda, yapilanmaniz lazim. Oradaki kaslari güclendirin. Mekik cekin bol bol benim problem bacaklarda bir de dogum yapmis göbisimde =)

Gelinlikte hicbir skintim yok ammaaa o balik elbiseler beni boyle cilgina cevirdi. Aksamlari limonlu yogurt kuru deniyorum. Ben zayifligi pek seven biri de degilim zaten.

Gelinlikte hicbir skintim yok ammaaa o balik elbiseler beni boyle cilgina cevirdi. Aksamlari limonlu yogurt kuru deniyorum. Ben zayifligi pek seven biri de degilim zaten.

Aslinda balik model vucut tipinize uygun degilmis bu durumda. Yine de kötü göründügünü düsünmüyorum kilonuz düsük oldugu icin. Benim tam tersi belim cok incedir, prenses tercih etmistim. Prenses herseyi kapatiyor bir yerde =)

Sifon elbise tercih ediyodum surekli fakat degisiklik istedim. Gelinlikte tercihim A tipi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…