- 18 Haziran 2018
- 386
- 1.166
- Konu Sahibi 1111lacrimosa
Merhaba ben de katilmak isterim, kilom 65.5 boyum 170. Hedefim simdilik 59 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaaaaMerhaba ben de katilmak isterim, kilom 65.5 boyum 170. Hedefim simdilik 59 :)
VarrrKızlar günaydın kimse yok mu
Hayırlı olsunMerhaba diyetimin ikinci gununu basariyla tamamladim. Bugun tukettiklerim 2 yesil elma, ton balikli salata, 4 bardak cay, 2 kutu cola zero, sade turk kahvesi ve su. :)
Günaydın çok az değil miMerhaba diyetimin ikinci gununu basariyla tamamladim. Bugun tukettiklerim 2 yesil elma, ton balikli salata, 4 bardak cay, 2 kutu cola zero, sade turk kahvesi ve su. :)
Sağlıksız değil mi diyetiniz? Zorlaması normal. Bence öğünlerinizi atlamayın. Sucuklu yumurta yerine çorba bol salata bir parça et veya tavuk yiyebilirsiniz. Akşam yine çorba zeytinyağlı fasulye vb mis gibi olur.Selamlar
Bıgün zor geçti Benim için
Yemeği de erkenden bıraktım
Öğlen doydum sadece
Sabah kuruyemişle geçiştirdim
Öğlen sucuklu yumurta hadi doydum biraz
Akşam bişey yok (eti formu sayma)
Acaip zorlanıyorum şuan ama ne diyim
İpin ucunu biraz kaçırsam olmuyo işte
1-2 güncük daha sıkıcam
Sora nu kadar sıkamam
Aç aç dolaşıyorum
Çoook zorlandım çokkk
Gunaydin, ilk gunlerde şok diyet uyguladim su an yediklerimi arttirdimGünaydın çok az değil mi
EvetSağlıksız değil mi diyetiniz? Zorlaması normal. Bence öğünlerinizi atlamayın. Sucuklu yumurta yerine çorba bol salata bir parça et veya tavuk yiyebilirsiniz. Akşam yine çorba zeytinyağlı fasulye vb mis gibi olur.