Kilo veriyorum isteyen katılabilir.. 71’den 58’e güncel :)

Merhaba kızlar ipek zeynep ipek zeynep , @Ssy8491 , fiyona5 fiyona5 , Cascade_ Cascade_
Girdikçe düzenli olarak neler yaptıklarınızı, verdiğiniz kiloları hatta menülerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Kimse pes etmesin lütfen moralimiz bozuldukca buraya girip destek olabilelim.

La Que Sabe La Que Sabe Senin adına sevindim bayramı eksilerek vermek iyi bir başarı :KK24:
Ben üç haftada yedi kilo verdiğimde yaptığım tek şey sabahları erkenden kalkıp ekmeksiz kahvaltı yapmak, akşamları geç yememek ve gece hiçbir şey tüketmemek, 3 litre kadar su tüketmek. Acıktıkça yoğurt, yeşil elma, salatalık falan çok tüketiyordum ben mesela. Abur cuburu kesmiştim.Spor salonuna gitmiyordum ama müziğimi açıp dans ediyordum, ev işlerinde anneme yardımcı oluyordum öyle böyle derken zaten ilk haftadan sonra alıştı bünyem. Geceleri bastıran yeme isteği, su içememe, çikolata isteği bunlara alışıp verdiğin kilolara motive oluyosun. Öyle illa zorlama programlar yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Asıl o şekilde veremedim ben hiç. Sadece bu dediklerimi yaparak kilolar eriyip gitmişti. Şimdi tekrar yoldayım :KK6:
_

Merhaba diyetimin ikinci gununu basariyla tamamladim. Bugun tukettiklerim 2 yesil elma, ton balikli salata, 4 bardak cay, 2 kutu cola zero, sade turk kahvesi ve su. :)

8C7F8EF2-E766-4C52-9376-83500FECAB71.jpeg

Selamlar.
Yorucu bir sandık başkanlığı, sabah da ev çocuk maratonuyla haftaya başlarken tartıldım. 59.400 bu haftanın başlangıcı. Yavaş veriyorum ve bu canımı çok sıkıyor.
Demir kullanmaya başladım. D ve B12, balık yağı. Benden haberler bu kadar.

Selamlar
Bıgün zor geçti Benim için
Yemeği de erkenden bıraktım
Öğlen doydum sadece
Sabah kuruyemişle geçiştirdim
Öğlen sucuklu yumurta hadi doydum biraz
Akşam bişey yok (eti formu sayma)
Acaip zorlanıyorum şuan ama ne diyim
İpin ucunu biraz kaçırsam olmuyo işte
1-2 güncük daha sıkıcam
Sora nu kadar sıkamam
Aç aç dolaşıyorum
Çoook zorlandım çokkk

Selamlar
Bıgün zor geçti Benim için
Yemeği de erkenden bıraktım
Öğlen doydum sadece
Sabah kuruyemişle geçiştirdim
Öğlen sucuklu yumurta hadi doydum biraz
Akşam bişey yok (eti formu sayma)
Acaip zorlanıyorum şuan ama ne diyim
İpin ucunu biraz kaçırsam olmuyo işte
1-2 güncük daha sıkıcam
Sora nu kadar sıkamam
Aç aç dolaşıyorum
Çoook zorlandım çokkk
Sağlıksız değil mi diyetiniz? Zorlaması normal. Bence öğünlerinizi atlamayın. Sucuklu yumurta yerine çorba bol salata bir parça et veya tavuk yiyebilirsiniz. Akşam yine çorba zeytinyağlı fasulye vb mis gibi olur.

Ben 20 yaşindayim 2 yaşinda oğlum var hala Doğumda alinan kilolarimi verme çabam var. 90 kilodan 69 indim tatile gidip 20 günde 73 le döndüm ve şu an 75 kiloyum boyum 169 hedefim 58 olmak zaman yok ama en kisa ne zaman olursa artik :KK16:

X