Kilo veriyorum isteyen katılabilir.. 71’den 58’e güncel :)

1111lacrimosa

Zayıflıyorum, günlüğüme katılabilirsiniz
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
82
114
28
Merhabalar.
Yaklaşık 10-13 kilo verme hedefim var.
Eskiden sadece yeme içmeme dikkat edip hareketli olarak kısa sürede yedi kilo vermiştim

• Günde 2-3 litre su kesinlikle içilecek.
  • Kahvaltı öğünü atlanmayacak.
  • Başlayalı iki hafta geçmeden kaçamak yapılmayacak.
  • Bol bol hareket edilecek (ben genelde müziğimi açıp saatlerce dans ediyorum:21:)
  • Akşamları en geç 6-7 gibi yemek yenilecek.
  • Meyve sebze tüketimi ağırlıklı.
Gidecek kilolar, artık değisecek..:KK54:

Üyeler:

Güncel kilo 11.06.2018 :71
18.06.2018:
25.06.2018:
02.07.2018:
09.07.2018:

*
sel sel güncel kilo 11.06.2018: 70.7

*
La Que Sabe La Que Sabe güncel kilo 11.06.2018: 61.5

Son düzenleme:
Ben katilabilriim size.
Benim de suanki kg 70.7
Ramazanin basinda 75 idim. Eylulun 15 inde erkek kardesimin dugunu var o zamana kadar hedefim 65 altina dusmek

Ben katilabilriim size.
Benim de suanki kg 70.7
Ramazanin basinda 75 idim. Eylulun 15 inde erkek kardesimin dugunu var o zamana kadar hedefim 65 altina dusmek

Cok iyi vermissiniz. Diyet listesine ekledim isminizi, birlikte altmıs bes altına doğru diyelim o zaman :KK22:

Cok iyi vermissiniz. Diyet listesine ekledim isminizi, birlikte altmıs bes altına doğru diyelim o zaman :KK22:
Aslinda hedefim 60.
Ama hedeflerimi kucuk tutarak buyutmeyi hedefliyorum bu kez. Cunku daha once cok kez denedim.
Gecen sene 78 iken spor salona hiderek 68 e kadar dustum fakat salonu birakinca 75 geri geldim. Bu sefer kararliyim.
Kucuk hedeflerle buyuk adımlarla olacak insallah.

Selamlar,
Sigarayı bırakınca üzerime yapışan o 5 kilo ne yaparsam yapayım gitmiyor.
Belki size katılırsam veririm. Hamilelikler dışında 55'in üstünü görmeyen ben 61.500 'um.
İlk hedef 55 olmak. Sonra 50'ye inmek istiyorum.

Aslinda hedefim 60.
Ama hedeflerimi kucuk tutarak buyutmeyi hedefliyorum bu kez. Cunku daha once cok kez denedim.
Gecen sene 78 iken spor salona hiderek 68 e kadar dustum fakat salonu birakinca 75 geri geldim. Bu sefer kararliyim.
Kucuk hedeflerle buyuk adımlarla olacak insallah.

Ben de aynı şekilde. Mesela şu an yetmiş bir kiloyum önce 65 sonra 60 bu şekilde aşamalı hedefler koyuyorum. Motive edici etkisi de daha yüksek oluyor

• Beğen
Reactions: sel
Selamlar,
Sigarayı bırakınca üzerime yapışan o 5 kilo ne yaparsam yapayım gitmiyor.
Belki size katılırsam veririm. Hamilelikler dışında 55'in üstünü görmeyen ben 61.500 'um.
İlk hedef 55 olmak. Sonra 50'ye inmek istiyorum.

Hoş geldin :)
Fiziğinizi bilmiyorum fakat yine de fazla bir kilonuz yok, güzelce rahat rahat verirsiniz az dişinizi sıkarak diye düşünüyorum. Listeye ekledim hadi hayırlı olsun :KK54:

Hoş geldin :)
Fiziğinizi bilmiyorum fakat yine de fazla bir kilonuz yok, güzelce rahat rahat verirsiniz az dişinizi sıkarak diye düşünüyorum. Listeye ekledim hadi hayırlı olsun :KK54:
Hepimiz hosgeldik
Merhaba kızlar
Bende 72 kiloyum. Becerebilirmiyim bilmiyorum ama size katılmak istiyorum :KK53::KK53:
Genelde ayni kilolardayiz. Birbirimize motive olup halledecegiz insallah

Günaydın, kahvaltı konusunda kafam karışık. Gerekli olduğundan pek emin değilim ama yapacağım. Öğünler arasında 5 saat bırakmaya çalışacağım en az. Hatta acıkmayı bekleyeceğim. Su konusunda sıkıntım yok. 3litreyi buluyorum.

Merhaba kızlar cenaze ve birtakım işlerle uğraştığımız için birkaç gündür evde yoktum aksadı her sey.
Bugün yeme içmeme dikkat edip yarın düzenli bir şekilde başlıyorum.
Birazdan müziğimi açıp spor yapmayı düşünüyorum.
Kilo ölçümlerinizi lütfen paylaşın Hoppa

Benide araniza alırmısınız benim kilo sizden baya bi fazla bi
boy 169
Kilo 101 bende çok iradesizim ya diyetisyene başladım oda son şansın bu dedi 108 kilodan düştüm 7 kilo verdim almaktanda çok korkuyorum banada bi el atın :oops:

X