- Konu Sahibi baharyeli42
Selamun Aleyküm arkadaşlar hayatında kilo verenler kaçtan kaça düştü ve ne diyeti yaptı ve kaç zamanda verdi 105.6 kg dim Nisan 15 de diyete başladım kendimce 102 im şuan sohbet edelim motivemiz artsın buyrun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben konu açıp unutmuşum çok özür diliyorum cnm nasılsın naaptın kg meselesini ben 106 dan 95 e düştüm 10 gündür tartılmıyom 31 aralıkta tartılcam hala zayıflamak için ugrasıyorsan varım ben senleselamlar ben de 100 kiloyum beraber çıkabiliriz bu yola
Ben hazırımben konu açıp unutmuşum çok özür diliyorum cnm nasılsın naaptın kg meselesini ben 106 dan 95 e düştüm 10 gündür tartılmıyom 31 aralıkta tartılcam hala zayıflamak için ugrasıyorsan varım ben senle
Ben hazırım
bende 102 suan boyum 1.74 acil kilo vermem lagzimSelamun Aleyküm arkadaşlar hayatında kilo verenler kaçtan kaça düştü ve ne diyeti yaptı ve kaç zamanda verdi 105.6 kg dim Nisan 15 de diyete başladım kendimce 102 im şuan sohbet edelim motivemiz artsın buyrun
Bende 95 kilodan 67 kiloya düştüm sürecin iki sürdü öyle birden vermedim ama iyi bir evrim geçirdim. Son 7 kilom var onuda diyorum Allah ın izni ile yavaş yavaş vereyim istiyorum. Sporda genel olarak yürüyüş yaptım ekstra bir şey yapmadım. Yeme düzenimi değiştirdim öncelikle. Meyve ve sebze hiç yetmezdim yemeye başladım. Abur cuburu kola hariç bıraktım. Ekmegi azalttım, evde ne piştiyse kararında yedim. Öyle özel olarak diyet yemekleride hazırlamadım. Bazen instagramdaki sayfaları takıp ediyorum eğer ordaki tabakları hazırlarsam ailem iflas ederSelamun Aleyküm arkadaşlar hayatında kilo verenler kaçtan kaça düştü ve ne diyeti yaptı ve kaç zamanda verdi 105.6 kg dim Nisan 15 de diyete başladım kendimce 102 im şuan sohbet edelim motivemiz artsın buyrun