Kilo verenler ne tür diyet uyguladılar ? hadi anlatın paylaşalım...

nisanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
42
18
34
Çok fazla kilo verenler nasıl verdiğinizi verirken neler yaptığınınzı paylaşalım. Ne yediniz? Ne içtiniz? Neleri sofranızdan kaldırdınız? Hangi sporları yaptınız?....vs.

Ben diyet uygulamadım.Fakat 54 kilodan 44 kiloya düştüm Boyum 1.61 .Zaten ekmek hiç yemem tuzda kullanmam.Sürekli yeşil çay içtim.Yediklerimi çok azalttım.

Yahu çıldıracağımmm çok değil 5 kilo istiyorum ama yok inat gitmiyor ki ben düzenli spor yapan biriyim yediklerimede dikkat ederim ama yooook!..
15 gün önca novateatox detoks çayına başladım hiç faydasını görmedim hem kabız yaptı hemde adetim 1 hafta erken geldi kesin çay yaptı çünkü beraber aldığımız arkadaşımda da aynısı oldu..Ama hala kullanıyorum bitsin de göreyim diye, 2 gün öncede yoğurt kürüne başladım zencefil, tarçın, zerdeçal ara öğünlerde yiyorum bakalım ne olacak Normal öğünlerim şunlar
sabah sadece haşlanmış yumurta 1 tane
Öğlen çorba sulu yemek varsa 1 kaşık yemek (ama bugün makarna vardı dayanamadım aldım)
Akşam ya salata ya çorba dediğim gibi ara öğünlerde de yoğurt kürü dün tartıldım 57 küsürlerdeyken şimdi 56 küsürlerde yani 1 kiloya yakın gitti bakalım devamı nasıl olacak :)

İnsilün direnci olabilir.Bilirsiniz kilo vermeyi zorlaştırıyor.Doktora gidip tahlil yaptırmakta fayda var birde Gıda Duyarlılık testi var.Ben yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum ama azıcık pahalı
Bu arada kilo vermeniz yaptığınız spora göre değişir.Yağ yakıp kas kazandıra sporlar mevcut bu yüzden yağ kas oranınıza baktırmakta fayda var.Bu arada su iötiğiniz günler kilo vermeniz daha kolaylaşır cunku su içilmezse vucut nasıl olsa devir daim olmuyor diye vucutta su tutuyor.

Troit testi yaptırmıştım ama şükür birşey çıkmadı dediğinizi duymadım denemek lazım aslında...2 yıldır spor salonuna gidiyorum genellikle cardio ve karın olmakla beraber zumba ve plateste yapıyorum hafta en az 3 günü gidiyorum ayrıca günde en az 2 litre su içiyorum, yani herşey tamam belki dediğiniz gibi insülin direncine baktırmak lazım

Yeşil çay yağ yakımında çok etkili.Aktardan alınan olsun.

1 hafta içinde 2 kilo verdiğimi biliyorum dün spor salonumda bide ölçüm yaptırayım dedim ölçümde çoğunlukla kastan verdiğim çıktı Yahu hem kilo veriyoruz bide şimdi bu çıktı başıma, tamamen beslenme kaynaklı bir sorun iyide ben yaptığım diyeti sevmiştim hem çok da aç değildim...Hadi şimdi sil baştan pufffff

Merhaba Arkadaşlar ,
Ben Novateatox kullanıyorum 3 hafta oldu bazen çok düzenlide içemiyorum. Özellikle akşam çaylarını ama herşeye ragmen 4 kg verdim . Benim bünyeme çay çok çok iyi geldi. Gaz problemlerimi yorgunluk problemlerimide ortadan kaldırdı. Öneririm denemekte fayda var .
Günde en az 2 lt su içiyorum . Mutlak kahvaltımı erken saatte sağlıklı bi şekilde yapıyorum . Öğlen az yiyorum Akşamları ekmek kesinlikle yok çok acıkırsam büyük bir kade yogurt ve yeşil elma yiyorum . Geriye kaldı 4 kg daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…