Kilo verenler bir bakabilir mi?

Ben çok gençken belli bir kilonun altına düşünce kendimi hasta hissederdim iş yapamaz hemen yorulurdum hiç kilo aklıma gelmezdi sonra bir kaç kilo aldığımda o sorunlarım kalmadı o zaman anladım ki kilom az geliyordu şu anda mesela sadece 5 kilo versem harika olacak hafif balık etliyim 5 kilonun altına dusmedikce enerjimde düsmez ama 10 verirsem evet gayet fit ve zayıf olurum ama bu tarz problemlerim olur bir kaç ay bakın belki gerçekten vücudunuz alışmaya çalışıyodur

Bana olmuştu ben istemeizce çok kısa bir zamanda 25 kilo verdim. Sorun şekere bağlı çıktı. Eskiden de zaman zaman olurdu doğal düşük tansiyondan hızlı kalktıkça baş dönmesi falan.
Ama sorun belki nörolojiktir değerler normalse vertigo falan gibi

Tansiyonunuz düşüyor olabilir mi?

Ben de şu an kilo verdim ve yeniden vermeye devam etmek istiyorum. Bu defa şükür ki kilo vermenin olumsuz bir etkisi olmadı ama ;

Hayatımın çeşitli dönemlerinde 15 - 25 hatta 30 üstü kilo vermiş insanım

26-27 yaşlarımdayken kilo vermekte sınır tanımayınca zaten genelde düşük olan tansiyonum nedeniyle hafif sersemlikleri de önemsemeyince bir gün otobüste kendimi yerde oturuyor ve bir sürü kişi beni kaldırmaya çabalıyorken bulmuştum

Otobüsten inip bir eczanede tansiyonumu ölçtürdüğümde bile halen çok düşüktü. Sonra sağlık olarak bir sorun olmadığı anlaşılınca dahiliyeci arkadaşça diyete son vermem ve çantamda tuz ve ayran taşımama karar verilerek sorun çözüldü
Bir süre tansiyonunuzu takip edin. Benim gibi kendinizi yerlerde bulmayın. Başka bir neden bulunmadığına göre büyük ihtimalle sizde de sorun bu olabilir.

Ben şekeri tamamen bıraktığımda baş dönmesi yaşamıştım. Sonra tekrar bir kere şekerli yiyecek yiyip tekrar bıraktımıştım şekeri. Baş dönmem geçmişti. Belki hayatınızdan çıkardığınız bazı yiyecekler bu şekilde olmanıza sebep olmuştur

Merhaba seneler önce aynı durum benim de başıma geldi 15 kilo kadar vermiştim ve çok gariptir ki eski neşem, enerjim gitmişti kilomu geri aldıktan sonra düzeldim. ama ben kilo vermek için bir ilaç kullandım sanırım o yüzden depresif bir durum yaşadım. umarım en kısa zamanda düzelirsiniz

Merhaba detox suları çok içtiniz mi bende özellikle dukan birası denilen içecekten sonra olmuştu. Aşırı yeşil çay tüketimide neden oluyor.

6 ayda 45 kg muuuuuuuuuuuuu içinizden bir insan çıkmış resmen 6 ayda bravo gerçekten azminize

Merhaba yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Kısa bir İstanbul turu yaptım ve orda da gitmişken işinde uzman bir dahiliye uzmanı ile görüştüm. Sorun tansiyonumdaki dalgalanma çıktı ama çok da ciddi bir durum değil dedi. Kilo veren bazı kişilerde gözlenir B BirGonca06 dediği gibi ayran soda ve tuz karışımı iyi gelir dedi.

Kiloyu bir diyetisyen eşliğinde verdim. Bu süreçte birden fazla diyetisyenle çalıştım ama gerçekten vücudumu anlayan beni doğru yönlendiren diyetisyeni bulunca kilo kendiliğinden gitmeye başladı.

Ben de ayranlarımı diyetisyen öncesinde de sodalı yapardım . doktor kontrolündeyken de dokturumun önerisi ile sodalı yapmaya devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…