Kilo verenler bir bakabilir mi?

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.157
548
Merhabalar herkese iyi geceler dilerim.
Yaklaşık 1 sene önce 10 kilo verdim korumadaydım. Ve son 2 ayda da 5 kilo daha verdim. Şuanki kilomu en son ilk okulda görmüştüm (şuan meslekte 5.senem geçen zamanı siz düşünün).

Kilo verdim vermesine ama inanılmaz bir baş dönmesi halsizlik boşlukta hissi var. Hiç geçmiyor. Kan tahlillerim normal çıktı doktorlar ( aile hekimi ve endokrinoloji) kiloya alışma süreci olarak nitelendirdiler.

Sizin de başınıza geldi mi böyle bir durum siz neler yaptınız bana yardımcı olabilir misiniz? Kendimi bu şekilde çok kötü hissediyorum.

Teşekkür ederim.

kılo vermeyle alakalı oldugunu neden dusundunuz belkı vertıgo var ? degerlerınız normal cıkmıs ve saglıksız sekılde kılo vermemıssınız kı cok ıdeal surelerde normal kılolar

kıloya alısma surecınde bas donmesı oldugunu ılk kez duyuyorum 6 ayda 45 kılo verdım bu yuzden basım donmedı , belkı bunyenız cok hassastır ama degerlerınız de normal cıkmıs ...

bence kkb gıdın vertıgo olabılır

Evet vertigodan ilk başta şüphe ettim gittim ve hayır gayet sağlıklısın dedi. Açıkçası doktorlar bişey bulamayınca alışma sürecidir diyip geçtiler gibime geldi. Kan değerlerim de sağlıklı aralıkta gerçekten de referans değerlere kendim de baktım. Sizde hiç baş dönmesi boşlukta halsizlik olmadı mı?

yoo hıc olmadı aksıne daha enerjık hıssettım herzaman agırlık hıssım olurdu tam aksıne enerjı doldum

acaba streslı bır donem mı gecırdınız o ara ? stresden belkı

Ben de son 6 ayda 20 kilo verdim. Bahsettiginiz sikayetlerin hepsi olmuyor ama tansiyonumun eskiye kiyasla daha kolay dustugunu fark ettim.

Bende 14 kg verdim anlattığınız tarzda sürekli bir problem yaşamadım. Detoks yapıyor musunuz belki onlar yormuştur vücudunuzu.
Ben limonu abarttığım zaman tansiyonum düşüyor mesela, o biraz baş dönmesi yapar.

Her kbb ci anlamıyor vertigoyu maalesef özellikle kbb hastaneleri var yada hastanelerde denge merkezleri gibi ayrı birimler var oralara gitmenizi öneririm şikayetler vertigo gibi geldi bana

1 bucuk yilda gram gram 20 kilo verdim ama hic boyle seyler yasamadim aksine daha enerjikleştim belki baska bir problem vardir

Tebrik ederim sizi , nasıl verdiniz o kadar kiloyu

Ben de benzer sikayetler yasadim. Benim kilo verme surecim tamamen istemdisi oldu. Dahiliyeye gittim, kan tahlillerim normal cikti. Benim sorunum covid sonrasi yasadigim koku problemiyle alakaliydi. O tamamen baska bir surec. Ben bu donemde antidepresan kullanmaya basladim. Sanirim onun etkisiyle oldu. Daha sonra duzeldim. Simdi enerjim yerinde. Ben buradaki zayiflama gruplarina falan katilmistim, o zaman dikkat etmeme ragmen gram gram veriyordum. Simdi dikkat etmedigim halde 52den yukari çıkamıyorum sanirim cok hareketli olmakla alakali.

Yesilcay içiyorsan kilo verirken o baş dönmesi yapıyordu bende.

Kilo vermekle ilgisi olmayabilir, özellikle kan değerlerinin normal çıktığını düşündüğümüzde.
B12 vitamini, D vitamini ve kansızlık ile ilgili değerlere bakıldığını varsayıyorum.

İkinci bir doktor görüşü alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…