kılo vermeyle alakalı oldugunu neden dusundunuz belkı vertıgo var ? degerlerınız normal cıkmıs ve saglıksız sekılde kılo vermemıssınız kı cok ıdeal surelerde normal kılolarMerhabalar herkese iyi geceler dilerim.
Yaklaşık 1 sene önce 10 kilo verdim korumadaydım. Ve son 2 ayda da 5 kilo daha verdim. Şuanki kilomu en son ilk okulda görmüştüm (şuan meslekte 5.senem geçen zamanı siz düşünün).
Kilo verdim vermesine ama inanılmaz bir baş dönmesi halsizlik boşlukta hissi var. Hiç geçmiyor. Kan tahlillerim normal çıktı doktorlar ( aile hekimi ve endokrinoloji) kiloya alışma süreci olarak nitelendirdiler.
Sizin de başınıza geldi mi böyle bir durum siz neler yaptınız bana yardımcı olabilir misiniz? Kendimi bu şekilde çok kötü hissediyorum.
Teşekkür ederim.
Evet vertigodan ilk başta şüphe ettim gittim ve hayır gayet sağlıklısın dedi. Açıkçası doktorlar bişey bulamayınca alışma sürecidir diyip geçtiler gibime geldi. Kan değerlerim de sağlıklı aralıkta gerçekten de referans değerlere kendim de baktım. Sizde hiç baş dönmesi boşlukta halsizlik olmadı mı?kılo vermeyle alakalı oldugunu neden dusundunuz belkı vertıgo var ? degerlerınız normal cıkmıs ve saglıksız sekılde kılo vermemıssınız kı cok ıdeal surelerde normal kılolar
kıloya alısma surecınde bas donmesı oldugunu ılk kez duyuyorum 6 ayda 45 kılo verdım bu yuzden basım donmedı , belkı bunyenız cok hassastır ama degerlerınız de normal cıkmıs ...
bence kkb gıdın vertıgo olabılır
yoo hıc olmadı aksıne daha enerjık hıssettım herzaman agırlık hıssım olurdu tam aksıne enerjı doldumEvet vertigodan ilk başta şüphe ettim gittim ve hayır gayet sağlıklısın dedi. Açıkçası doktorlar bişey bulamayınca alışma sürecidir diyip geçtiler gibime geldi. Kan değerlerim de sağlıklı aralıkta gerçekten de referans değerlere kendim de baktım. Sizde hiç baş dönmesi boşlukta halsizlik olmadı mı?
1 bucuk yilda gram gram 20 kilo verdim ama hic boyle seyler yasamadim aksine daha enerjikleştim belki baska bir problem vardirMerhabalar herkese iyi geceler dilerim.
Yaklaşık 1 sene önce 10 kilo verdim korumadaydım. Ve son 2 ayda da 5 kilo daha verdim. Şuanki kilomu en son ilk okulda görmüştüm (şuan meslekte 5.senem geçen zamanı siz düşünün).
Kilo verdim vermesine ama inanılmaz bir baş dönmesi halsizlik boşlukta hissi var. Hiç geçmiyor. Kan tahlillerim normal çıktı doktorlar ( aile hekimi ve endokrinoloji) kiloya alışma süreci olarak nitelendirdiler.
Sizin de başınıza geldi mi böyle bir durum siz neler yaptınız bana yardımcı olabilir misiniz? Kendimi bu şekilde çok kötü hissediyorum.
Teşekkür ederim.
Tebrik ederim sizi , nasıl verdiniz o kadar kiloyukılo vermeyle alakalı oldugunu neden dusundunuz belkı vertıgo var ? degerlerınız normal cıkmıs ve saglıksız sekılde kılo vermemıssınız kı cok ıdeal surelerde normal kılolar
kıloya alısma surecınde bas donmesı oldugunu ılk kez duyuyorum 6 ayda 45 kılo verdım bu yuzden basım donmedı , belkı bunyenız cok hassastır ama degerlerınız de normal cıkmıs ...
bence kkb gıdın vertıgo olabılır
saglıklı beslenmeye gecerek gunde 2 ogun yedım ve tamamen saglıklı beslendımTebrik ederim sizi , nasıl verdiniz o kadar kiloyu
Harikasınız , böyle iradeli kadınlara bayılıyorum, ilaçlar yüzünden kilo aldım veremiyorumsaglıklı beslenmeye gecerek gunde 2 ogun yedım ve tamamen saglıklı beslendım
Yesilcay içiyorsan kilo verirken o baş dönmesi yapıyordu bende.Merhabalar herkese iyi geceler dilerim.
Teşekkür ederim.
Nasıl basardımız3 ayda 8 kilo verdim daha aktifim simdi, bas dönmem olmadi hic
LipoNasıl basardımız
O nedir?
LiposuctionO nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?