Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benn varim)))40 yaşındayım 72 kiloyum ve boyum 1.60 kilo vermekten zorlanıyorum benimle birlikte aralıklı Oruç ile kilo vermek isteyen arkadaşlar ile motivasyon olacağımı düşünüyorum.
Ben varım bunun için geldim siteye birlikte motivasyonla basaririz40 yaşındayım 72 kiloyum ve boyum 1.60 kilo vermekten zorlanıyorum benimle birlikte aralıklı Oruç ile kilo vermek isteyen arkadaşlar ile motivasyon olacağımı düşünüyorum.
Isterseniz beraber baslayalim yarindannBen varım bunun için geldim siteye birlikte motivasyonla basaririz
Olur öyle mutlu olurum ki destekli motiyéeeeIsterseniz beraber baslayalim yarindann
2 yıl öncesine kadar kontrolluydüm biraz kılo alınca verebiliyordum ama 2 yıldır denemelerim başarısız oldu ve 10 yıldır bu kıloyu görmemiştim açıkçası ondan canım sıkıldıben de kilo vermeye çalıştığım süreçte ilk iki ay hiç kilo veremedim ve sonsuza kadar veremeyecek gibi ümitsizliğe kapılmak üzereydim. ama sonra birden tıkır tıkır gitmeye başladı. pes etmeyin
30 yaşindayim boy 168. Kilo 71.540 yaşındayım 72 kiloyum ve boyum 1.60 kilo vermekten zorlanıyorum benimle birlikte aralıklı Oruç ile kilo vermek isteyen arkadaşlar ile motivasyon olacağımı düşünüyorum.
merhaba tekrar ben :;D 3 haftadır dıyetsyenle devam ettim gram veremedim dün tekrar kontrolum vardı yine verememişim üstüne ödem çıktı eskiden ne zaman diyet yapsam verirdim ciddi ciddi psıkolojim bozulmaya başladı hiç veremeyecekmişim gibi geliyorben de kilo vermeye çalıştığım süreçte ilk iki ay hiç kilo veremedim ve sonsuza kadar veremeyecek gibi ümitsizliğe kapılmak üzereydim. ama sonra birden tıkır tıkır gitmeye başladı. pes etmeyin