- 11 Temmuz 2024
- 3
- 4
- 27
-
- Konu Sahibi Ladybird 01
Vitamin değerlerinize baktirdiniz mi ?Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım boy 1.65 kilo 66 bir türlü veremiyorum az ye ekmek yeme hepsini denedim çalıştığım için malesef spor yapamıyorum su fazla tüketemiyorum acaba ondan mı diye düşünüyorum hergün bir bardak su içebilyorum fazla kahve çay da içmiyorum ne olcak boyle bilemiyorum.
Kilonuz çok fazla değil aslında ama su içmemek büyük sıkıntı, hele bu sıcaklarda günde iki litre şart. Diyet falan yapıyor musuz? Kilo vermek için egzersiz şart, günde 15 dk ayırıp yapsanız yine yeter.Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım boy 1.65 kilo 66 bir türlü veremiyorum az ye ekmek yeme hepsini denedim çalıştığım için malesef spor yapamıyorum su fazla tüketemiyorum acaba ondan mı diye düşünüyorum hergün bir bardak su içebilyorum fazla kahve çay da içmiyorum ne olcak boyle bilemiyorum.
Merhaba sadece D vitamin eksikliğim var su keşke içebilsem bi kür falan varsa bildiğinz denemek isterimVitamin değerlerinize baktirdiniz mi ?
Su çok büyük etken su içmeyi ihmal etmeyin
Yediğiniz i yakamiyor iseniz o da etkiler
Kilonuz çok fazla değil aslında ama su içmemek büyük sıkıntı, hele bu sıcaklarda günde iki litre şart. Diyet falan yapıyor musuz? Kilo vermek için egzersiz şart, günde 15 dk ayırıp yapsanız yine yet
Merhaba kilom basen ve bel bide yüzüme fazla vurduğu için mesala bacaklarım ince ama basen çıkık bide bel kısmım da aynen oyleKilonuz çok fazla değil aslında ama su içmemek büyük sıkıntı, hele bu sıcaklarda günde iki litre şart. Diyet falan yapıyor musuz? Kilo vermek için egzersiz şart, günde 15 dk ayırıp yapsanız yine yeter.
Kur değilde hibiskus çayı yeşil çay içiyorum günlük maden suyu içmeye çalışıyorum ve su cok önemliMerhaba sadece D vitamin eksikliğim var su keşke içebilsem bi kür falan varsa bildiğinz denemek isterim
Kesinlikle iron kahve ve detox kullanmanızı tavsiye ediyorum 1 ayda 11 kilo verdim ve sporsuz …Vitamin değerlerinize baktirdiniz mi ?
Su çok büyük etken su içmeyi ihmal etmeyin
Yediğiniz i yakamiyor iseniz o da etkiler
Ben bunun asla sağlıklı ve etkili olduğuna inanmıyorum insan beyninde bitirecek yeme içme işini bu tür şeylerin sağlığa ciddi zararlar vereceğine inanıyorumKesinlikle iron kahve ve detox kullanmanızı tavsiye ediyorum 1 ayda 11 kilo verdim ve sporsuz …